Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGMan

Seks układ ale co dalej?

Polecane posty

Gość GGMan

Mam 31 lat jestem facetem, nie wiem czy to normalne czy nie ale spotykam się z kobietą czasami w weekendy, zaspokajamy swoje potrzeby, nie jesteśmy żadnym związkiem, nie chodzimy razem do kina, nie jeździmy razem na wakacje, łączą nas nasze fantazje i łóżko, jak się z nią spotykam potrafię ją pieścić godzinami (nawet bez seksu same masaże min miejsc intymnych) po prostu to uwielbiam, ona tym bardziej, zgraliśmy się w tej kwestii baaardzo. No i tu mnie zastanawia jedna rzecz czy to normalne że tkwimy w tym już parę miesięcy, to ona nie chce związku jej to odpowiada bo nie ma mnie na głowie nie ma kłótni, nie ma nieporozumień, jest tylko fizyczność... pewnie większość facetów powie ale fajnie masz seks czego chcieć więcej... no właśnie ja bym chciał być jej facetem ale ona mnie nie widzi jako swojego męża smutas.gifsmutas.gifsmutas.gif to dla niej luźna znajomość a ja się chyba zakochałem... tęsknie jak jej nie widzę parę tygodni, bo akurat tak wyszło że obecnie nie możemy się spotkać i mamy dużą przerwę ehhh, czy ktoś był w takim układzie i przerodziło się to w coś więcej? mamy kontakt codzienny ze sobą rozmawiamy, piszemy :D

Gość Niki9999
Ja jestem a raczej byłam w takim układzie. Ja się zakochałam a facet ma mnie w nosie :( zerwałam na chwile obecna kontakt, chce sie wyleczyc z uczucia do niego a jest to niemozliwe kiedy go widze. Tęsknie cholernie, on milczy, ja milcze ;( do d**y to wszystko.

Gość Biała Mewa
Też przez coś takiego przechodziłam, trwało to prawie dwa lata.

Gość rachelmaribuda
ja właśnie jestem po poważnej rozmowie, on nie chce związku ja się coraz bardziej angażuję....nie wiem co robić :(

Gość Biała Mewa
No właśnie i to jest stały schemat, dziewczyny się za szybko i za bardzo angażują:-(

Gość Niki9999
Dokładnie tak, faceci w większości przypadków potrafią rozdzielić seks od uczucia. Zazwyczaj to kobitki później cierpią :O Takiej huśtawki emocjonalniej jaka przechodzę odkąd spotykam się z nim nie miałam nigdy wcześniej. Nie mam już sił do tego układu.