Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justin198999

klatwy przeklenstwa

Polecane posty

Gość justin198999

czy wierzycie w klatwy ? przeklenstwa ?

Gość gość
Ja wierzę, czasami ktoś ma takie oczy i tak wrednie spojrzy że się boję ze coś mi zauroczył.

Gość jakaśtam22
uroki, klątwy, przekleństwa mogą wydawać się bujdą. Czasem też nie chce mi się w to wierzyć, ale wiem, że takie coś istnieje, bo spotkałam się z czymś takim kilkukrotnie, zresztą sposoby na zdejmowanie uroków i tzw. strachu jest praktykowane u mnie w rodzinie...

Gość luizaa kobyłecka
nie wierzę ale doświadczyłam,że ktoś mi tak spojrzał na moją rzecz,że albo się stłukła albo zginęła...to się nazywa kaprawe oko

Gość gość
tylko rodzice małżonkowie w sakramencie kościelnym maja moc przekleństwa lub błogosławić bo maja władze nadana przez boga

Gość jakaśtam22
nie tylko, jeśli szczerze z nienawiścią do kogoś powiesz np. idź do diabła albo żeby cię szlag trafił, to też to jest przekleństwo i adresatowi tych słów z tego powodu może się coś stać. samo popatrzenie z zazdrością może doprowadzić do tego, że temu co zazdrości może się już nie powodzić. jest mnóstwo sposobów, żeby komuś zniszczyć życie, albo nawet w jakiś sposób nim kontrolować. niektórzy tak mają, że jak zobaczą no np. małe zwierzątko u kogoś i powiedzą "ale śliczne", to może doprowadzić do śmierci tego zwierzątka...

Gość gość
co wy gadacie jest takie cos jak zle oko urok...Madonna Kajach ,Maryla Rodowicz nosza na rekach czerwone nitki .Znam wiele osob ktore tez to maja w tym siebie ..odpedza zle spojrzenia wiem bo dziala...OSOBA NIEZYCZLIWA NAJPIERW KIERUJE SWOJ WZROK NA CZERWONY KOLOR A POZNIEJ NA NAS .. DLACZEGO KIEDYS NIEMOWLAKOM ZAKLADANO NA RACZKI CZERWONE KOKARDKI

Gość gość
co wy gadacie jest takie cos jak zle oko urok...Madonna Kajach ,Maryla Rodowicz nosza na rekach czerwone nitki .Znam wiele osob ktore tez to maja w tym siebie ..odpedza zle spojrzenia wiem bo dziala...OSOBA NIEZYCZLIWA NAJPIERW KIERUJE SWOJ WZROK NA CZERWONY KOLOR A POZNIEJ NA NAS .. DLACZEGO KIEDYS NIEMOWLAKOM ZAKLADANO NA RACZKI CZERWONE KOKARDKI

Gość gość
moja kolezanka miala sasiadke wolala ja jak byla mala kozka zeby zobaczyla ta nie nie i nie........przycisnieta do muru powiedziala ze ma takie cos w sobie ze jak spojrzy na jakies zwierzatko to ono zaraz zdycha

Gość Zenonblady
Założyciej tematu oraz debatujący zapraszam do lekarza od główki

Gość gość
nie posraj sie zeniu !

Gość harnaś69
do autorki, w jaki sposób ściagacie klątwy? pytanie jak najbardziej poważne.

Gość justin198999
ja nie sciagam zadnych klatw nie czaruje nie jestem czarownica I nie bawie sie w czarna magie pytam bo mamy XXI wiek czy ludzie jeszcze w to wierza :):);)

Gość Zenonwraca
(parafija) tłum; ciemnota, widać że odkąd kk zagarnął wiernych to do dziś każdy akceptuje bycie ciemniakiem, ciekawe ilu tu radykalnych katoli

Gość gość
Witam wszystkich, temat życie pod przekleństwem pokoleniowym jest mi dobrze znany .... wiele osób żyje pod przekleństwem nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Zdarzenia które definiowane są jako pech, efekt domina, dziedziczone choroby, powtarzające się pokoleniowo rozwody, wczesne zgony bądź dziwne niewyjaśnione zdarzenia to może byc efekt przekleństwa pokoleniowego bądź klątwa. Ja przeszłam przez piekło. Rozwód, dziecko niepełnosprawne, strata pieniędzy poprzez oszustwo ... tak w wielkim skrócie. Trwało to kilka lat aż w końcu trafiłam na cudowną osobę z Łodzi która pomogła mi i przerwała ten koszmar. Zerwała przekleństwa, wrócił pokój, radość, siły. ..wszystko zaczęło się zmieniać na lepsze. Po kilku spotkaniach uwolniona zostałam od ciężaru ktory nosiłam wiele lat. Koleżankę mojej pomogła ktora 20 lat chorowała na wątrobę. Także nie zgodzę się z opinią że to średniowiecze i zabobony. Krystyna