Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona_często

Dieta

Polecane posty

Gość zamyślona_często

Cześć :) Szukam porady na temat diety. Mam 1,68m i 64kg wagi lecz nie potrafię dobrać sobie odpowiedniej diety. Chciałabym zejść do 59, bo w tej wadze czuję się najlepiej. Chciałabym również uniknąć efektu jojo, wypadania włosów i innych... ( i o takich przypadkach słyszałam) :) Czy jesteście w stanie mi coś polecić? Muszę w tym momencie również podkreślić, że prowadzę siedzący tryb życia (związane jest to z pracą w biurze) więc nie dysponuje zbytnio czasem na ćwiczenia. Powiedzmy, że miałabym ok. pół godziny rano i wieczorem. Pozdrawiam ;)

Gość TwoPackR
15 minut wieczorem ćwiczeń z ciężarami (spore obciążenie) + 15 minut aerobowych ćwiczeń nie zmieniając nawyków żywieniowych. Dodatkowa aktywność w postaci 150-200kcal spowoduje, że te kcal będą pobierane z tkanki tłuszczowej, dzięki czemu będziesz ją spalała, powoli, ale skutecznie i bez negatywnych skutków.

Gość Bogusia K
Ja sama wiem jak trudno jest schudnąć, szczególnie jeśli ma się siedzącą pracę. próbowałam różnych sposobów, ale teraz poszłam do dietetyka i ten zaproponował mi dietę. Podoba mi się taki dietetyczny plan, szczególnie, że jest tam sporo lubianych przeze mnie warzyw. Zdecydowałam się też na taki suplement http://dermalab.pl/130,slimette.html, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam Może któraś już go stosowała i powie mi coś na ten temat? Pozdrawiam.

Gość Paulaaula
Bez odpowiednich ćwiczeń i jakiegos suplementu sama dieta może nie przynieść oczekiwanych rezultatów... Sama miałam problemy, pomógł mi zestaw ForeverSlim i godzina cwiczeń dziennie jako "dodatek" do diety