Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój bank robi przekręty

Polecane posty

Gość gość

Przeglądam sobie dzisiaj mój rachunek bankowy i widzę że pobrano mi dwa razy po 2 zł jako spłatę składki ubezpieczeniowej w dwa kolejne dni miesiąca. Dziwne, ale nic, przeglądam dalej wsteczną historię i widzę że co któryś miesiąc tak się zdarzało, konkretnie 6 razy a dwa razy po dwóch dniach przyszedł zwrot niesłusznie pobranej składki :o czyli co???? Pozostałe miesiące tez powinni chyba zwrócić, skoro przedtem była pobrana niesłusznie, a w umowie mam wyszczególnione że składkę pobierają raz. Moim zdaniem coś tu nie gra :o Jak myślicie? to niby tylko 2 zlote, ale jak tak każdego klienta oszukają na 2 zl kilka razy do roku uzbiera się wcale niemała kwota[cześć]

Gość gość
Jaki to bank?

Gość Kalina1974_999
Najlepiej zapytaj kiedy będziesz w banku, może ktoś celowo się myli i defrauduje kasę.

Gość gość
Zapytam, tyle że niezbyt często pojawiam się w banku osobiście, ale tak mnie jakoś zaintrygowało to 2 zł :)

Gość gość
Teraz to mnie moderacja wkurzyła :D w takim razie powiem inaczej :) to ten bank, który reklamuje aktor grający w reklamie samego siebie o inicjałach Ch N...oraz Rysiek z Klanu :p tak może być?

Gość gość
hee he - to jeszcze jest wielki hooj, ja w niem. patrze na wyciag bankowy a tam jest 30 e minus ! - pytam sie za coooo tooo ? - no za wyciagi i platnosci bankowe ... - noooo koooooorwa 30 e placic trzeba co drugi miesiac - za damski hooj ! - w********illlam to konto w PIZZZDU !!!

Gość gość
hee he - to jeszcze jest wielki hooj, ja w niem. patrze na wyciag bankowy a tam jest 30 e minus ! - pytam sie za coooo tooo ? - no za wyciagi i platnosci bankowe ... - noooo koooooorwa 30 e placic trzeba co drugi miesiac - za damski hooj ! - w********illlam to konto w PIZZZDU !!! i nie mam konta ! PIERDOOOOLE !

Gość gość
hee he - to jeszcze jest wielki hooj, ja w niem. patrze na wyciag bankowy a tam jest 30 e minus ! - pytam sie za coooo tooo ? - no za wyciagi i platnosci bankowe ... - noooo koooooorwa 30 e placic trzeba co drugi miesiac - za damski hooj ! - w********illlam to konto w PIZZZDU !!! i nie mam konta ! PIERDOOOOLE ! bede j***c na nierobow ?

Gość gość
ja tez jestem w tym banku i cały czas znika mi kasa, a to za to, a to za tamto, mam zamiar zrezygnować