Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serducho max

Mam 4 dzieci ..... jestem w ciąży

Polecane posty

Gość serducho max

Jestem mamą 3 nastolatków ( 19,18,17 lat ) synka (19 m-cy ) i w 8 tygodniu ciąży. Mimo tego jestem szczęsliwa że noszę w sobie nowe życie.Wszystkie dzieci mam z mężem którego naprawdę bardzo kocham.Nie należę do bogatej rodziny,mam swoje mieszkanie i na chleb raczej nam nie brakuje . Jestem ciekawa co inni o tym myślą.

Gość gość
gdzie ci do moich sąsiadów, którzy mają jedenastkę. Ciekawe jak sobie dasz radę jeśli nie daj Boże jednego z rodziców zabraknie... Bo tak się zdarza. Ale to twój problem w sumie i ewentualnych podatników, czyli w zasadzie i mój

Gość gość
a co na to chłopaki? Ci starsi oczywiście? Myślę że szczęśliwi nie są. Na chleb nie brakuje tak, ale na studia będą musieli dymać sami i na wszystko inne. Jak dla mnie średnio zrobiliście, ale życzę Ci córeczki i zdrowia.

Gość gość
chciało ci sie po tylu latach znowu pakować w pieluchy?

Gość serducho max
Pierwsza trójka to przypadek ale te po paru latach to świadome ciąże. To żle ze kocham dzieci ? Sama pochodzę z wielodzietnej rodziny i niczego nie żałuję.

Gość Tajemniczy mysi sprzet
A ile masz lat?

Gość gość
Jeśli cię stać to spoko.Starsze dzieciaki są w takim wieku że już praktycznie cię nie potrzebują-jeszcze pomogą w sprzątaniu, zakupach czy gotowaniu.Masz czas dla malców i pod kątem opieki nikt na tym nie ucierpi.Ciekawe tylko jak z ewentualnymi studiami dla dzieci? Dacie radę finansowo?

Gość serducho max
Jeżeli chodzi o studia to najstarsza córka się wybiera ale sama ( z pomocą chłopaka ) je sfinansuje.A ja w miarę możliwości pomogę. Młodsza dwójka robi zawodówki. (mam 38 lat)

Gość gość
A tak z ciekwaości - skończyłaś jakąś szkołę? pracowałaś kiedyś na etacie? czy po prostu siedzisz w domu i te "nowe dzieci" to sobie tak trochę z nudy zrobilaś?

Gość gość
Jestescie p******i. Gratuluje 5 dziecka. Polska potrzebuje obywateli, zeby nie z********ac do smierci. Zrozumianio? Zalujecie jej zasiłku bagatela 77 zł na dziecko? Wiecej p*************e na p*****ly typu glupi film w kinie czy beznadziejne piwsko

Gość gość
dla mnie to bardzo nieodpowiedzialne i nie zrobiłabym starszym dzieciom czegoś takiego. Powinnaś pomagać im wchodzić w dorosłe życie, studia i czekać na wnuki a ty się na nich wypinasz i drugą młodość chcesz mieć. Ciekawe jaka będzie miara twoich możliwości jak chodzi o pomoc dla córki- zwalasz odpowiedzialność na chłopaka który nawet nie jest mężem? Mi byłoby wstyd na studia dla córki nie ma ale na kolejne dzieci, póki natura pozwala już cie stać tak? Naprawdę to daremne- jak dla mnie.