Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A mnie wkurwiają te reklamy bobo sruta i te wieśniackie bachory utuczone

Polecane posty

Gość gość

............

Gość A A A
mnie tez

Gość gość
Wiesio i Agatka i ich wypijany przez dorosłych bobofrut? :D No bo te reklamy robi się dla błupich matek a co wy myślałyście?

Gość gość
Wiesio i Agatka :D o ja pikolę :D. Faktycznie ten chłopiec wygląda jak spasiony Wiesio a ta mała jak Agatka :D

Gość gość
a moja córka ma na imię Agatka i uważam te imie za śliczne. Przynajmniej nie jest to setna Julka, Amelka czy Nikola

Gość gość
A co nas obchodzi że twoja córka ma na imię Agatka. Też wystrzeliłaś na temat :D. Kompleksy masz czy co że zaraz bronisz jak lwica?

Gość gość
po prostu nie rozumiem drwiącej wypowiedzi że mała rzeczywiście wygląda jak Agatka a chłopiec jak spaśniety Wiesio.Znam spaśniętych dwóch chłopców i zapewniam że nie mają na imię Wiesio więc nie wiem skąd te złośliwości.

Gość gość
hej gościu z 22.30; twoja córka to amelka,julka czy nikola że tak cie ruszyło?

Gość gość
Sratka agatka.jest tak samo tysiace agatek jak amelek. Jak mozna sie wywyzszac,ze dalo sie dziecku "lepiej"na imie. Twoje dziecko twoja sprawa jak sie nazywa.

Gość gość
jej , wlazła taka co tematu nie rozumie i do imion się przypierdala. Jak ci nie pasuje żartobliwie nazwana Agatka i Wiesio to zmień temat na Forum ! Co za Problem i po co tu weszłaś skoro cię to oburza?

Gość gość
mówi się spasiony a nie spaśnięty. Z jakiej wsi pochodzisz matko Agatki?

Gość gość
nie znam żadnej agatki prócz mojej.amelek znam 6,julek 4 a nikola....7.i nikt sie tu nie wywyższa tylko napisałam że mam córkę agatke,a dlaczego napisałam?czytaj ze zrozumieniem...bo masz z tym problem

Gość gość
Mnie też wkurza ta reklama i to nie tyle te dzieci ale te idiotyczne teksty w dymkach . Dzieciaki wyglądają bardziej jak Jaś i Małgosia choć Wiesio to tego grubcia pasuje :D. Dzieci blade ale pulchne bo piją bobofrut :)

Gość gość
u nas się mówi spaśnięty!!! i pochodzę z miasta,zdziwiłabyś sie z którego

Gość gość
A co to, mało to wieśniaków w wielkich miastach ? Kto mówi spaśnięty i gdzie się tak mówi? Chyba jakaś tradycja rodzinna , z jednej osoby błąd przechodził na drugą i wszyscy myślą że tak się mówi :D

Gość gość
spaśnięty? A co to takiego? Bo nawet wujek Google rozkłada ręce :D i żeby nie było, mój słownik też.......

Gość gość
czepiacie sie mamy agatki ktora ma dużo racji...pytacie z jakiej wsi pochodzi?a ja pytam autorki skąd jest bo czytając tytuł tematu to dopiero wiochą zajeżdza.ps.u nas też się mówi spaśnięty

Gość gość
juz sie klocic musicie, pokazcie mi temat w ktorym nie ma docinkow, wyzwisk, klotni... Co do tematu- chyba nowa reklama, bo nie widzialam?

Gość gość
spasiony????????????haha same jesteście spasione.ja mam w słowniku spaśnięty.czytam wasze kłotnie i musiałam sprawdzić

Gość gość
Mam w ręku słownik poprawnej polszczyzny i wyraz "spasiony" jest wyrazem poprawnym natomiast spaśnięty używany rzadko bardziej w formie gwary.

Gość gość
agatka to stasznie wieśniackie imię, u mnie w szkole wszystkie Agaty były ze wsi i tępawe o wiesiu to nawet nie wspomnę, bo nawet było takie przezwisko "ale wiesiek z ciebie" :D w sensie wieśniak ale taki mentalny wiecie o co chodzi

Gość gość
Ja też aż sprawdziłam w słowniku ortograficznym i słowo spasiony to prawidłowe natomiast nie ma czegoś takiego jak słowo spaśnięty, nawet w słownikach internetowych wyskakuje jako słowo nieprawidłowe . Ktoś tu faktycznie tylko mysli że prawidłowo mówi :D

Gość gość
Co???kompleksy z dzieciństwa autorko???

Gość gość
wieśniackie imie to amelka julka itp,takie imiona tylko w patologi,w dobrych rodzinach są zosie agatki hanie

Gość gość
24.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość spasiony????????????haha same jesteście spasione.ja mam w słowniku spaśnięty.czytam wasze kłotnie i musiałam sprawdzić to spaśnięty znalazłaś a spasiony nie? to powiedz jaki słownik ci służy że takie dziwactwa w nim znajdujesz a prawidłowe słowo uznajesz za wiochę którego w dodatku nie ma w twoim słowniku ;)

Gość gość
Matka Agatki to nieuk nie potrafiący nawet poprawnie odmienić słowa patologia (patologi według mamy Agatki). Podejrzewam że w co trzecim broniącym poście jest ta sama Agatkowa Mama.

Gość gość
mowi sie gruby, po prostu :P ale kazdy powod dobry do klotni

Gość gość
No ale przy spasionym zaraz wychodzą braki w słownictwie a przy grubym jest wszystko cacy :D

Gość gość
czy napisałam że spasiony nie znalazłam?nie!!pisałam że było spaśniety a spasiony też było

Gość gość
jakie kompleksy:D widzę, że odezwała się mamusia Agatki:D i co mnie obchodzą Amelki, Julki czy Zosie czy Hanie:O Amelki u mnie w szkole nie było żadnej Julki chyba też może z jedna, Amelie znałam jedną ale nie ze szkoły i to było bardzo rzadkie imię tak samo jak Julia. Zosi też nie znałam, jedyne Zośki i Hanki które znałam to stare baby na rynku u których kupowałam warzywa z mamą:D a Agaty nic nie poradzę same dojeżdżające wieśniaczki, nawet były przezywanki "agata nogą zamiata" na koloniach :D właśnie apropo kolonii, tam Agatki też same wieśniaczki były