Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzaciczi

stresuje się, a nie mam z kim pogadać :/

Polecane posty

Gość skrzaciczi

04.07.13 skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne tzn. odstawiłam je już. 06.07 dostałam okres. 17.07 (okres płodny) kochałam się ze swoim facetem no i miał wytrysk we mnie (nieplanowany), z tego co mówił tylko trochę, ale cóż... od dwóch dni pobolewa mnie jajnik i strasznie bolą sutki. a 27.07 powinnam dostać kolejny okres no i dochodzimy do sedna - jakie jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę? zakładam że spore... stresuje nas to trochę bo nie planowaliśmy jeszcze dziecka, proszę kogoś o odpowiedz.

Czemu odstawiłaś tabletki i nie pomyślałaś o innym zabezpieczeniu? To trochę niepoważne z twojej strony. :(

Gość skrzaciczi
pomyślałam ale to był taki spontaniczny raz :/

Gość skrzaciczi
już nie mogę się doczekać soboty czy okres przyjdzie czy nie, chociaż wiem że po odstawieniu tabletek może to być różnie nawet jeśli bym w ciąży nie była, ale czekam też żeby test zrobić już w sobotę bo wcześniej to chyba sensu nie ma

Tabletki po też nie brałaś? Poczekaj do okresu, zrób test czy jesteś w ciąźy. Wtedy będziesz mieć pewność i nie będziesz nie potrzebnie męczyć się z myślami. Na pocieszenie dodam, że wbrew pozorom zajście w ciąże nie jest takie łatwe, szczególnie po stosowaniu tabletek anty.

Gość skrzaciczi
na początku miałam takie podejście, mój facet się bardziej stresował niż ja :) ale czym dłużej czekam do zrobienia testu tym stres jest większy i do tego te bóle różne, także najgorzej z psychiką, trzeba się uspokoić jakoś

Bóle mogą być też od tego, że się denerwujesz. Póki testu nie zrobisz to bądź dobrej myśli. :D

Gość skrzaciczi
Dzięki zawsze to inaczej usłyszeć coś podnoszącego na duchu :)

Wiem jak to jest, miałam podobne sytuacje i wiem jak potrzebne są słowa otuchy. Ale za to nauczyłam się, że zawsze trzeba być dobrej myśli i niczego sobie nie wmawiać... To bardzo pomaga. A najlepiej będzię jak skupisz się na czymś co odwróci twoją uwagę i nie będziesz o tym myśleć. Dobranoc 😘

Gość skrzaciczi
dziękuję,postaram się zrobić jak mówisz. Dobranoc

Gość gość
Spontanicznie otwarłaś dziurkę a teraz myslisz.Co to za sex jak nie kończy w tobie?My mamy pochwę aby wszystko co dają mężczyżni przyjmować.To jest przyjemność,Mamy też rozum aby się zabezpieczć lub być w ciązy/