Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi58

Utrwalone migotanie przedsionków

Polecane posty

Gość edi58

Witam! Czy jest ktoś na forum kto ma migotanie przedsionków napadowe lub utrwalone? Interesuje mnie jak z tym żyje, jakie leki bierze, jak się ztym czuje? Mam chyba już utrwalone migotanie bo trwa po klika godzin dziennie i czuję się fatalnie.Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość edi58
nie ma chorych z migotaniem?

Gość gość
to raczej nie na ogólnym tylko zdrowotnym. Migotanie przedsionków to powazna sprawa, może dojść do utrwalenia. Trzeba systematycznie brac leki. W perspektywie moze byc i rozrusznik serca

Cześć. U mojego 28-letniego brata stwierdzono napadowe migotanie. W zeszłym tygodniu miał zabieg wypalania żył w sercu. Lekarz stwierdził, że w 80 procentach powinno się udać wyeliminowanie problemu. Teraz przez trzy miesiące brat musi brać leki, które są niezbędne po takiej operacji. Tak swoją drogą, on nigdy nie miał problemów z sercem: zdrowy, szczupły, wysportowany. Nie wiem, skąd się bierze to cholerstwo. życzę Ci dużo zdrowia mój brat już na drugi dzień po zabiegu wyszedł do domu

Gość edi58
Do strawberka , jak długo trwał zabiegi gdzie był robiony a pnadto jak długo czekał na zabieg?