Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!!!kłopot z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość
do do gościa1990: glupia p**do, na Sggw dostają się ludzie tylko po znajomości do pracy

Gość gość
do- do gościa1990: Sggw piszemy z dużej litery a gówno nie przez u tylko ó. Jesteś analfabetką która stale urąga sprzątaczce, a sama byk na byku robisz.

Gość hahaha!!
a ty nie lepsza! Myslisz ze nie chcacy napisalam guwno wlasnie tak??!! I myslisz ze na starym komputerze ktory i tak zaraz sie roz***oli bede wciskac caps locka??! Jesli tak to jestes w DUUZYM bledzie. I moze najpierw pisz sama "ąęćłńóż"itd a potem poprawiaj mnie. Jakos moja mama dostala sie na sggw i nie kaze ci wierzyc wrecz przeciwnie pisz jak chcesz i wyzywaj jak chcesz bo najwazniejsze jest to ze ja i rodzina to wiemy. Sloneczko , ktos powie cos co ci nie pasuje i juz p**da? Haha pieknie!!!! Znawca wszystkiego i tylko czycha na klotnie.

Gość hahaha!!
a , i to jest SGGW a nie tak jak piszesz. Najpierw sobie o tym poczytaj a nie pouczaj. Nic sie nie stalo, tylko kolejnosc inna a ty niby po sprzatacze nie jedziesz?no pisze kolejny raz : trzeba byc samemu swietym zeby oskarzac innych. Ale osobom takim jak ty lekarz kazal przytakiwac

Gość gość
Gdzie ja niby nie piszę ę ą? Zawsze poprawnie piszę bo to mój język ojczysty i nie będę go kaleczyć nawet przez internet na forum, więc spadaj analfabetko i nie migaj się tym że nie chce Ci się wciskać caps locka oraz alt. Nie szanujesz języka polskiego jak większość, więc dla takich szmat nie mam szacunku. Taka jeszcze śmie jeździć po kimś kto sprząta? Kto by te wasze gówna po psach z ulicy sprzątał gdyby nie ci ludzie?

Gość gość
a , i to jest SGGW a nie tak jak piszesz. Najpierw sobie o tym poczytaj a nie pouczaj. Nic sie nie stalo, tylko kolejnosc inna a ty niby po sprzatacze nie jedziesz?no pisze kolejny raz : trzeba byc samemu swietym zeby oskarzac innych. Ale osobom takim jak ty lekarz kazal przytakiwac WTF? nie wiem gdzie niby po sprzątaczce jadę w którym niby miejscu? Sggw nie można napisać tylko trzeba SGGW? Coś masz z głową.

Gość gość
hahaha!! to choraja sukaja bez szkoly

Gość gość
To prowo dla ciebie kretynko, teraz miożesz napisać że jestem nieukiem że napisałem Sggw zamiast SGGW. Ciesz się debilko.

Gość hahaha!!
ale sie udalas! Hihi kaleczysz swoj jezyk bo napewno nie moj. Moj tata jest ze Słowacij wiec nie jestem rodowita polka i prawdziwy patriota napewno nie bedzie klal bo to tez kaleczenie jezyka. Smieszne bo ja akurat nie mam psa wiec nikt po mnie nie sprzata , powiem wiecej- ludzie maja dwie rece zeby sie samemu obslozyc i po sobie sprzatac usmialam sie naprawde!!! Wg ciebie to nawet kibole nie kalecza polskiego swoim slownictwem jak bede pisac z kims sensownym to bede pisac poprawnie, ale z toba-po co? Jakas kobieta ktora chodzi po tematach bo to jej jedyna rozrywka nie bedzie mnie pouczac, dowidzenia patriotko

Gość gość
Do widzenia analfabetko, będę cię( z małej litery specjalnie napisałem) ignorować. Pisz co chcesz, nie zasługujesz na moją uwagę. Według Ciebie nie jestem wart uwagi to po co odpisujesz? Wchodzisz na topiki z nudów a sama innym na to zwracasz uwagę? Żenada. A jak masz dwie łapy do sprzątania to zasuwaj, ja wolę komuś za to zapłacić, ale nie uważam że osoby sprzątające nie zasługują na szacunek.

Gość hahaha!!
nie bede ci juz nic pisac bo jeszcze ci cisnienie skoczy i na marsa polecisz. Jak juz udajesz madrale to lepiej trzymaj sie jednego tematu bo madrzy ludzie nie wdaja sie w dyskusje z debilami. Jak mozna pisac Sggw to i sggw tez

Gość gość
Czyli jestes w połowie Polką a piszesz o sobie polką hahahahahah masz do siebie szacunek hahahahah

Gość gość
czyli nikt tutaj nie jest sensowny skoro piszesz jak chcesz?

Gość hahaha!!
o,a jednak z duzej napisales potem. Nie wiedzialam ze mam do czynienia z facetem, wiec dowidzenia patrioTO

Gość gość
hahahahahahahah

Gość gość
po przecinku robimy spację idź do szkoły hahahahahha

Gość gość
Nie tylko po przecinku, po kropce też itd. Hahahahaha

wstyd mi, ze jestem Polka czytajac te wszystkie wyzwiska... Az trudno uwierzyc, ze autorami wiekszosci z nich sa kobiety...

Gość hahaha!!
tak, jestem nieukiem debilka szmata pi*da itp jak ja to przezyje? Przyznaje sie ze nie umiem niczego i bede sie od ciebie gosciu uczyc bo wszystko co piszesz o mnie to swieta i nietykalna prawda hahaha!!!

Gość gość1990
jestescie po**one

Gość gość1990
dzieki za mile slowa pod moj adres,kretynki!!! Najbardziej sie usmialam jak gosc napisal ze po mnie nie jezdzi !!!!niezly dowc*p nie zamierzam zmieniac zdania o hindusach bo nadal uwazam ze to dziaday nawet nie warte jednej setnej polowki grosza!!!!sieroty przeklete!!!! Zobaczyce ze jak te gnoje zaczna g****ic to jeszcze zacznieci ryczec i zrozumiecie mnie!!! Mendy spoleczne,mi tez zal ze jestem z TEGO kraju!

Gość gość
Ja jestem zadowolona z tego faktu,ze jestem Polka...A garsc nieukow z problemami psychiki nie ma zadnego znaczenia.

Gość gość
Analfabetko, to mój ostatni wpis. Nigdy nie napisałem że jestem patriotą. Napisałem że lubię poprawnie pisać w swoim ojczystym jezyku. To nie ma nic wspólnego z patriotyzmem. Masz rację przyznając że jesteś p***ą:-) nara!

Gość gość
do hahaha czy jak tam się określasz, przeczytaj znaczenie słowa patriota. Nie ma ono nic wspólnego z poprawną pisownią. Ośmieszyłaś się analfabetko.

Gość gość
Tylko powiedz,kto to ta analfabetka?Ja napisalam tylko post wyzej-jestem zadowolona z mojego pochodzenia :-)A wy kloccie sie dalej...

Gość gość
Analfabetka to ta od pseudonimu: hahaha. Gówno napisała przez u :-D i dużo innych słów przekręca pisząc że ma stary komputer:-D

Gość gość
no i spoko bedziemy plakac. skoro ma ci to poprawic humor to bedziemy...ale raczej ze smiechu nad twoja glupota i kretynizmem. Pozdrow przeklete ciapackie dzieci

Gość anelada
przecież shift się wciska żeby pierwszą literę zdania napisać z dużej litery, a nie caps lock:-D :-D

Gość gość1990
tez sie osmieszasz bo to forum dla kobiet a nie facetow , ge***ju myslisz ze jesli wiele osob pisze jako gosc to wcale nie widac ze to ty piszesz??? S**alaj od dzieci no tak slonce przyznaje ze masz meza ale kto wam slubu udzielil? Tez g*ej?

Gość gość
Dzieci zostawic w spokoju!Swoja droga,te z mieszanych zwiazkow sa raczej ladniejsze od tych z reklamy bobofruta :-D