galaxy2 0 Napisano Lipiec 25, 2013 Witam wszystkich potrzebuje pomocy... nie mam okresu od 106 dni doszlo do stosunku chlopakiem ale zabezpieczal sie i nie odczuwam zadnych dolegliwosc zebym byla w ciazy... ani zebym miala dostać okresu ostatni okres mialam 14 kwietnia... i mialam normalnie przez 4 dni... pozniej mialam dostac jakos w czerwcu tez w niedziele... (ogolnie mam jakos dziwnie okres bo nie dostaje co miesiac tylko co 56 dni roznie ) a teraz od 106 dni nic zero tylko sluz bezbarwny ale to mam zawsze wiec nie przejmuje sie tym ... moge rowniez dodac ze wczesniej bralam tabletki anty... i pozniej przestalam i mialam okres normalnie po 2 miesiacach zaczelonsie rak dziac ale mialam co miesiac pozniej po 4 miesiacach zaczelam miec co 56 69 dni okres a teraz od 14 nie mam wogole... dodam rowniez ze mam 19 lat i mam 1.60 i 44.6 kg nie wiec czy to cos zmienia ale jesli ktos tez ma podobnie niech mi doradzi co robic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2013 Iść do ginekologa jak najszybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galaxy2 0 Napisano Lipiec 25, 2013 Ale bylam juz dawno z tym powiedziala zebym sie nie stresowala i jadla normalnie a jak nie dostane to na wywolanie ale dostalam wiec nie poszlam a teraz znow nie mam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2013 To idź do innego. Masz raczej zaburzenia hormonalne niż niedowagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galaxy2 0 Napisano Lipiec 25, 2013 No chyba tak a wiesz moze czy jak nie ma sie okresu to czy mozna zajsc w ciaze ? Noni w mojej rodzinie mojej mamy siostra tez nie miala okresunale to przez prawie 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach