Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhgdhgdhfdh

Praktycznie nie mam biustu. Jaka może być tego przyczyna?

Polecane posty

Gość gość
podtrzymuję. 65 bardzo fajne cycki, wręcz idealne. F wielkie. ostatnia pani mogłaby w cyrku pokazywać swoje bimbały. wklejanie linków nic za bardzo nie zmieni, bo wiem mniej więcej jak wyglądają cycki w każdym rozmiarze i mam swoje subiektywne opinie, co do tego jaki biust uważam za duży, z którymi nie musisz się zgadzać.

Gość gość
Subiektywnie to znajdą się pewnie ludzie, dla których 1,50 m wzrostu to wielkolud. Ale obiektywnie rzeczywistość wygląda inaczej :P

Gość Litera nic nie mówi
Rozumiem, że z tym cyrkiem to twoje wałsne doświadczenia, pokazywali cie tam jako kobietę bez piersi, obok kobiety z brodą? ;) Twoje nieudolne obrażanie mnie po prostu mnie śmieszy :) Może ta dziewczyna co pisała o prawidłowej rozmiarówce znajdzie i zdjęcie kobiety z moimi piersiami. Guzik wiesz, jak sie kształtują rozmiary, wręcz nie masz pojęcia :) Mam duże piersi, ale nie przekraczające w najmniejszym procencie norm estetycznych :) Facetom wychodza gały na mój widok, muszę sie bardzo pilnowac odnośnie jakichkolwiek dekoltów, żeby nie powodowac wypadków (ubieram się skromnie) :D Dowartościowuj się dalej, desko teresko (żałosne, doprawdy) :O Bez odbioru 🖐️ xxx P.S. "Brak cycków jest komfortowy" :D Zdanie roku. A jeszcze bardziej komfortowe jest posiadanie cycków, jak sie przypadkiem jest kobietą ;)

Gość Litera nic nie mówi
Link nie wchodzi prawidłowo, nieważne. Szkoda zapędów edukacyjnych dla takiego odbiorcy :)

Gość gość
Najlepiej jest mieć rozmiar średni. Żadna skrajność nie jest dobra. B za małe powyżej E obleśne..ostatnia pani wyglada jak krowa z ludzkim ryjem i oczywiście gardzi "deskami". Typowe. No sory.

Gość gość
ale debil sie wpisał powyżej :D Ja mam 60 G i to są uwaga MAŁE PIERSI !! Więc nie pisz tłuku ,że powyżej E wyglądają obleśnie bo kobieta , która ma 80D ma piersi większe od dziewczyny , która ma 60 F.... jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj tłuku :)