Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!!!kłopot z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

od jakiegoś czasu moja najlepsza przyjaciółka spotyka się z hindusem. Od tego czasu jest dziwna. Wiem że hindusi( nie tylko oczywiście) często wykorzystują "białe" dla wizy. Boje się że on ją też wykorzystuje. ona nie zna jego kultury ani nie interesuje sie Indiami . Czy przemówić jej do rozsądku???

Gość gość1990
hindusi sa najgorsi na swiecie!!!!gwalca i chca sie tylko pobzykac z bialymi zanim dostana zone od mamusi i tatusia!!! Ja tak mialam!!!

Gość gość1990
nie nawidze mend , niech z nim zerwie

Gość gość
spokojnie... Ja nie mam argumentów żeby jej to wytłumaczyć ale jednocześnie chcę jej szczęścia....

Gość mam 3 ABS-y
co masz mu do zarzucenia poza tym ze jest hindusem?

Gość gość
buhahaha juz zakompleksione poleczki szczekaja :D no wlasnie co masz mu do zarzucenia poza tym, ze jest hindusem??

Gość gość
nie zarzucam mu tego że jest hindusem , ale też znam przyjaciółkę na tyle dobrze by stwierdzić że zachowuje się dziwnie. Gada głupie rzeczy, wysławia swojego chłopca ,mówi mi o jego coraz głupszych pomysłach i gdy mówie jej jaki jest w stosunku do mnie czyli chamski ,ona nie akceptuje mojego zdania

Gość gość1990
lepiej byc nieufna niz co nocy spac z innym

Gość gość
to ilu mialas tych facetow co? czy po jednym oceniasz caly narod? zalosne

Gość gość1990
wyjechalam do indi do kolezanki na 4 lata i poznalam wiele osob i teraz wiem ze to tylko przesmierdle karakany ktore wygladaja jak guwno mojego psa. A jedyne co zalosne to naiwniacki ktore wierza ze tam zyja aniolki w pizamkach "i love polskie dziewczynki" lol

Gość gość
co,padly tematy hindusowe,to teraz "przyjaciolke"trzeba wykorzystac,aby towarzystwo sobie pobluzgalo ?brrr

Gość gość
no cóż , jeżeli chodzi o mnie to chciałam tylko zasięgnąć porady w sprawie która jest dziwna. Trudno mogę zakończyć temat skoro jak zwykle są kłótnie . A do hindusów nic nie mam , wręcz przeciwnie bo niektórzy są nawet spoko . Mówie teraz tylko o tym jednym przypadku i nie mam zamiaru uogulniać i być rasistą. No więc żegnam

Gość gość
noooooooo ! - przyjaciolke raczej RATUJEMY -aby nie wpierdooolila sie w czarne bagno !

Gość gość
aj,ta ortografia :O

Gość gość
CO ,BO NAJLEPSZEJ PRZYJACIÓŁKI RATOWAĆ NIE MOGĘ?!!!! Może mam jej samej się zapytać co o tym wszystkim sądzi,tzn o jej związku żeby mi złożeczyła do końca życia???!!!

Gość gość
mam wrażenie że wg. Was to najlepiej iść na łatwizne i zerwać znajomość niż się troche się postarać o tą przyjaźń. Np mi bardzo zależy na tej znajomości bo dogadujemy się naprawdę świetnie.

Gość gość
przestan nudzic..kobieto.nikogo nie uratujesz.

Gość gość
taaaaaaa znowu polaczki sie nudza i bluzgaja na kafe....co za dno...a ty co bylas niby w Indiach co nicka zmienilas??? byl maz teraz juz tylko facet? zalosna jestes

Gość gość
kompletne dno to jak się tematu nie umie zakończyć. A jak nudze to po co włazicie na ten temat? A więc ja swoje powiedziałam , dziękuje za "pomoc",bezstresowej i miłej nocy życze.

Gość gość
To nie zakladaj takich niby niewinnych tematow na przyszlosc,bezstresowa! Bye!

Gość gość
bye , bye ale ostatnią rzeczą o jaką Cię prosze , to jest wyjaśnienie co tu takie bezsensu jest? Np ja bym pomogła komuś kto akurat prosiłby o pomoc. No nic bo najlepiej olać to i krytykować innych. Czy frajde Ci daje takie komentowanie??Jeśli tylko takie masz rozrywki to spoko , rób tak dalej , ale kiedyś obróci się to przeciwko Tobie bo nikt nie wie co go w przyszłości czeka . No trudno widać że na tym forum wbrew pozorom nie można znaleźć pomocy. Kolorowych snów Ci życzę i nie mam zamiaru się dalej kłócić bo nie uznaje tego typu sposobu na problemy. Pa;)

Gość kefiko
Polacy sa na serio zakompleksionym narodem, wsrod Hindusow sa zarowno dobrzy jak i zli ludzie, tak samo jak i wsrod Polakow.

Gość gość
nie mówie że to nie prawda , w każdym kraju można znaleźć i dobro i zło, dlatego też nie uznaje rasistów i tych którzy wszystkich walą do jednego worka

Gość gość1990
znowu mowa o tych kurd*plach? Przeciez te male , przesiakle swoim zarciem stworzenia to tylko oszusci, napalone dziady. Moj maz gdy sie poznalismy byl uroczy i gdy zaproponowalam zebysmy sie spotykali on zaczal mi jakies guwna gadac ale jakos nigdy wczesniej nie zauwazylam jego prawdziwego oblicza!!! Po dlugim czasie poznalam rodzine; traktowali mnie jak szmate i byli chamscy a maz nie zauwazal tego dziwnym tsafem. Potem zaczal mnie naciagac zebysmy pojechali do Polski. W Polsce sie chajtnelismy, ale dopiero po slubie zobaczylam jaki on jest czyli jak mial potrzebe to se g****il a jak ja sie z czyms nie zgadzalam to bil. Niestety zaszlam w ciaze a jak male sie urodzilo on zaczal mnie olewac i do klubow z kolegami lazic. Zagrazil mi jeszbze ze jak bede mu tak p***olic nad uchem to mnie rzuci i nie bede miala z czego zyc. Byl bezrobotny akurat a ja zasuwalam bo bylam sprzataczka. Czesto wracal pijany i wrzeszczal ze brud w domu i ze jestem k***a ktora sie obija. 2 lata temu byl rozwod i niewiem czy eks zyje czy nie i czy jak za czasow malzenstwa nadal lazi do agencij towarzyskich. To przeklety narod

Gość aśkazeuropy
ej no ty powyzej sie wez i opanuj bo jestesPOPIEPZONYM RASISTOM!!!! zlozecys tez twoim dziecia!!!! Psychologa se zalatw i niechci na raczki wsadza poduszki bo niewiadomo co w tej nienawisci zrobisz!!!! I wypraszam sobie - jestem z hindusem,mamy dzieci i dobre relacje z rodzina wiec nie uogulniaj sieroto!!!

Gość gość1990
przestanci bronic tych zakichanych ciapakow!!! Ja mialam doswiadcenie-tr lepiej wiem co te gnoje moga zrobic!!

Gość gość
biji john wrocila bihahaha

Gość gość
i teraz bedzie tutaj plula. buhahahaha zalosna stara c**a hahahahah

Gość gość
i gdzie jestes twoj ex? w polsce?

Gość gość
i o ojcu swoich dzieci tak piszesz? one tez smierdzace kurd*ple, przeklete, gnoje...slabo laska slabo...to samo na tamtym topiku robilas. zalosna jestes w tej swojej nienawisci