Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY POMOCY- CHORA SYTUACJA- NARZECONY, ZDRADA I TA DZIEWCZYNA!!!

Polecane posty

Gość gość

Już nie wiem co robić :( Założyłam temat, bo liczę na wsparcie i pomoc obiektywnych osób. A może ktoś był w podobnej sytuacji? Otóż byłam z moim eks 4 lata, mam 25 lat, on 26. Zaręczyliśmy się w tamtym roku , a ślub mieliśmy ustalony na lipiec 2014. Niestety on mnie zdradził :( Nie był to "romans", a jednorazowe skok w bok, na imprezie...Mimo to nie potrafiłam wybaczyć. To się stało w kwietniu. Dziewczyna z którą on to zrobił to siostra naszego wspólnego znajomego, któa pracuje w Anglii. I tu zaczynają się schodki. Otóż mój eks po tym incydencie z nią, błagał mnie o wybaczenie, był skruszony, i chyba(!) nie chciał się z nią zadawać i żałował. Z kolei ona miała nadzieje na związek z nim...I kazała mi się od niego odczepić!!!! Byłam wtedy w szoku, jeszcze go opłakiwałam bardzo...Poskarżyłam mu się, a on wyzwał ją od...szmat... Swoją drogą super- najpierw ją bzyka, później wyzywa...Ja takiego zachowania nie rozumię, ale ona teraz mnie NIENAWIDZI CDN

Gość gość
mamy wspólnych znajomych, i docierają do mnie różne głosy... Kilka razy ona dzwoniła do mnie, wysyłała sms Nie mam już tamtego nr...Na facebooku nasza wspólna koleżanka ma zdjęcie ze mną- ona komentowała to , pisząc że jestem brzydka ! Totalna dziecinada... Powiem szczerze , że męczy mnie to

Gość Teenager17
Pamiętam jak kur*a mojego ojca wyzywala moją mame. Przyje*b jej z liścia jak sie spotkacie w 4 oczy niech nie bedzie taka hop do przodu :) I bądź jak narazie z tym twoim ex pododawaj z nim wspolne fotki na fb SPECJALNIE żeby zrobić tej kur*ewce na złość a potem go kopnij w d*pe , taki czlowiek NIGDY sie nie zmieni

Gość gość
Haha "nie rozuMIĘ" HAHA, co za debilka bez szkoły 🖐️