Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena5022

brak miesiączki 14 dni testy pół na pół pozytywno negatywne lekarz ciąży nie wyk

Polecane posty

Gość Magdalena5022

Witam, bardzo proszę o Wasze opinie. Otóż 10 lipca powinnam dostać miesiączkę dwa dni po terminie zrobiłam pierwszy test, który był pozytywny (kreska słabo widoczna), poszłam na beta HCG, które wyszło negatywnie. Oczywiście popłakałam i czekałam na miesiączkę. Zapisałam się do lekarza w piątek 19.07.2013 powiedziałam lekarzowi o Beta HCG, po badaniu lekarz stwierdził, że głowy nie da ale ciąża chyba jest. Bolą mnie piersi jestem bardziej wrażliwa na zapachy, mam dużo żył na piersiah i takie "grudki" do okoła sutków, boli mnie dziś również pachwina prawie cały dzień jakby była nadwyrężona czymś... Bardzo pragnę dzidzi i zaczynam świrować dwa dni temu znów test pozytywny choć troche rozmazany, dziś test negatywny niewiem już co mam myśleć w pracy powiedziałam Prezesowi że jestem w ciąży. Czuje się przede wszystkim jakbym była. W maju rok temu poroniłam w 9 tygodniu. Co o tym myślicie. Proszę o jakieś wpisy.... A śluz przezroczysty lub biały bez zapchowy, temperatura w pochwie 37,4 utrzymująca się

Gość Magdalena5022
Dodatkowo jestem senna, bywa mi słabo... I częściej jestem głodna

Gość gość
Jakiej opinii oczekujesz, droga Magdaleno :)? Mamy Ci powiedzieć, czy jesteś w ciąży? Poczekaj, poczekaj, tylko rozłożę karty i wywalę kota ze stołu. Tak! To ciąża! Urojona, ale zawsze. Leć po wózek.

Gość gość
ja bym zrobila jeszcze raz bete, bo jest bardziej wiarygodna niz testy. Dziwi mnie tylko, ze juz powiedzialas o ciazy w pracy, skoro nic nie wiadomo tak naprawde

Gość Magdalena5022
Musiałam powiedzieć.... Ale to już indywisualna sprawa, poprostu żyje nadzieją po słowach lekarza że ciąża chyba jest.... Zastanawiam się jeszcze tylko czy śluz przy torbielu ma jakiś zapach?? Bo nie mogę ngdzie tego znaleźć a w mojej rodzinie też nikt nie miał tego

Gość Magdalena5022
Zresztą nie powiedziałam że jestem na sto procent tylko że prawdopodobnie....

Gość gość
mowie Ci powtorz bete jutro i bedziesz wiedziala, czy to ciaza, czy nie. Ja zanim zaszlam w ciaze to kilka razy mialam objawy typowe dla ciazy, a jak naprawde bylam, to pierwszym byl dlugo jedynie brak miesiaczki.

Gość gość
ja miałam podobnie tzn.testy z apteki pokazywały ciąze a bete robiłam 2razy i ciązy brak.teraz mam 2letniego synka,więc beta nie zawsze jest wiarygodna

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, dziś zadzwonie do lekarza i się przepisze z 2 sierpnia na jutro... Już teraz mi powinien albo potwierdzić sto procent albo wykluczyć. Mam nadzieje że skoro wtedy powiedziała Głowy nie dam ale ciąża raczej jest to teraz powie tak ciąża jest. Pozdrawiam

Gość gość
beta hcg negatywna wiec nie ma ciąży test z moczu wyszedł pozytywny z zupełnie innego powodu

Gość gość
Powiem ci ze ja nie wierze w testy nie wiem od czego to zalezy ale mi tez testy pokazywaly negatywnie a nie mialam okresu do tego objawy i dopiero beta i lekarz mi potwierdzili , testu juz nie robilam bo po co mam sie denerwowac

Gość Magdalena5022
Ja poprostu mam głęboką nadzieję że jestem w ciąży, bo po pierwsze jestem aktywna seksualnie, po drugie staramy się o dzidziusia a po trzecie niegdy w życiu nie zdarzyło mi się żeby i się spóźniła misiączka.... Dlatego mam głęboką nadzieję że to ciąża, niestety nie udało mi się wizyty na dziś przepisać poczekam spokojnie jeszcze tydzień i nie będę szaleć.....

rozróżniamy różne torbiele,nie praktykuję wąchania śluzu,ale wiem,że jest podobny do tego ciążowego(miałam już torbiel na prawym jajniku kilkanaście razy)

Gość gość
mama_2 dzieci A czy możesz mi powiedzieć jak taki torbiel się objawia?? Bo jakieś objawy chyba są, które się różnią od ciąży. Jeszcze ro temu lekarz powiedział, że mam bardzo ładne jajniki i w ogóle wszytko tam w środku mam jak najbardziej oki

brak owulacji,miesiączka nie regularna,częste bóle brzucha,objawy podobne do zapalenia wyrostka-miałam torbiel.która sama się wchłaniała,a czasami torbiel,która była wypełnioną krwią i czasem takie pęknięcie brałam za dodatkową miesiączkę,ale lekarz wyprowadził mnie z błędu

Gość Magdalena5022
Niestety obumarła ciążą :(