Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać wstyd ? Chcę nosić miniówki, być pewną siebie itp

Polecane posty

Gość gość

macie sposoby? Byc glosną, pewną siebie laską jak inne dziewczyny, mowic co mysle, bez wstydu nosic mini, pokazywac dekolt, rozmawiac przez tel np w autobusie, podrywac facetow?

Gość gość
a to ideał jakiś dziewczyny?malo wyszukany

Gość gość
Mało wyszukany? ;) nie chcecie takich? (Większość)

Gość gość
No jak chcesz przyciągnąć chama, co leci na mini i "okazje" to znaczy, że dałaś się zmanipulować MTV i znanymi "laleczkami". Dziewczyno, po co Ci mini? v Chcesz poczuć się kobieco? To ubierz się z klasą, w spódnicę za kolano. Dziewczyna w mini nie wydaje się zbyt porządna. Myślisz że w mini będziesz się czuła pewną siebie? Jak będziesz słyszała komentarze niektórych podejrzanych typów, to chyba ją wręcz stracisz. v Wstyd ogólnie nie jest zły, gorzej jak ktoś nie ma wstydu, on jest potrzebny, bo nas jednak chroni. Spróbuj w inny sposób zyskać na pewności siebie. Ile masz lat?

Gość gość
Cechy które wymieniłaś ma np. lady gaga... to jest Twój wzór kobiecości??

Gość gość
Spódnica za kolano? Ale rada.. To jest post nastolatki.

Gość gość
chcę oglądać twoje nogi, chcę byś założyła mini, bo jak nie teraz, to kiedy? jak będziesz trzydziestopięcioletnią staruszką z wścieklizną macicy?

Gość gość
A Ty myślisz, że tylko na mini dziewczyna może "wyrwać" faceta?? :O Myślisz obecnymi stereotypami.

Gość gość
Można nosić spodenki, mini to co innego....

Gość gość
znowu ten dziwkarski styl ja pitole!

Gość gość
ja też nie noszę mini, nawet krótkie spodenki rzadko ubieram poza dom bo sie wstydzę. tzn nie tyle że sie wstydzę co nie podobają mi sie moje nogi... zawsze chodzę w długich spodniach. czasem jest strasznie gorąco a ja sie mecze w długich albo nie wychodzę z domu. z bluzkami nie mam problemu bo górne części mojego ciała są ok tylko te nogi.:/

Gość gość
SAME KATOLE tu siedzą, kazą dziewczynie chodzic w spodnicy za kolano haha

Gość gość
korwa coraz durniejsze tematy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość gość
hollly s**t

Gość YnEa
No bez przesady z tą spódnicą za kolano :D Autorko - może najpierw zacznij od takiej do kolan, trochę w takiej pochodź, pote krótszą może jakoś się przełamiesz :) Ja w takie upały cały czas noszę mini / krótkie spodenki / sukienki do kolana

Gość gość
najlepiej chodź bez niczego będziemy mieli na co popatrzeć suczko

Gość gość
A ja radzę postawić właśnie na krótkie spodenki i nie wstydzić się swoich nóg. Kiedyś też się wstydziłam, teraz właściwie nie wiem czego i sądzę że mam całkiem ładne nogi. Zobacz ile młodych dziewczyn chodzi w takich spodenkach: bardzo wiele, ale wątpię, że wszystkie sądzą że mają idealne nogi ;)

Radziłabym iść na żywioł, przynajmniej ze spódniczką :P Z drugiej strony, naprawdę uważasz, że tego potrzebujesz?

Gość gość
kto to widział, żeby dope w taki upał w spodniach kisic? I jaki beznadziiejny zaścianek, ze mini nosza tylko dziffki, ludzie czy wy z domu nie wychodzicie? Nie trzeba wygladac idealnie, życie to nie tylko wyglad.

Gość Dj 80's
Lady Gaga był facetem :/

Nie każdy lubi mini i to jestem w stanie zrozumieć. Sama wolę bardzo krótkie spodnie niż nierówno opalone nogi i okazyjne świecenie tyłkiem jak wiatr mocniej zawieje :P

faktycznie, włożenie krótkiej spódniczki wymaga wielkiej odwagi :D 1 chociaż jak przegniesz z ubiorem i podrywem, to faceci mogą zacząć pytać, ile bierzesz za godzinę :classic_cool: no chyba, że taki jest twój cel :P

autorce raczej zależy na zwiększeniu swojej popularności wśród rówieśników i rówieśniczek tylko pyta trochę nieudolnie i nie wie jak się za to zabrać. bądź sobą, ktoś Cię zaakceptuje i polubi taką jaka jesteś, a nie tą na jaką się wykreujesz. i pamiętaj "nie zadowolisz wszystkich, bo to zadanie dla agencji towarzyskich"

Gość gość
A wlasnie ze dobrze ze autorka chce nauczyc sie jak miec wlasne zdanie, i glosno to wyrazac, nosic krotkie spodniczki i sie tego nie wstydzic. Z tego co pisze wyglada ze w ten sposob wlasnie chciala by sie troche otworzyc. Coz w tym zlego? Ja bardzo dlugo bylam wrecz chorobliwie niesmiala wiec wiem ci mowie. Wstydzilam sie powiedziec co mysle bo myslalam to sie nie liczy co ja mysle, wstydzilam sie ubierac tak jak bym chciala zeby nikt na mnie nie patrzyl. I uwazam ze stracilam wiele lat zycia po prostu bojac sie wszystkiego. Ja droga autorko zmienilam sie dzieki ludziom ktorych poznalam. Kiedy przypadkiem wplatalam sie w pewien teatr amatorski nauczylam sie glosno mowic. Albo dzieki kolezankce ktora kazala mi sie ubrac w swoja mini obcisla sukienke kiedy szlysmy razem na impreze.

"nosic krotkie spodniczki i sie tego nie wstydzic" 1 a od kiedy noszenie latem krótkiej spódniczki/sukienki jest wstydliwe? :D oczywiście zakładając, że ma ładne nogi.

Gość gość
Moor ale co ma pokazanie uda do pokazywania d**y w miniówie?

"mini" to wszystko od połowy uda do paska ledwo zakrywającego tyłek, więc sam fakt noszenia mini-spódniczki nie musi równać się pokazywaniu tyłka. chociaż nie mam nic przeciwko szortom w których tyłek widać :P