Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!!!kłopot z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość
nie no , niektóre są nawet śmieszne :) a co do tych ze związków mieszanych , to mi i mężowi się bliźniaki udały;)

Gość gość
a wracając do kłótni... Padają tu naprawdę różne wyzwiska , ale moim zdaniem najgorsze jest to jak ktoś wyśmiewa się z drugiej osoby która jest patriotą. To nie przekleństwo wprawdzie , ale to że ktoś jest wierny ojczyźnie i jest prawdziwym Polakiem należy uszanować!!! Rozumiem ---do hahaha!!!--że nie jesteś do końca Polką , ale mieszkasz w Polsce , i powinnaś ją uszanować Moje dzieci choć są i z Polski i z Indii, są nauczone szanować oba kraje

Gość gość
i może jeszcze stane w obronie tej ,,najgorszej" (wg.niektórych) więc to że jest sprzątaczką nie tu nic do rzeczy. Zawód jak każdy inny , co z tego że sprząta. Weterynarz też sprzątnie jak mu zwierze zwróci, ja po dzieciach też sprzątam itd. Noi znów jej brak możliwości na naukę nie gra roli, bo nawet osoba która poszła na jakiś konkretny kierunek może zostać sprzątaczką . Naprawde nigdy niewiadomo jak się życie potoczy. Prawdą jest to że gdyby ukończyła studia, miałaby może lepszy fach ale cóż. Niecierpię dyskryminacij. A ty hahaha!!! Kim jesteś by oceniać?

Gość gość
noi podsumowując- lepiej żeby była sprzątaczką niż bezdomnym, w jej sytuacij musi sobie jakoś radzić. Ja również jestem w stanie takim osobom pomóc/zapłacić. Jakaby nie była , trzymam kciuki za nią i za to by ODCZEPIŁY SIĘ OD NIEJ PERFIDNE SADYSTKI typu hahaha

Gość gość
jednak dodam że psycholog by się przydał, gościu1990 i to nie dlatego że klniesz i uważam Cię za desperantkę, tylko dlatego że masz uraz z przeszłości . Jeszcze zrobisz jakąś głupote ze swojej nienawiści

Gość gość
noi nie uogulniajcie , będąc w Indiach poznałam wielu ciekawych , ambitnych , miłych ludzi , w tym mojego obecnego męża. Jest on cudownym i wrażliwym człowiekiem , więc to , że niektórym się akurat taka sztuka trafiła , to nie znaczy że np. W Polsce nigdy by się tak nie stało!

Gość gość1990
narescie ktos cos napisal!! Naprawde dziekuje

Gość gość1990
cos co jest normalne!

Gość gość1990
ale to ze jestem rasistka naprawde znaczy ze musze miec psychologa?? Moje dzieci tez mi sie udaly ,jako jedyne w tym zwiazku

Gość gość
nie, to nic nie znaczy ile lat ma Twoje dziecko? Lub dzieci?

Gość gość
Nieprawidlowa odpowiedz,bo miec dziecko z Hindusem i byc rasistka jak najbardziej wskazuje na duuuzy problem emocjonalny tej kobiety.

Gość gość
doskonale wiem że dałam złą odp! Napisałam tak bo JEJ tłumaczyć , to jakby gadać ze ścianą Wystarczy przeczytać jej komentarze od a do z żeby było wiadomo że nie warto bo ona wie lepiej

Gość gość
nie chcę się teraz wyzłośliwiać , ale Ty gościu1990 powinnaś jednak wziąć to do siebie. Stanęłam w Twojej obronie , ale nie uważaj że jestem całkiem po Twojej stronie , pełnej rasizmu i nienawiści. Nie przyszłam tu po to żeby Cię po głowie głaskać

Gość gość
więc żeby było wszystko jasne , nie zamierzam mieszać z błotem ani wyzywać bo pewnie znów coś nie po Twojej myśli jest. Dobrze że w końcu znalazłaś partnera z którym Ci się dobrze układa i jest Ci dobrze , oby tak dalej. Życzę żebyś zapomniała o tym hindusie i zaczęła nowy rozdział w życiu . Powodzenia:)

Gość gość
ale koniecznie znajdź dobrego psychologa , bo to nie tylko na Twoją korzyść , także rodziny i znajomych. Mogę Ci znaleźć jeśli to problem

Gość gość
co prawda boli?

Gość gość
no cóż , starałam się przedstawić prawdę w taki sposób , abyś nie czuła się dotknięta

Gość gość
i jak widać , też nie akceptujesz:(

Gość gość
musisz wiedzieć , że w życiu zawsze jest coś nie tak , nie tylko Ty popełniasz błędy. Ale z takim nastawieniem do świata napewno niewiele osiągniesz!!!

Gość gość
podsumowując mówie krótko ZMIEŃ SIĘ nie można mieć 1go sposobu na kłótnie- wyzwisk wiem że prawda boli ale weź to do siebie w mniejszym lub większym stopniu! Miłej nocy życzę Tobie i Twojemu mężowi

Gość gość1990
nie macie prawa dyktowac Mi jaka mam byc! Np gosc najpierw broni a potem woli sie ze Mna klocic! Mendy zakazajace spoleczenstwo!!

Gość gość
Naucz sie pisac,Mi :-D

Gość gość
dzieci mieszane sa ladne ale jedynie ze zwiazkow bialej/bialego i czarnego/czarnej czyli mulaty. Mulaty sa ladne to fakt. Zmieszanie genow bialych i tych o kolorze kupy daje niestety gremliny z wykrzywionymi ryjami o kolorze rozwodnionej sraczki. Urocze, jak ktos lubi zawartosc kibla :D Takie cyganichy z tych bachorow. Brrr!

Gość gość
nie wszystkie! Moje są ładne , a mąż bardziej czarny niż srakowaty

Gość gość
teraz beda bluzgac na dzieci. Co za dno, powaznie jak mozna? Zeby twoje, jedna z druga, nie urodzilo sie chore przez to co teraz wypisujesz. Ot, taka kara. Fajnieby bylo jakby wszyscy wytykali twoje dziecko z tego powodu, a ty kulilabys sie w sobie przez wlasna glupote.

Gość gość
jak ktos lubi zeby jego dzieci wygladaly jak rumuny, to czemu nie ? :D

Gość gość
jak ktos lubi zeby jego dziecko mialo np zespol downa to czemu nie :o

Gość gość
na zespol downa n ikt sie nie decyduje swiadomie, na wyglad rumuna - jak najbardziej :)

Gość gość
lepiej wygladac jak rumun niz polaczek z czerwonym ryjem i malymi kroliczymi oczkami

Gość gość
dziekuje za opis swojej mordy polaczko :D :D :D