Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka to jest według was INTERESUJĄCA,ciekawa OSOBA?

Polecane posty

Gość gość

a jaka nudna? Co robi/ czego nie robi?

Gość gość
interesująca osoba, to taka, z którą można gadać godzinami i sprawia to wielką przyjemność, potrafi kierować rozmową, ma własne pasje o których opowiada w fascynujący sposób. A nudna osoba, to taka, która gdy jej coś opowiadasz pisze "aha, ok, spoko itp" jest nudna, nie ma żadnch zainteresowań, nie potrafi rozmawiać, ma mały zasób słownictwa

Gość mam 3 ABS-y
interesujaca to jest taka ktorej chcesz sluchac a nudna to taka ktora cie nie interesuje

Gość gość
Czy uważacie siebie za ciekawe, interesujące osoby? Macie jakieś ciekawe hobby? Jakie pasje uważacie za interesujące?

Gość gość
upsyps

Gość gość
??

Gość gość
interesujący jest niejaki Przemek22 a mało ciekawy jego nędzny podszyw :-)

Gość gość
nudna - potrafi rozmawiać wyłącznie o gotowaniu, dzieciach i serialach - oczywiście dla kogoś innego może to być ciekawy temat. U mnie w pracy 90% koleżanek rozmawia tylko o tym, do tego plotki o innych znajomych oraz życiu gwiazd, czyli kto z kim jest, a kto z kim się rozwiódł. Siedzę wtedy jak na tureckim kazaniu, bo większości tych "gwiazd" w ogóle nie znam. Pewnie dla nich ja jestem nudna. :-) ciekawa - która ma zainteresowania podobne do moich, więc mamy wspólne tematy do rozmów, z którą można ciekawie spędzić czas - nie tylko rozmawiając. A także taka, która ma pasje, o których ja nie mam pojęcia i potrafi mnie tym zainteresować.

Gość gość
A ja myśle, że każdy jest dla kogoś interesujący - wiadomo nie każdy sie z każdym polubi, ale każdy może znaleźć osobę o tych samych zainteresowaniach czy z takim samym podejściem do życia, wtedy jest się dla kogoś ciekawym, ma sie o czym gadać i tak dalej..