Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeciaAB!

Dwa pęknięte pęcherzyki

Polecane posty

Gość BeciaAB!

Witam dziewczyny :) Proszę o pomoc. Mam monitorowaną owulację (stymulacja clo). Rosły 3 pęcherzyki. Pękły tylko 2. Istnieje więc duże prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej. Czy możliwe jest jednak, by tylko jedno jajeczko zostało zapłodnione, a drugie nie? Czy pojawi się wtedy miesiączka, mimo ewentualnej ciąży? Dzięki za każdą odp

Gość gość
Bozeeeee miesiaczka to nie jest jajeczko ktore sie nie przyjelo tyko zluszczajacy sie nablonek macicy, ktora pzygotowuje sie na przyjecie jajeczka. Jak ciaza sie nie zagniezdzi, nablonek sie zluszcza i to jest okres.

Gość kdjsvbsfjv
na jedno wychodzi :O jak jajeczko sie nie przyjmike to nablonek sie złuszcza :O

Gość gość
Nie na jedno, bo autorka sie pyta co bedzie jak sie jedno jajeczko nie przyjmie a drugie tak. Wiec nie, nie dostanie okresu, jesli jedno jajeczko sie zagniezdzi.

Gość gość
Wiesz co, miałam dwa pęcherzyki, obydwa pękły, miałam chwilę przed owulacją robioną inseminację. Jeden pęcherzyk się zapłodnił, ale nie wiem, czy większy, czy mniejszy, to nie istotne. Oczywiście miesiączki nie dostałam.

Gość gościówa123
Też jestem stymulowana clo. Miałam 2 pęcherzyki i 2 pękły, jednak się nie udało:( Teraz jestem w kolejnym cyklu, za kilka dni starania. Jeśli dojdzie do zapłodnienia to miesiączki nie będzie. Obojętnie ilu jajeczek. Jednak, należy pamiętać, że niektóre kobiety mimo ciąży mają krwawienia.

Gość gość
ja mialam dwa pecherzyki tez po stymulacji, mielismy inseminacje a lekarz mowi ooooo beda blizniaki, oswoilismy sie z ta mysla ale na pierwszym usg bilo tylko jedno serduszko a drugie sie nie wyksztalcilo, powiedzial ze bylo slabsze, teraz mamy 19 mc synka no ale zdarza sie ze w wiekszosci przypadkow sa blizniaki