Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona mona

jak odejść od żonatego

Polecane posty

Gość zagubiona mona

Jak to zrobić,po 5ciu latach spotkań?Wiem,ze nie rozwiedzie się z żoną,nie umiem odejść.

Gość Kisiel w stringach
szybko

Gość gość
Normalne, zamknąć mu drzwi przed nosem i powiedzieć żegnam, Wiem, trudne to, ale szkoda życia na takich palantów, Ja tak zrobiłam, mam teraz swojego faceta i bardzo go kocham., Tamtych lat żałuję.

Gość zagubiona mona
Juz iles tam razy zrywalam i zawsze to samo-powrot i od nowa.

Gość gość
Z żoną się nie rozwiedzie, to pewne. Ciebie natomiast bez problemu porzuci, jak tylko pozna młodszą i chętną d ... . Ty nie rób nic, tylko czekaj cierpliwie na konkurencję.

Gość hermionaona
na tvn style jest taki program "Byłam kochanką", tam pokazują jak odejść od żonatych

Gość hermionaona
jak ma nie robić nic? Straciła 5 lat na związek, który nie ma przyszłości i ma czekać kolejne lata aż on ją kopnie w d...?

Gość gość
szkoda czasu na żonatych wiem co mówię bo sam spotykałam się 3 lata i z perspektywy czasu mówię ci nie warto same straty dla ciebie 1 strata czasu 2 strata zdrowia 3 straty moralne ;/ jedna wielka głupota spotykać się z żonatym i tyle a jak przestać ??? przestać pisać i odbierać od niego maila smsy telefony i powiedzieć jasno że to już koniec idź szukać innej głupie i tyle ciężka sprawa ale możliwa do realizacji życzę Ci jak najszybszego zakończenia tej sprawy

Gość zagubiona mona
Czytałam wiele wątków na ten temat,wiem o co chodzi,ale nie potrafię odejść.Mam juz 37 lat i przeraża mnie samotność.Zdaje sobie sprawę,ze to bez sensu,ale nie potrafię i juz.Może łatwiej by było,gdyby to on zakończył...

Gość gość
rozumiem cię też bałam się samotności a mam wiek bardzo podobny do Twojego i teraz też wiem że nikogo nie znajdę .. czasem myślę że osoby takie jak my skazane jesteśmy na same ochłapy w postaci żonatych lub tym podobnych ???;/ nie wiem może to wynika z niskiej samooceny ? ale wiem też ze marnujemy cenny czas na związki z nimi , ale z drugiej strony ...nie wiem czy mamy jakikolwiek wybór

Gość zagubiona mona
Właśnie,czasem myślę,ze lepszy ochłap niż nic.

Gość Treda
Ja bylam w takim zwiazku . Kiedys ja bylam strasznie brzydka i i sadzilam ze i tak dobrze ze ktos mnie chce .Moj facet m a kuzyna ( kawaler ale ja tego nie wiedzialam ) z ktorym mnie poznal. Kiedys zapytal czemu spotykam sie z zonatym bez przyszlosci . Wydusilam chyba po jakims drinku ze nie sadze zebym poznala kogos na Komu bedzie na mnie zalezalo bo mam bielactwo jak widac .Po kilku tygodniach on zadzwonil do mnie ze internecie znalazl francuska poradnie leczenia pigmentu w Warszawie ze i umowil mnie na wizyte ktora bedzie za dwa miesiace. . Nie wierzylam bo nasi lekarze mowili ze niewyleczalne.Chcial nawet zaplacic. za wizyte a ze na teraz kupil dla mnie u nich taki tonik kamufliujacy na bielactwo Ja bylam sparalizowana . Dal mi Dermotan -tten tonik. Posmarowalam biale plamy. Nie wyszlo rowno od razu wiec posmarowalam sie nim cala pedzelkiem jak maluje sie sciane. Spotkalismy sie by pojsc do spozywczaka mu pomoc wybrac zakupy. Widzialam ze mu sie podobalo. Po raz pierwszy widzialam spojrzenie kogos komu mozna sie podobac On taki brat lata. Po zakupach zaprosil mnie na kawe i siedzielismy do pozna. . POzniej jak zadzwonil po mnie moj zonkos polecialam jak szalona pewna ze mu sie spodobam. Ale on nawet nie zauwazyl zmian. POcalowal mnie i wciagnal do lozka jak zawsze . Bylo mi bardzo glupio. . Z kuzynem chodzilismy coraz czesciej . Do Empiku na gazeety , na mecz i rano kiedys na targ. Nakladalam ten dermotan co drui lub trzeci dzien ( nie trzeba tak czesto ale balam sie ze ta ladna chwila jedyna w zyciu ucieknie)Ten dermotan to dla skory bielaczej jest ale kazdy moze ja stosowac bo to nawet lepsze niz fluidy kremy i inne kosmetyki . To nie dziala jak samoopalacz( samoopalacz niszczy zdrowy pigment ) ale Dermotan trzyma sie wiec rano tez nie musze sie chowac bo plamy byly zakryte./ A nie brudzi poscieli nie brudzi koszulek kolnirzykow nic. No i nie widac ze masz tapete . Nikt nie wie ze cos masz na skorze tak naturalnie to wyglada . Jezeli chcesz to zadzwon na 22 75 6 3301 albo tez inny na 22 65 21 9 55. Mozna zadzwonic by odebrac za pobraniem to ci wysla i nie poznaja tak ze nie masz bielactwa.Na konsultacjei Damian pojechal ze mna . Tam przyjela mnie dr. Bourion francuskiego pochodzenia ale jest juz z tego co wiem chyba z 10 lat w Polsce wiec dobrze mowi po Polsku.Duzo ze mna rozmawiala. Chyba z godzine. Zlecila badania .Jakos zaufalam choc wczesniej i mi i rodzicom mowili ze nie wylecza mnie bo to skomplikowane albo sie nie leczy . Wszystko przeszlam zeby sobie strzelic w .glowe .....Tu nie powiedziala mi ze mnie wyleczy na 100 procent ale ze mozemy sprobowac . Dzis jestem wyleczona. Jestem calkiem ladna bez kadzenia sobie . Dawni znajomi co nie chcieli sie ze mna spotykac mowia mi teraz ze jestem jakas rasowa , co sie stalo albo gdzie bylam . To wazne nawet jezeli plotki to bardzo bylo potrzebne. Byl moment ze poznalam nowych chlopakow i ladniejszych od Damiana. Ale tym jedynym i dzieku ktoremu stalam sie kims innym jest Damian. Oswiadczyl mi sie i przyjelam oswiadczyny. Slub bedzie we wrzesniu. Zonkos dzwonil zebym go zostawila to zostawi dla mnie zone i dzieci bo nie widzi zycia beze mnie . To dziwne ale to mi dodalo takiej sily i na zawsze poczulam ze Damiana kocham i ze nkt nie jest w stanie tego zmienic . Widze ze i on stal sie ciekawszy . Mowi o nas MY i ze jak nasza rodzina sie powiekszy to dla mnie i dzieci zbuduje dom i posadzi drzewo. Mowi rzeczy ktorych nigdy wczesniej nawet nie sadzilam ze moge uslyszec . Jest bardziej meski pewny siebie i wysyla mi w telefonie tysiace serduszek jak tylko nie moze zadzwonic z pracy . Teraz jak mowilam jestem wyleczona ale ten dermotan to ja ciagle uzywam bo jest b dobry nie zeby cos zakryc ale by wygladac jak dama zona i rasowa kobieta. Mam chlopaka ktory mnie stworzyl praktycznie . To moj sposob na pozbycie sie zonkosia. Ty tez sprubuj cos zrobic ze soba . Cos zmienic. Ten Dermotan mocno dziala na urode ale mimo ze kosztuje 130 zl z przesylka , to warto na poczucie sie kims innym.( ale nie wydaje na kremy bo ten tonik odzywia i na kosmetyki bo mam dermotan ) Poznasz kogos to ten albo sie ocknie i zostanie z toba i tylko z toba albo poznasz drugiego i wierz mi - zapomnisz o nim . . Mi sie udalo a bylam chora( brzydka) KIedys nikt mnie nie chcial teraz na slub przyjdzie 100osob oprocz rodziny. A jak chcesz cos zmienic w sobie to dzwon do tej poradni . Oni lecza przebarwienoia, bulimie anoreksje nadwage . Francuzi inaczej patrza na te sprawy.. Poradnia nazywa sie AFPV. Rano przyjmije do 17 godz dr Bourion a potem prof Majewski. Leczylam sie praweie rok ale to nic na moje 25 lat gdy bylam niemal jak tredowata . Dzis mam 27 i zakladam rodzine z mezszczyzna moich marzen. A ten zonkos tylko korzystal z moich lat. Moj czas lecial . Nie pomogl mi jak Damian zebym czula sie lepiej. Wykorzystywal mnie a ja tego nie widzialam tak jak widze to teraz . Kobieta jestem i za malo sie cenilam. Ale bylam chora wiec i poczucie wartosci mialam male.. Zycze ci powodzenia

Gość Marjolcia
ja tam leczylam Ostude a moja corka bielactwo. Nam to na dobre nie wyszlo ( choc nie dlatego ze jestesmy wyleczone ) ale ja poczulam sie ladniejsza i poznalam kogos lepiej sytuowanego . Ja mam lepsze zycie bez porownania. Jestem kochana szanowana mam srodki na pomoc domowa choc tez pracuje a nie musze . Tylko ze moja corcia uwaza ze rodzice powinni byc na zawsze razem. Moze jak dorosnie zrozumie

Gość Pokosa
Jesli go kochasz to dobrze zrobilas a corka jzrozumie tylko nie zabraniaj jej spotykac sie z ojcem i nie mow o nim zle do niej . Ja mam romans od 2 lat z zonatym i czuje sie jak Treda przed poznaniem Damiana . No i tez dlatego ze wydaje mnie sie ze dobre i to. Ja mam taka skore jak rak w sloncu . Czy tam tym tez sie zajmuja albo czy ten Dermotan Zadziala na moja skore tak by byla oliwkowa.Marze o tym by to zmienic w sobie . napewno nabiore odwagi do chlopow. teraz sie boje nawet zima jak na mnie patrza. To jest okropne .

Gość Treda
No tak bo on jest dobry na kazda skore . Jezeli jestes czerwona to on da ci taki lekki odcien rasowej opalenizny. A jak chcesz to zadzwon tam do recepcji i dowiedz sie czy twoj przypadek lecza. Ja wiem ze cielesne sprawy bardzo utrudniaja w kontaktach z ludzmi a z chlopakiem to juz mogila

Gość Treda
No tak bo on jest dobry na kazda skore . Jezeli jestes czerwona to on da ci taki lekki odcien rasowej opalenizny i nie widac ze masz kosmetyk bo wsiaknie . Jak ci zalezy to zadzwon tam do recepcji i dowiedz sie czy twoj przypadek lecza. Ja wiem ze cielesne sprawy bardzo utrudniaja w kontaktach z ludzmi a z chlopakiem to juz mogila

Gość Julianik
Co macie do zonatych . Ja mam kochanke bo u mnie zaczelo byc nudno . Teraz jak mam kochanke to jest jak dawniej. A moja kochanka ma meza i jej to odpowiada. Po co sie obwiniacie. Ja wybralem bo nam lepiej a i moja dziewczynka na od czasu do czasu tez tak woli bo jest w zwiazku od 14 lat , dzieci maja 18 i 19 i nie chce czuc sie ze nic juz z zycia jej nie zostalo. Ja tez cieszyc sie chce a zona woli mnie zadowolonewgo. Nic jej nie mowie ze mam kogos i tak jest dobrze . Pomyslcie z drugiej strony

Gość gość
Treda!!! Co jakiś czas wskakujesz komuś na topik i pod pozorem Twoich coraz to nowych historii tworzysz reklamę z tym bielactwem i z lekiem i z telefonami!! Przestań po prostu przeginać i robić z ludzi idiotów. Chyba jasno się wyraziłem prawda??

Gość Julianik
ja mam zone i kochanke. Zona woli jak jestem mily a u nas juz robilo sie nudno. Kochanka ma meza i mowi to samo co ja. Ze syn ma 18 lat corka 17 i ze przede mna sadzila ze koniec radosci w zyciu . Nic nie mowimy a wszyscy sa w lepszym nastawieniu . Jest dobrze. Pomyslcie i popatrzcie z innej strony . Moze nie jest zle miec kogos. Ja nie czuje sie winny

Gość Odnaleziona Lusia
Ale co wy piszecie . Nie tylko wyglad sie liczy w zwiazku. Uklady w zwiazku sa bardzo indywidualne i zaleza od wielu rzeczy . Ja mam problemy ginekologiczne. Nie moge miec dzieci .Moj chlopak a teraz maz wiedzial o tym od poczatku naszej znajomosci a ozenil sie ze mna. Ma luszczyce i tez leczyl sie tam co piszesz . Nie ma kochanki ale ja mialam przygode z innym mezszczyzna by uwierzyc ze moj nie jest ze mna z litosci . Weszlam w te przygode tak daleko ze nie wiele by brakowalo by nasz zwiazek sie rozpadl . Na szczescie pomogla mi moja mama i wyszlam z tej przygody i teraz nie mysle juz o nikim innym Ale to moj j punkt widzenia. Jest jednak wiele osob co z powodu wygladu nie moga sie odnalezc To szkoda bo to znaczy se nie wierza w siebie w swoje wartosci . A jak to jest tak mocne ze nie mozna z tego wyjsc to dlaczego sobie nie pomoc. DZis jest tyle metod na poprawienie wygladu ze dlaczego maja sobie nie pomoc ? . A gabinetow co sie oglaszaja ze umia poprawic nos biust brzuch itop , programy dra Szczyta , Kobiecy punkt widzenia, dr Ambroziak w pytaniu na sniadanie na tvn i tym podobnych jest tyle ze nie trzeba duzo szukac. Jedno co to warto pomyslec czy to tylko o to chodzi ?

Gość Matylda-Zoe
Mialam chlopaka i tez mam bielactwo . Jestem bardzo ciemnej karnacji bo moi rodzice sa Romami . Czy ta pani co leczyla sie moze tu podac swoj adres email lub inny kontakt . Bardzo mi zalezy na leczeniu . W naszej rodzinie wszyscy cierpia za mnie moze nawet bardziej niz ja sama Po prostu prosze o pomoc. Mialam chlopaka ale okazalo sie ze jest zonaty no i mnie zostawil - On jest POlakiem i moja rodzina nigdy go nie akceptowala , ale ja nie moge zyc bez niego nic robic mam same zle mysli o moim zyciu a moja mama ciagle mowi ze to z bielactwa i ze tego powodu mnie zostawil i placze ciagle ze to jej wina bo ona ma . Ale ona juz cala biala . . Bardzo trudno z tym zyc. Daj mi adres bo chce sie dowiedziec jaK CIEBIE LECZYLI Albo napisz do mnie na adres matti.zoe@gmail.com

Gość mądra lala
a po co masz odchodzic? lepsze to niz jak mialabys byc sama. Ja juz to przerabialam kiedys, po porstu nie zrywaj, ale szukaj kogos nowego, znajdziesz i podziekujesz temu zonatemu, proste i fajne:)

Gość Treda
Ja tez uwazam jak ty tylko ze moj przypadek wyszedl sam z siebie w ten sam sposob Teraz jest u mnie spokoj. i jestem zadowolona wrecz moge powiedziec szczesliwa i nic mi nie zakloci mojego spokoju . Dlatego polecam go tez innym bo tak mozna sobie poradzic. Matylda- zoe .:: Wysle ci maila napewno ale po poludniu dzisiaj ok 17 tej . Wiem co przechodzisz bo przeszlam przez to samo A pisze bo wiem tez ze niewielu ludzi umie sobie z tym poradzic a jak sie wyjdzie z tego zycie zmienia sie 180 stopni .

Gość Treda
A tak wogole to nie rozumie tonu 'goscia"... Poradnia Afpv nie potrzebuje reklamy. maja duzo pacjentow . Ja sama czekalam na konsultacje dlugo nawet jak juz bylam ich pacjentka. Ale jak juz bylam pacjentka i dali mi pozny termin to wiedzialam ze jezeli taki dali tzn ze nie potrzebowalam wczesniej i ze wiedza co robia a mi to tak naprawde pasowalo bo nie placilam za konsultacje tak czesto jak myslalam tylko te najwazniejsze co mi wyznaczyli. Wiec to niepozrozumienie co piszesz. Ale Jest natomiast duzo osob z ta choroba co nie wiedza ze taki adres czy taka poradnia wogole jest a ich zycie jest nie udane bo zyc z ta choroba jest bardzo ciezko. A zycie osobiste nie istnieje. Dlatego pomagam tym co nie wiedza ze taka poradnia wogole jest i ze moga leczyc bo sa wyspecjalizowani w tym A ci lekarze co lecza w rejonie nie moga leczyc tak specjalizowanych dolegliwosci . Nie kazdy tak sobie radzi . Mi pomogl przypadek . Udalo sie . Dlaczego mam sie nie podzielic z innymi co cierpia jak kiedys cierpialam ja. Nie wiesz co to znaczy takie zycie .!!!!. Ja przez to przeszlam wiec wiem o co chodzi .