Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina bylego ciągle mnie obgaduje.

Polecane posty

Gość gość

Mimo ze niejestesmy juz 7 lat razem. Potraficie wytlumaczyc ich zachowanie?

Gość wojtek__bez portek
a co cie to obchodzi? :D

Gość gość
widocznie jestes interesujaca i ciekawa osoba, gdybys nia nie byla!! nikt by sobie gitary nie zawracal, nie przejmuj, sie olewaj to! ha ha...,pozdrawiam

Gość gość
bo wkurza mnie to bo wygaduja bzudry mojemu facetowi. ze byly to pracus- ze wszystkie pieniadfze mu zabieralam. tak tak w ciagu 2 lat zmienial prace ok.20 razy i w zadnej nie utrzymal sie dluzej niz miesiac. i najwiecej jak zarobil to moze z 800zł. pil i lubial sobie pociagnac. ze ja jadlam sobie obiady a on siedzial glodny i sie patrzyl jak jem.

Gość gość
olej to.

Gość gość
widocznie jestes interesujaca i ciekawa osoba, gdybys nia nie byla!! nikt by sobie gitary nie zawracal, nie przejmuj, sie olewaj to! ha ha...,pozdrawiam Dokładnie ;) Haha olej to. Ludzie się zmieniają, ale obiekt zainteresowania niektórych - nie :D Możesz również ich skonfrontować jak ci się chce.

Gość gość
ze to ja zla bylam.

Gość gość
up

No ktoś musi być winny że człowiek nie może sobie dać rady w życiu. Tylko patrzeć jak zwalą na Ciebie winę ze dinozaury wyginęły i mamuty zresztą też!!! Na bank facet nie dorastał Ci do stóp to i teraz jakoś trzeba wybielać magika. Daj sobie spokój !!!

Gość gość
jak moj facet mowi o mnie ze dbam o niego, ze robie obiady, sprzatam ze oni to nie mozliwe. bo ja nigdy nic nie robilam tylko spalam.