Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porównywanie teściowej!!

Polecane posty

Gość gość

Jestem wściekła na tęsciową bo porównuje moje dzieci do swoich dzieci. "Jak M. był mały to był taki sam" albo "Wojtuś ma charakter po Ewie". Ewa - siostra mojego męża która sie z nami nie kontaktuje i ogólnie traktuje nas źle.... Powiedzcie czy ja przesadzam? Jak powiedzieć teściowej że sobie tego nie życze, że Ewa to świnia nie człowiek a ona mi do niej dziecko porównuje. Nie chce teściowej urazić czy sie pokłócic z tego powodu ale strasznie mnie to denerwuje że tak sie wypowiada na temat moich dzieci.

Gość Wydawanie zwlok - od 15
lyknij melisa albo waleriany i przybastuj

Gość gość
troche chaotycznie opisałam sytuacje ale sprobujcie mnie zrozumieć

tesciowej sie nie zrozumie nigdy znaj to z doswiadczenia:/ niestety

Gość gość
jezuu czyli nie tylko ja tak mam?

Gość ac ac ac ac ac
Bo tesciowa kocha swoje dzieci i szuka w swoich wnukach podobienstwa,przeciez nie robi nikomu krzywdy!jestes po prostu uczulona na rodzine meza.Powiedz mi ,a jakby to bylo jakby Twoja mama mowila,zobacz jaki wasz synek/corka podobny do twojej siostry/brata i czy wtedy tez bylabys wsciekla!!!???

niestety:( moja lajza twierdzi ze nas utrzymuje ale nie pomaga nam w niczym... zreszta to stara manipulatorka hehe

Gość gość
no masz racje nie byłabym zła, ale moje rodzenstwo jest wporządku w stosunku do nas a niestety dzieci mojej teściowej to jest jedne wielkie zło - chodzi mi o stosunek do nas. Zarówno brat męża ani siostra nie mają z nami kontaktu, a mojej teściowej to nie przeszkadza

Jeżeli uważasz że Ewa to świnia to powiedz to wprost ja tak robię i zawsze przynosi właściwy efekt nawet jeżeli na samym początku jest obraza majestatu

Gość gość
wcale bym nie byłą wsciekła gdyby porównywała moje dzieci do normalnej osoby a nie do mojego najwiekszego wroga :D do kogoś kto zrobił nam krzywde, psychiczną oczywiscie, kto dał nam w życiu kopniaka w d*pe i uważa że nic sie nie stało.

moze poprostu jej powiedz ze nie chcesz zeby do kogos porownywala twoje dzieci

Gość ac ac ac ac ac
ja tez sie ucze .a mam swoje lata...tylko ,ze "olewa" mnie moja synowa i uwaza sie za pępek swiata (wyksztalceniem jestesmy rowne) ale uwaza sie za cos extra i ze wszyscy powinni przy niej skakac.miedzy nami jest 19lat roznicy wieku i to ja 'latam" przy niej na calego jak u nas tak i u nich...wola mnie mamo oczekuje pomocy.a ja w te pędy........u nas probuje ja zalatwic tym samym ,a ona "zmeczona jestem"t i przez 13 lat po sobie nie umyla nawet szklanki :P teraz mam ich dzieci 2 nawet nie spytali czy moga podrzucic......a sama synowa odpoczywa ,jest na urlopie ....a ha i tez wiem,ze nie jestesmy dla niej rodzina tylko rodzina z jej strony :D ...no coz zaczynam sie dzieki Wam uczyc jak piszecie o wrednych tesciowach..musze sprobowac i moja synowa jak to jest:D ale bede miala ucieche jak sie zdziwi!!!!

Gość gość
i co myslicie że sie nie obrazi?

Gość ac ac ac ac ac
a niech sprobuje...zobaczymy ,ktora wersje bardziej lubila :D

moim zdaniem jak zrobisz to delikatnie i na spokojnie to nie powinna bo za co niby...

Gość gość
ac ac - ale co takieo robi twoja synowa?

ac ac ac ac ac zazdroszcze twojej synowej ze ma taka tesciowa. ja ze swoja tesciowa zawsze chcialam zyc w jak najlepszej zgodzie jak powinno byc w kazdej rodzinie niestety sie nie dalo. coz od roku jestesmy na stopie wojennej skoro jej nie odpowiadalo gdy bylo wszystko ok. pokaz synowej ze cie nie docenia moze jak zmienisz swoje postepowanie wobec niej to zobaczy co stracila

Gość Ale to już było
Ludzie jak ja wam zazdroszczę,że piszecie o pierdołach.Nie chce się nawet czytać tych bzdur.Pewnie tutaj sami bezrobotni? Ja spadam, jestem w pracy🖐️

jak ci nie odpowiada temat to sie nie udzielaj dla ciebie jest p*****la dla kogos problem a tak na marginesie widac czym zajmujesz sie w pracy- "p*****lami"!

Gość ac ac ac ac ac
moja synowa pracuje w biurze...........kiedys zaczeli kolo mnie rozmawiac czy nie wiem,czy ktos za mala oplata by im sprzatal mieszkanie.moze i by ugotowal,popral ,posprzatal i oczywiscie patrzyli na mnie...mieszkam 40km od nich i bym musiala dojezdzac pociagiem i autobusem(mam prawo jazdy tylko boje sie kierownicy :) ) ja pracuje na umowe zlecenie i oni wiedza,ze moja praca zalezy ode mnie ,o ktorej do niej pojde! mam 50+ ,a oni teraz juz widze,ze moj syn tez robi sie "abitny' w chceniu i w pomocy !Tak jestem wazeliniara i glupkiem do kwadratu,nie potrafie powiedziec nie i oni o tym wiedza! :( wiec wykorzystuja mnie do bolu !

Gość gość
nie daj się tak wykorzystywać bo oni i tak tego nie docenią...

Gość gość
ja mam bardzo sexowna tesciowa, chcialbym zeby ona i zonka kleczaly przede mna i lizaly jednoczesnie mi fiuta, a potem bily sie o to na ktora moge sie spuscic

Gość milenka k
to moja tesciowa ostatnio mnie wkurzyla na maksa. kupiłam sobie na allegro taki fikuśny zegareczek, pojechałam do teściowej a tam były trzy siosty meza. tesciowa mowi ze jej się zegarek podoba i tez chce taki ale inny kolor, jedna siostra meza tez chciała. pytałam tych dwóch pozostatych czy tez chcą one na to ze nie. no dobra. zamowilam do nich po zegarku i dla siebie tez jeszcze jeden bo mi się inny kolorek spodobal. pojechałam do teściowej i jej zawiozłam tem jej zegarek przy okazji pokazałam jej ten mój nowy co sobie kupiłam. na następny dzień dzwoni jedna z siostr mojego meza i mowi ze ona jednak tez chce zegarek i (teraz uwaga) ZWBYM ODDALA JEJ JEDEN ZE SWOICH BO MAMA (znaczy moja tesciowa) POWIEDZIALA ZE JAK TERAZ MAM DWA TO MOGE JEDEN WYDAC!! nosz kur** jasna, beszczelnosc w cholerę, jakim prawem ona sobie myslala ze berdzie moimi rzeczami rozporządzać, nawet jak bym miala 1000 zegarkow to to jest moja rzecz i nikt mi nie będzie rządzić. powiedziałam to mojej tesciowei i już się nie odzywa obraza majestatu

Gość gość
Mlode panie odczepcie sie od matek swoich mezow To sa tez matki , ktore trzeba szanowac jak swoje matki.Kiedys to zrozumiecie jak tez bedziecie tesciowymi.one popelniaja bledy ,ale wy tez wiec jest rowniowaga .Wszystko co mowia i robia jest zle , a co wy robicie jest dobre .Czasem pomyslcie z reka na sercu czy to prawda.Jestescie egoistkami.

ok po czesci masz racje owszem trzeba tesciowa szanowac jak wlasna matke. ale jezeli ona mnie nie szanuje to mam udawac ze jest wszystko w porzadku? mam mowic "czarne" bo ona tak mowi? kpina wielka!

Gość ac ac ac ac ac
Teraz sie dowiedzialam ,ze wnuki zostaja.nie mam pojecia na jak dlugo,bo oni maja inne sprawy....cytuje mojego syna:"a co wy chcielibyscie robic,wy powinniscie sie cieszyc,ze mozecie opiekowac sie naszymi dziecmi......"k***a i znowu po ich mysli.i do czego tesciowe sa potrzebne.moze byscie synowe jeszcze miotly kupily zebysmy "odjechali" kiedy nas nie potrzebujecie!Wiec moje,a raczej nasze wnuki zostaja,a z naszych planow g***o kolejny raz mnie zalatwili........kochajace troskliwe dzieci.....pasozyty i niewdziecznicy,,,,,cho***a ale mam nerwa! Wiec oni nad wode,pelny relax,a my z wnukami!nadmienie,ze kupilismy sobie autko i chetnie tez bysmy wyskoczyli...mamy tyle zaproszen.......d**a siedzimy w domu,bo narazilibysmy wnuki na "zagrzanie",a poza tym nie mamy fotelikow........no i z usmiechem na ustach zostal nam ogrodek przydomowy i nasze wnuki(marudne,bo tesknia za rodzicami) !!! No tesciowe widzicie do czego jestescie potrzebne synowym!!!!

Gość gość
Ac ac ac ja chce takiej tesciowej i to bardzo.podaj adres i zrobie podrzuta z dziecmi :)

Gość gość
:)