Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama z kafe-cud, miód i orzeszki

Polecane posty

Gość gość

Rodzą sn bez znieczulenia, 4 tyg po porodzie jest już sex lepszy niż przed ciążą. Wiedzą od razu jakie dziecko urodzą, nie załamuje ich kolka, płacz dziecka, są nie do zdarcia. Karmią piersią, nie są leniwe jak matki od mm. Karmią karmią karmią dzień i noc a laktacja hula. Oczywiście w domu zaraz po porodzie na wszystko mają czas przy noworodku, obiad ugotowany, posprzątane itp. Wszystko da się zrobić przy niemowlaku. Po kilku miesiącach same dziecku gotują, żadnych słoiczków czy parówki (to słowo na kafe powinno być zagwiazdkowane, słowo danonek też). Nie malują się, bo makijaż mają tylko ohydne kobiety. Nie pracują zawodowo, bo w pracy się tylko plotkuje i w ogóle jak można woleć pracować niż siedzieć z dzieckiem. Oczywiście są mężatkami, a ich dziecinie nie są nieślubne. Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę.

Gość gość
Spacer z dzieckiem 2 razy dziennie i koniecznie musi być czapeczka

Gość wila wianki i rzucala je...
jezdza jaguarem w kolorze lakieru do paznokci?

Gość gość
nie przesadzaj. Zresztą wiadomo, że co najmniej 50% osób tutaj ściemnia jak może

Gość gość
no coś ty pracują a obiad jest z 3 dań i kompot :D

No i masz z tym jakiś problem? Sądzisz, że to, co napisałaś, top nieosiągnięty ideał do którego nikt nie dojdzie? Nie napisałaś nic, co by mnie zaskoczyło. Tak, jestem taką matką jak w opisie, z tą różnicą, że się maluję i pracuję.

Gość nieidealna matkaa
Nie ma ideałów ;P Ja też mam swoje za uszami :D Nie karmie piersią, bo nie chciałam miałam cc bo bałam się porodu :D fakt, sex był szybko, bo niecałe 3 tygodnie po porodzie i rzeczywiście było bosko :D Z dzieckiem chodzę dużo na spacery, ale za to (o zgrozo!) nie zakładam czapeczki! :D a noworodka 4 dniowego woziłam w samym body za co zjechały mnie 3 kobiety po drodze :D No i czas mam na wszystko- rzeczywiście, ale to tylko dlatego, że trzymam się metod starych jeszcze mojej mamy i nie noszę dziecka, karmiłam na godziny nawet piersią (karmiłam jakieś 3 tygodnie), przepajałam i dzięki temu wypracowałam sobie dziecko idealne- na to nic nie poradzę, przepraszam ;P nie pracuję i dobrze mi z tym maluję się a jakże! :D Gotuje sama- bo lubię i słoiczki dla mnie są bez smaku, ale nie mam nic przeciwko parówce jak na jakiś czas czy serku, czy innych takich :D A i pierwsze dziecko było nieślubne ;P więcej grzechów nie pamiętam :D

Gość gość
maja kasy jak lodu ,wlasny dom bez kredytu i na wakacje 2 razy w roku na ktorych oczywiscie gotuja bo swinstw z kiepskich restauracji ,a bron boze MC donalda nie beda serwowac idealnym dzieciom.dzieciom ktore sa tak pojete ,ze bardzo szybko chwytaja skuteczne nauki swoich inteligentnych mam i tak w wieku 6 miesiecy same jedza eko warzywka,w wieku 9 wolaja siusiu na nocnik, w wieku 10 kupe tez.dodatkowo rozwoj ruchowy idzie w parze z inteligencja i juz w wieku 4 miesiecy same siedza i siadaja,6 miesiecy same stoja a chodza tuz przed skonczeniem 8 miesiecy :)

Gość gość
nieidealna matkaa - naprawdę zjechały Cie 3 kobiety po drodze, że masz dziecko w body? kurde baby to sa jednak durne. Co je obchodzi jak ktos ubiera dziecko? może miałaś w upalny dzien założyc 3 warstwy ubrań?

Miałam cc; po ciąży libido równe zeru; kolki.. aż mi słabo jak o nich wspomnę; płacz dziecka? przywykłam ;p ; piersią karmiłam 3 tyg; że czas był przy noworodku to na pewno więcej niż teraz przy 2,5 latku, jednak nie spędzałam tego czasu w kuchni czy na szmacie tylko w łóżku ;p ; do roku jadł słoiczki; maluję się; do pracy wróciłam najszybciej jak się dało; spacer raz dziennie i to nie przymus. Aha, syn żyje, ma się wspaniale ;)

Gość nieidealna matkaa
[zgłoś do usunięcia] gość nieidealna matkaa - naprawdę zjechały Cie 3 kobiety po drodze, że masz dziecko w body? kurde baby to sa jednak durne. Co je obchodzi jak ktos ubiera dziecko? może miałaś w upalny dzien założyc 3 warstwy ubrań? x x x Jak babkę kocham, ze tak! Mała miała 4 dni i był upał, więc ubrałam ją w body, bez czapeczki a no i skarpetki cienkie miała. Jak przysnęła to przykryłam ją tetrówką. Matki Polki z osiedla mało mnienie zjadły za brak czapeczki i za samo body, bo taki maluszek potrzebuje ciepełeczka i trzeba było założyć pajacysia welurciowego i nakryć kocysiem :/ p*****lnięte wszystkie :/ szkoda gadac. Z resztą one czy lato czy zima i tak wożą dzieci z tymi przykrywkami na wózkach :D

Gość gość
Kiedyś założyłam temat, że mam dość noworodka, ciągle płacze dzień i noc. Napisałam też, że brak mi pracy. Zjechały mnie te matki aż miło :D

Gość gość
Za urodzenie dziecka należy im się order

Gość gość
Nie wiem nie wiem