Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ważne pytanie do mam!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy możliwe jest zajście w ciąże 3 dni przed spodziewaną miesiączką, czy zdarzają się takie przypadki?Bo ja spałam z mężem 3 dni temu, okres mam regularny , powinien być wczoraj a tu go nie ma, dziwne, bo zawsze jak czasomierz, nawet o podobnej godzinie się pojawiał...dodam, że ucieszyłabym się, ale nie chce się nakręcać i wyjść na głupią.

Gość wojtek__bez portek
Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. 6 Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.

Gość gość
nie pytałam o jakieś cytaty z biblii:)

to się nie nakręcaj tylko zrób test za parę dni, jak dalej okres nie pojawi. 1 dzień dopiero się spóźnia a ty już fiksujesz:o

Gość gość
1 dzień, i 3 dni temu spałam, wątpie czy to ciąża, bo płodne to raczej w połowie cyklu się ma:)

ale skąd wiesz, kiedy była połowa cyklu skoro nie masz jeszcze okresu. Skoro nie ma okresu to ten cykl jest dłuższy

Gość gość
Dziwna sprawa, poczekamy, zobaczymy:)

Gość rozpłakana złośnica
Owulacja występuje na 2 tygodnie przed spodziewaną miesiączką. Nie sądzę, byś mogła być w ciąży. Musiałby Ci się mooocno wydłużyć cykl.

Gość gość
jeśli uprawiasz sex bez zabezpieczenia to nigdy nie masz pewności, czy zajdziesz w ciążę, czy nie. takie wyliczanki co i kiedy to można między bajki włozyc. a okres się czasem spóźnia i jest to zupełnie normalne. zrób test, jak będzie negatyw to ze spokojem czekaj na okres