Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonazejapierd

OTTO TO ZŁODZIEJE CO ROBIĆ?!?!??!

Polecane posty

Gość wkurzonazejapierd

Czesc, jestem taka zla. Mój chłopak miał dzis dostac wyrównianie za caly miesiac pracy i dostal...10 euro. To jakas kpina!!!!! Co robic zeby odzyskac swoje przepracowane ciezko pieniadze!? Pracowal caly miesiac codziennie po 8 godzin. Dostal zaliczki za kazdy tydz pracy-za 4 tyd 200 euro. łącznie za miesiac pracy 210 euro!!!!!!!!!!!! To jakas kpina! Co robic!?

Gość Julia z Wrocławia
Ahahahahahaha :D🖐️

Gość wkurzonazejapierd
smieszne prawda? :/ najlepiej wyśmiać. Jak dochodzić swoich praw? Pomóżcie!

Gość gość
to nie sciema dlaczego nikt nic nie pisze!? Dlaczego macie to w d***e? :( nie lepiej wypowiadac sie na tematy o kupkach np :( ja naprawde potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A A A
jak na czarno to nic nie zrobi

Gość Rafał 22 lata
Niech zadzwoni do tego całego OTTO i zapyta o co chodzi :D

Gość gość
a co to otto?

Gość ktoś z forum
System który My Polacy nazywamy kapitalizmem. Co Ci mamy więcej powiedzieć ?

Gość gość
myslalam,ze chodzi o katalog otto:) ok. mozesz opisac jasniej sytuacje? zwolnil sie z pracy? napisalas,ze dostal wyrownanie. czy pracuje nadal?

Gość trypla1234
a ja myslalam ze chodzi o kabaret OTTO

Gość gość
a gdzie dokladnie pracowal?Ja mialam to szczescie,ze znajomi mnie poinformowali o oszustwach.Ostatnio bylam w jednej firmie,ktora miala 2 agencje.Ja mialam 300 E na tydz.(bez sobot i nadgodzin),a ona za 2tyg.pracy nadgodzin i sobota dostala 210E. Oni odciagaja tez za mieszkanie,mimo ze ktos ma wlasne,to ich to nie interesuje,odciagaja tygodniowo mase oplat.Trzeba uwaznie czytac umowe.Przejrzyjcie ja dokladnie.Ja spotkalam wielu oszukanych Polakow przez ta firme.

Gość gość
Nie polecam OTTO! Odradzam wszystkim którzy maja zamiar współpracować z ta agencja. W chwili obecnej znajduje sie na sieldungu w ich mieszkaniach. Przed wyjazdem panie z biura obiecuja złote gory, na miejscu nic sie nie zgadza. Zalezalo mi na pracy w ktorej bede pracowala na zmiany poranne i nie w temperaturze minusowej. Pani zaproponowala ofertę na szklarnie Gipmans. Praca od godziny 4,6 lub 7 przed 6 lub 9 godzin w zależności od zamowien. Tygodniowo mialo byc okolo 40 godzin i 280 euro na reke.. po przyjeździe na miejsce czyli od 10 kwietnia do dzisiaj na swojej przypisanej firmie robilam 3 razy!! Jestem rzucana na firme gdzie w zimnych i mokrych halach wycina sie glaby z salaty, pracowalam rowniez na pakowaniu kawy, na piekarni, w firmie z urzadzeniami medycznymi, na ogórkach, itp. Codziennie pracuje gdzie indziej. W biurze nikt nie informowal ze bede oddelegowywana. Jak i ze jestem pracownikiem na telefon.Oczywiście zmiany sa rowniez rozne raz popołudnie raz nocka.. plan wywieszany jest codziennie na wiacie, mowili ze bedzie wywieszany okolo godziny 21 gdzie na prawde wywieszany jest o 22 lub po 22 gdzie niektórzy ludzie wtedy dowiaduja sie ze maja wyjazd o 3 rano do pracy. Salarisy sie nie zgadzaja. Dodzwonic nigdzie sie nie da ani z nikim pogadac normalnie no i oczywiście flexpole.. minimum 2 razy w tygodniu plus dwa dni normalnego wolnego a 3 dni w pracy.. tak wyglada to na prawde. Ludzie pracuja po 3-4 dni w tyg i zarabiaja po 120-160 euro.. na prawdę szczerze odradzam.. pisac o tej agencji moge wiele

Gość gość
też pracowałam przez otto i zdecydowanie myślę inaczej!! praca była taka jak w umowie, nie było jakiś przestojów, a pieniądze zawsze wpływały nas czas, nie trzeba było się prosic. aktualnie wybieram się znów z otto do pracy, jak dla mnie to oni sa pewna firma i nic innego juz nie szukam.

Gość gość
tez nie mam problemow z kasa, wyplacana w terminie. aktualnie jestem z otto w holandii, dobrze ze jest praca mam zamiar odlozyc, juz widze ze bedzie dobrze. takze decyzja o wyjezdzie trafiona

Gość gość
Ależ z was głąby, w Polsce pracy pod dostatkiem za lepsze pieniądze i bez oszustw. Bardzo wam dobrze barany , sługusy.

Gość gość
Na tych robotach tylko agencje wychodza na swoje, a potrzebuja owieczek, spęd sam sie napędza

Gość gość
tez pracowalam z otto i moge powiedziec ze na swoje wyszlam, wiec nie tylko agencje. otto ogarnelo i prace i mieszkanie, to dla mnie byl warunek podstawowy , bo sama nie chcialam nic szukac. jechalam i mialam gwarancje pracy. duzo ludzi jexdzi z agencjami, mam znajomych co tez z otto pracowali i to jest dobre rozwiazanie. udalo mi sie zarobic i to tak naprawde jest najwazniejsze

Gość gość
mi sie przez Otto dobrze pracowało. praca była spoko a hajs wpływał na konto :-)

Gość gość
byłam z Otto dwa razy i nie miałam żadnych problemów. to co piszecie to dla mnie nowość. z godzinami ani kasą miałam problemów

Gość gość
akurat w moim przypadku, wszystko przebiegło zgodnie z umową, żadnych oszustw, czy naciągania, wróciłam zadowolona

Gość gość
Ano złodzieje

Gość marokokokoko
o otto słyszy się dużo różnych opinii.. myślę, że najlepiej samemu sprawdzić i nie oglądać się na innych, bo każdy ma inne wymagania i oczekiwania

Gość Garek

nie zgadzam się z tym stwierdzeniem! Firma jest ok, może kiedyś mieli problemy z obsługą, ale teraz widać że jednak coś się zmienia. 

Gość rakie

byłem z otto kilka razy, porządna agencja