Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

Dostarczenie L4 ze szpitala do pracodawcy mineło 7dni co teraz pomocy!!:(

Polecane posty

Witam mam problem byłem w szpitalu od 1 lipca do 17 lipca w dniu wypisu ze szpitala dostałem informacje ze zwolnienie ,zaświadczenie i wszystkie dokumenty szpitalne zostaną mi wysłane poczta , ponieważ mieszkam 350km od miejsca gdzie bylem w szpitalu. Problem mam taki ze dopiero dziś do mnie dotarły te dokumenty czyli 8 dzień od wypisania ze szpitala a podobno mam 7 dni na dostarczenie pracodawcy zwolnienia lekarskiego a dostarczę go najszybciej jutro czyli w 9 dzień od wypisu ze szpitala i co teraz?

Gość to masz problem kolego
:)

Gość gość
jezeli masz spoko pracodawce to nic sie nie stanie

Gość gość
nic sie nie stanie dostarcz zwolnienie, zachowaj koperte gdybys mial problem z wiarygodnoscia odnosnie wyslania i otrzymania przesylki

Gość gość
a mam pytanie, dlaczego w dniu wypisu nie dostales wszystkich papierow? to dziwne

Nie dostałem dokumentów bo mojego lekarza prowadzącego nie było w pracy coś mu wypadło czy coś i sie nie zjawił tak mi powiedziano przynajmniej a jaka prawda nie wiem ,a podobny nikt wzamian nie mogl tych dokumentów wystawic

Gość gość
idź z tym do pracodawcy normalnie.na kopercie jest pieczątka z data. a tak swoją droga to mogłeś chociaż zadzwonić do pracy i powiedzieć jaka jest sytuacja i że jak już będziesz mial te dokumenty to mu dostarczysz. ja miałam ten sam problem. wychodząc że szpitala nie dostałam wypisu i czekałam na niego dwa tygodnie bo wszyscy byli tak zajęci że nie mieli a czasu wypisać.

Ja zgłosiłem ze jestem w szpitalu zaraz 2 lipca i ze nie wiem kiedy wyjde.

Gość gość
powinno byc dobrze:)

Gość gość
Nic się nie stało tez kiedys tak mialem