Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaona

FACECI CO MYSLICIE

Polecane posty

Gość zauroczonaona

Na poczatku znajomosci juz sie do mnie przytulal,calowal w nosek a pozniej zapytal sie jak ja to wszystko widze miedzy nami? Nie chcialam wyjs na nachalna i powiedzialam ze trzeba czasu. Jego podejscie wtedy sie zmienilo,mowil mi o tym ze zawsze straszyl dziewczyny szybkimi deklaracjami i chce miec na stopie kolezanskiej i zobaczymy. Od tej pory nawet pisze ze mna inaczej. Mowil wczesniej znajomym ze mu na mnie zalezy a teraz gadamy w sumie tylko o pogodzie i bzdetach poza tym odpisuje mi po godzinie a wczesniek co mjnute Gra w cos i mnie olewa czy mu przeszlo? Jak zapytam go wprost to zobaczy ze mi ju zalezy. Co robic? Faceci co myslicie?

Gość lkjghd
Duuuuuuuuupek. Daj sobie luz.

Gość zauroczonaona
A jesli jemu zalezy i boi sie ze jak mi powie ze chce ze mna to mnie tym przestraszy? A moze jednak dalej mysli o bylej... Tylko dlaczego zachowywal sie jak zakochany? Jestem naprawde fajna, atrakcyja dziewczyna nie wiem co sie zmienilo...:(

Gość fizxa
Miałam podobnie 8 miesiecy temu, do tej pory nie wiem o co chodziło

Gość gość
uuu pierwsza piszesz? to bląd oj lala sporo sie jeszcze musisz nauczyc , pozdrawiam,weteranka.

Gość gość
Zalezy mi i zawsze olewalam facetow z latwoscia a teraz nie umiem:( ma mnie gdzies i mu przeszlo czy mu zalezy a chce bawic sie w chore gierki zeby mnie nie wystraszyc? Jak myslicie???

Gość gość
za dużo myślisz, jeśli masz tego typu wątpliwości to odpuść sobie - szkoda czasu

Gość gość
A moze po prostu go zapytam co sie zmienilo? Bo ja tak nie mige w niepewnosci... :(

Gość gość
zapytaj, zapytaj - nic nie masz do stracenia a zyskasz jasność co to za człowiek