Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!!!kłopot z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość
i na dodatek klamiesz. Tam medycyna a tu sprzataczka...a styl pisania identyczny :o

Gość gość1990
widac ze w***acie tu tylko dla rozrywki,zeby sie poklucic a nie zeby pomoc

Gość gość
serio? a ty po co hipokrytko??

Gość gość1990
taaa o medycynie nigdy nie marzylam , bardziej o tym zeby byc nauczycielka ale przez malego nie mialam czasu na studia ani na nic. Ale coz nie bede sie tu tlumacyc bo i tak hocbym nie wiem co napisala , i tak mi nie uwierzycie. I jeszce jedno: to ze mowie o ojcu moich dzieci to nie znacy ze mowie o dzieciach. Przyznaje ze maz to glab,niemota i pijak ale mowie o NIM . I nie wiem kto to biji john, pewnie jakas k****a p****erdolona , ale mozecie mnie wyzywac od kogo chceche bo tego co ja przszlam z mezem i tak nic nie jest w stanie pobic. Jezeli wyzywanie mnie da wam tyle rozrzwki ile maz wam nie daje i jerli to wasz spzsob na nude to okej

Gość gość1990
wiesz,moze z wyzwiskami itp ale cos jednak poradzilam , a Ty od razu 'i juz zakompleksione poleczki szczekaja' . Moze powinnas byc fotoreporterem? Gdzie klotnia tam i Ty....

Gość aśkazeuropy
i już się obudziłaś głupia kozo? Dobrze że się chociaż przyznałaś że nie masz wykształcenia. Ale to jednak widać gołym okiem z kim się pisze. A jeśli Twój mąż to ciapak , to i dzieci są ciapakami. Jakbyś wiedziała jeszcze co to znaczy , to może potem byś nie pisała że wyzywasz tylko męża. No ale cyego się spodziewać po sprzątaczce,i to głupszej od buta

Gość aśkazeuropy
i wow , wiesz kto to jest fotoreporter? Ja bym nie używała wyrazów których jeszcze nie do końca rozumiem...śmiałe posunięcie:/

Gość gość
heh piszesz o swoim mezu per kurd*pel, g****iclel, gnojek twoje dzieci zatem maja patologiczne pochodzenie. I sama jestes sobie winna. Skoro rodzina cie traklowala jak s**t to trzeba bylo uciekac a nie brac slub. Co moze cie zmusil?? Najpierw glupie mysla, ze moze pi slubie bedzue lepiej a potem placza i wyzywaja. Wsrod polakow tez tak jest sloneczko

Gość gość
askazeuropy moze mam dokumentowac twarze zakompleksionych Polek, ktore odreagowuja niepowodzenia i frustracje szczekaniem :D national geografic zabilby za takie zdjecia hahahahaha

Gość aśkazeuropy
gośću1990 , idź lepiej posprzątać swoją chate bo tu i tak się nie przydasz tak jak mówi gość nade mną , to już tylko i wyłącznie Twoja że wzięłaś ślub. jak Ci tak okropnie było to z***alać do mamusi i tatusia do Polski słońce, w życiu nie będzie wszystko idealnie , tak jak Tobie się podoba. Ja Ci nie zabraniam marzyć . Popatrz, mi się udało i wielu innym osobom mieć dobre relacje z partnerem i nie tłumacz się tym że Ty nie wiedziałaś bo nie miałaś jak się uczyć, bo to czy jest mi źle lub dobrze to już nawet małe dzieciaki w przedszkolu się uczą. Jak Twój związek legł w gruzach to może nie jest męża tylko wina. Może byłaś złą żoną? Jeśli byłaś taka, jaką miałam sposobność poznać na tym forum , to się nie dziw że było tak strasznie... W Polsce, Anglii, Chinach, i w wielu innych krajach też są takie przypadki jak mówisz. A to że Ciebie to spotkało w Indiach to już nie nasz problem . Jesteś rasistką i egoistką jak wg wiesz co to znaczy. Ałe jak już mówiłam , jesteś tyłko sprzątaczką

Gość gość1990
goscu i askozeuropy - mozecie sie odemnie raz na zawsze odpier***olic???!!! Co ja wam do holery robie??? Jestem zona lepsza od was!!! Co ze sprzataczka-przynajmiej mam prace!!!!!!!!

Gość aśkazeuropy
jeeej, ty jesteś MOCNO STUKNIĘTA!!!! ja jestem dentystką,dobrze zarabiam, mąż jest architektem krajobrazu i też nieźle mu płacą córka w gimnazjum,syn w liceum mieszkamy w domu pod Warszawą , mamy ogród duży MAM JAKIEŚ ŻYCIE PRZYNAJMNIEJ, NIE TO CO TY!

Gość gość
gosc1990 najpierw pisalas, ze pojechalas na 4 lata do kolezanki do Indii i ze on to byl chlopak, potem ze jednak maz, dalej pisalas, ze jestes 2 lata po rozwodzie a tu znowu jestes zona? jak wymyslasz to chociaz badz konsekwentna w tym co piszssz

Gość gość1990
jakbys umiala cytac ze zrozumieniem pojechalam do kolezanki i poznalam go.zaczelismy sie spotykac, potem pojechalismy do polski gdzie wzielismy slub teraz sie hajtnelam z innym. Ale polakiem

Gość gość
to ty nie potrafisz poprawnie sie wyslawiac. Szybka jestes 2 lata po rozwodzie i juz slub. I to z Polakiem, a mowia ze zaden Polak nie wezmie kobiety po ciapatym :D zobacz jak runela teoria hejterow hahahaha i to przez taka sama hejterke

Gość gość1990
no widzisz, tylko krowa decyzj nie zmienia. Po slubie z Polakiem od razu lepiejp:)

Gość gość
to tylko swiadczy o polakach. Wielce krzycza, ze taka "k....., dziw.....,szmata" nie ma juz szans u bialego a tu prosze desperaci jednak biora wszystko :D

Gość gość1990
no niestety mam juz taki uraz do Indi ktore mnie interesowaly od kiedy bylam dzieciakiem...zawsze chetnie odwiedzalam przyjaciolke w Delhi, razem zwiedzalysmy itp. Nie wiem czemu brzydze sie teraz tamtejszych facetow bo wszedzie widze twarz meza- zdrajcy,g****iciela,manipulanta. I to od czasu rozwodu jestem rasistka bo wczesniej nawet popieralam malzenstwa mieszane i nie tylko polsko hinduskie moze z czasem znow odzyskam pewnosc i pojade tam z mezem i dzieciakami:)

Gość gość1990
to ja bylam zdesperowana ze wzielam se hindusa. Wmowilam sobie ze oni sa ladni bo jeden indyjski aktor mi sie kiedys spodobal... To ze moj maz byl ladny to wytwor mojej wyobrazni bo teraz jak ogladam zdjecia, wydaje mi sie taki nijaki i pospolity, ogolnie niezbyt ladny i przystojny

Gość hjajd
a teraz twoj maz jest desperatem bo se wzial kogos po brudasie. Fuj

Gość gość1990
s***alaj moj maz nie zwraca uwagi kim jest moj eks

Gość gość
Popijcie sobie walerianki,rumianku...

Gość gość
hej,ja przynajmniej ja postaram się pomóc:) jeśli ten facet jest rzeczywiście taki,jaki piszesz to Twoja przyjaciółka prędzej czy później zauważy co jest grane. Jak narazie nie staraj się jej niczego uświadamiać bo może wyjść gorzej zobaczysz że będzie Cię jeszcze przepraszać. Powodzenia!!

Gość gość
prawda boli? powtorze wiec twoj maz to frajer bez jaj i idiota, ze wzial sobie laske po ciapusie :D

Gość gość1990
wez sie odpierd**ol od mojego meza!!! To ty jestes frajerka ktore se meza nie umie znalezc!! Maz mial przyjaciol z Indi na studiach i wcałe nie zyczy zle hindusom!!! Wrecz przeciwnie, wie i akceptuje ze wczesniej z ciapakiem bylam i jest nam najlepiej

Gość do gościa1990
jestes walnieta psychopatka, nie wiem czy twoj pierwszy mezus wie jak o nim piszesz na forum. Moi rodzice sie rozwiedli , ale jakos nie wyobrazam sobie zeby mama tak klnela na mnie i na tate na jakims forum!!! Badz konsekwentna , jak bylas taka przy tym hindusie to zadaj se pytanie teraz : czemu cie zucil??? Poj***ana , wspulczuje kazdemu kto cie zna

Gość gość
a skad pewnosc, ze nie mam meza? Juz nie masz co wymyslec to zgadujesz? frajerke widzisz w lustrze :D

Gość gość1990
mysle ze nie masz bo od rana do wieczora tu jestes. A jesli nawet to wspolczuje mu ze tak malo uwagi mu poswiecasz. No trudno, milych snow , ja IDE DO MEZA bo tylko wieczorem i o 5:30 mamy czas dla siebie. Pozdrow mezusia-fatamorgane!!! Wspolczuje z calego serca ludziom ktorzy zamiast pilnowac swojej duupy caly czas komentuja innych i wyobraz sobie ze akurat trafilam na temat gdzie byla biji jon i pomimo ze wiele osob loguje sie jako gosc , to widac kiedy ty sie "wypowiadasz"bo az wieje glupota zmien troche argumenty bo to nudne i nawet nie wiesz jak moj maz byl zadowalany jak przeczytal twoje posty hahaha ale byl ubaw!!! Az musialam mu brzydko powiedziec zeby tym swoim kleciem dzieci mi nie obudzil haha ladnie klal!! No nie bede ci duupy trula, bo ty przecierz mas swoi czas , "SWOJEGO MEZA" niech cie zabawi jakos bo widac sie nudzisz Pozdrawiam i milej nocki , zebys sie tylko nie udusila z emocij!

Gość do gościa1990
rany,moze nie jestem TYM GOSCIEM do ktorego kierujesz swoje przemile slowa (och, zapomnialam,jestes tylko sprzataczka wiec skad mozesz wiedziec co to jest sarkazm) ale ja tez ci naprawde wspolczuje!!!!!!!! Po pierwsze ty zaraz utoniesz w swej nienawisci do hindosow , biedny twoj eks , jakby znala go to chetnie pokazalabym co o nim piszesz , noi twoim ciapatym dzieciom rowniez- niech patrza jaka to ich mamusia naprawde jest i niech sie ucza po drugie to co z tego ze nie mialas jak sie za nauke wziasc , mialas dziecko , ok ale jest takie przyslowie ktorego pewnie tez nie znasz "dla chcacego nic trudnego" Wyobraz sobie ze jestem 1ym dzieckiem moich rodzicow i zostalam urodzona gdy moja mama miala 18 lat. Jeszcze na studia nie poszla!!!ale potem zebrala sie w sobie i jednak zdala na sggw i dzis pracuje w klinice malych zwierzat! Wiesz czemu?? BO CHCIALA! A nie na g*wno winnego meza zwalala wine!!! Nie mam ochoty ci juz niczego pisac bo nie ma komu. widac ze masz niskie IQ i zero samokrytyki w sobie dobranoc!!! A jesli mi wolno spytac to na jakim jestes stopniu kariery? Psie guwna sprzatasz czy awansowalas do publicznych toalet? Zycze ci z kolei abys nie utonela w rasizmie i egoizmie ojj sory psuje ci wlasnie romantyczny wieczor z mezem slodkie!!!! Sprzataczka + bezrobotny, prawda ze desperaci biora wszystko!!! Kolorowych snow

Gość aśkazeuropy
ta pierwsza odp to mi się sama wysłała^_^ sorki czytajcie tą drugą