Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wścibstwo

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę wszystkich, aby przestali zadawać głupie pytania : A kiedy wyjdziesz za mąż, czemu nie masz męża, kiedy będziecie mieli dziecko, tyle lat po ślubie i jeszcze nie macie, a może jesteś bezpłodna bla bla bla. Ludzie! G*wno wam do tego, to są sprawy prywatne i szczytem chamstwa, bezczelności i prostactwa jest zadawanie takich pytań!!!!!! AMEN.

Gość gość
zagladaja w siatki jak sie niesie zakupy.zagladaja w okna pytaja gdzie chlop pracuje..licza ile razy ktos powiozl pod blok niektorzy nie maja wlasnego zycia ich pokarmem sa plotki sensacje OT NASZA POLSKA

Gość gość
albo gdzie pani idzie do pracy mowie ona jaka to praca do ktorej sie chodzi w roznych godzinach

Gość gość
u mnie taka mieszka caly dzien uplywa jej przed blokiem i plotkach do miasta nie pojdzie ksiazek gazet nie czyta z komputerem jest na bakier caly jej swiat to ploty,ploty ptloty raz jeszcze

Gość gość
Moja koleżanka płakała ostatnio do mnie, ma problemy hormonalne i problem z zajściem w ciążę i dostaje szału wręcz, jak słyszy pytanie o dziecko

Gość gość
ja na osobiste tematy unikam rozmow wole pogadac o D Maryni.bo jak sie zaczne otwierac ciagna za jezyk i caly blok juz wie co powiedzialam,,mysle kazde osiedle ma swoja 'NADWORNA PLOTKARE'.....swoja droga nigdy nie wypytuje ludzi o tematy osobiste tak zostalam wychowana

Gość mam wrażenie ze się marnuję
kiedyś długo nie mogłam poszukac normalnej stałęj pracy ,ciotki i matka mojej przyjaciółki wiedząc ze jest mi bardzo cięzko i smutno celowo chyba zadawały pytanie czy juz znalazłam pracę itd czułam sie okropnie

Gość gość
Wyobraźcie sobie, że ja mieszkam na wsi i mam takich plotkar ok 20. I to nie stare baby, a 20-30 latki/latkowie. Co kupiłaś, gdzie byłaś, jak tam życie uczuciowe, jak tam studia? masz już pracę? kiedy ślub? itp. Młode matki siedzą ze swoimi pociechami cały dzień na podwórku i tylko obgadują kogo popadnie całymi dniami. Jak ktoś nie ma swojego życia to żyje czyimś. Kierunek-miasto z dala od ludzi, którzy mnie znają. Z sąsiadami na dzień dobry tylko będę. Mało, że obgadują! Trzeba przede wszystkim mieszać z błotem i zionąć zawiścią i jadem.

Gość gość
miastowe nie sa lepsze .powiedza w oczy ale przytylas.albo jedna w pracy drugiej ze jej maz lubi wypic przeciez sprawia sie tym przykrosc