Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandraa 88

Stres przed pierwszą randka.. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość
ja też nie mam pewności siebie, ale wiesz czemu mam powodzenie? bo jestem sobą, a każdy facet to przynajmniej każdy normalny woli normalną,szczerą dziewczynę niż księżniczkę co czyta randkowe zasady, pierwsza sie nie odezwie itp . ;p moje dużo ładniejsze koleżanki i pewniejsze siebie nie mają adoratorów, bo szybko sie zniechęcają, wbrew pozorom pewność siebie nie zawsze jest dobra :) znjadziesz kogos kto zakocha sie w Tobie taką jaka jestes

Gość Alexandraa 88
Ja oczywiście będę sobą tylko boje się, że on mnie zawstydzi swoją obecnością a wtedy pewnie standardowo zapomnę języka w gębie..... Chyba jestem jakas nie normalna ehh

Gość gość
no przestań :P ja jestem taka nieśmiała,że hej, a z nim od razu złapałam kontakt, przegadlismy kilka godzin,pare dni pozniej jeszcze wiecej, bałam sie że tematy nam sie skonczą, w dodatku piszemy codziennie ;) jestem taka szczęśliwa :) hahaha a teraz przypomniało mi się,że chciałam odwołać!! to byłoby najgłupsze co mogłabym zrobić :D wszystko się ułoży, zobaczysz ;)

Gość Alexandraa 88
A ten Twój facet obrazu po spotkaniu się odezwał?

Gość gość
tak :) tylko sie rozstalismy i już sms ;) aale to chyba nie jest mój facet tzn sama nie wiem, dopiero tydzień sie spotykamy : ) chociaż chyba traktuje mnie jak dziewczyne bo o wszystkim do mnie piszę i ja jemu też zaczełam o wszystkim pisac ;)

Gość Alexandraa 88
Ale fajnie :-) początki zawsze są super..... Jak jest chemia i obie strony są zainteredowane to tylko się cieszyć.... Ale Pewnie ty takich randek miałaś juz wiele a u mnie to pierwsza od dawna. I najmłodsza to tez juz nie jestem

Gość gość
jezeli 88 to Twoj rocznik to ja jestem niewiele mlodsza :D randek mialam multum, najczesciej nieudane albo udane, ale mnie olewali :D co do chemii - czulam na poczatku, teraz nie czuje nic, bo mam problemy psychiczne, ale wiem,że to dobry chłopak :)

Gość Alexandraa 88
No a jak jest na takim spotkaniu? Pamiętasz swoją myśl w pierwszej chwili jak go zobaczylas? Kto zaczął rozmowę? Bo ja sobie siebie w takiej sytuacji nie potrafię wyobrazić

Gość Alexandraa 88
No i jak się ubralas?

Gość gość
Nie pamietam juz jak sie ubralam,ale jakos bez szalu,ciemne spodnie botki ...pierwsze wrazenie ,pierwsza mysl - "to ten przystojniak?? O nieee " pocalowslimy sie w policzek na powitanie,podal mi jeszcze dlon przedstawilismy sie sobie z imion, potem od razu go spytalam czy czy jest rozczarowany :-D a on ze nie,ze wygladam lepiej niz na zdjeciu a potem jakos poszlo ;)

Gość Alexandraa 88
O jezu...... Chyba zrezygnuje :-(

Gość gość
Haha ale co ja takiego napisalam :-P nie rezygnuj :-) zaloz cos co wyeksponuje atuty ja jstem brzydka a wyrwalam ciacho...zreszta co tam uroda...jego charakter to jest dopiero jest mistrzostwo :-P

Gość Alexandraa 88
No właśnie ten z którym mam się spotkać tez ma super charakter. Chociaż się nie znamy to uwielbiam z nim pisać...... Mogłabym nawet zaryzykować stwierdzenie ze to ideal ale rzeczywistość wszystko pokaże :-)