Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @@@Joanna

Zakochałam się w bracie mojego narzeczonego i po raz pierwszy w życiu

Polecane posty

Gość @@@Joanna

nie wiem co robić ?! Z narzeczonym jestem 3 lata i znamy się na wylot. A ponieważ jest obcokrajowcem to jego brata poznałam dopiero 1,5 roku temu, gdy wrócił do kraju ... ale od 8 m-cy zaczęło się uczucie między nami. Od tej pory jest częstym gościem w naszym domu ... Narzeczony nic nie podejrzewa i to jest chyba najgorsze ! Jego brat chodzi z kacem moralnym bo zdaje sobie sprawę, że jak odejdę z nim to straci brata .. Sprawy posunęły się na tyle daleko, że od 3 m-cy sypiamy ze sobą ! Co zrobilibyście na naszym miejscu ? Boimy się , że sobie coś zrobi gdy dowie się o Nas :( Był lub jest ktoś tutaj w podobnej sytuacji ?

Gość Cel i Bat
rob jak uwazasz tylko uwazaj jak robisz

Gość gość
niezle :D wspólczuje narzeczonemu :( taki cios po ile macie lat ?

Gość @@@Joanna
Ja mam 26, narzeczony 28 a jego brat 31...

Gość gość
mayor juz sie puszczasz z innymi? :o

Gość Jestes glupia
Zerwij z tym bratem, to jest ZLUDZENIE, puki co czujesz pewną nowosc, jest moze na poczatku fajnie...ale potem wyjdziesz w oczach wszystki na dziiw*e jesli ktos się dowie. Pomysl tez o tym co będzie o tobie sadzic ich rodzina, będziesz skreślona. Chyba, ze to prowokacja. Ale powiedz nam w czym ten jeden brat jest lepszy od drugiego, moze nawet nie masz argumentów, tylko głupawka ci odbiła...

Gość @@@Joanna
łatwo powiedzieć, trudniej zrobić... Myślisz, że nie próbowałam zapomnieć itp.? Kocham go bo to cudowny i wrazliwy mężczyzna . Seks z nim również daje mi więcej satysfakcji .

Gość @@@Joanna
typowa polczyna za granica.slut rece opadaja

Gość gość
PRZELEĆ JESZCZE JEGO OJCA DO KOMPLETU

Gość gość
Takich ludzi jak autorka tylko pod scianę i rozstrzelać. Wspolczuję jej chlopakowi, wzial sobie puszczalską co ciiipy na wodzy nie umie utrzymać... A seks w czym lepszy? Pewnie tez tylko w tym ze jakas "nowosć", i za miesiac juz obydwoje ci się znudzą pewnie...

Gość pay my day
komedia bedzie jak zajdziesz mayor w ciaze z tym bratem i co wtedy? buhaha a jak tam kevin Bacon? dobry byl w lozku?

Gość gość
Jedynym wyjsciem jest zerwanie z oboma panami. No chyba ze chcesz zeby ten brod sie za toba ciagnal cale zycie.