Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie uderzyła bo ją oplułam i spoliczkowałam jej syna

Polecane posty

Gość gość
Tez mysle ze nie tylko tesciowa Cie wywali ale mezulek jak ma rozum przejrzy na oczy-jakiego POTWORA ma za zone to tez Cie kopnie w d*pe, No popatrzcie panna ma plan na zycie siedziec u kogos w domu nic nie robic, nie pracowac i za nic nie placic. No okreslenie pasozyt byoloby obrazliwe dla pasozytow.

Gość gość
Powinni w tym samym monencie ciebie wyrzucic.ty jestes patologia do kwadratu.....szkoda,ze nie jestes moja synowa :D juz ja bym ciebie uzadzila!

Gość gość
gość Mąż nie może mnie kopnąć w d**ę, jesteśmy małżeństwem - na dobre i i na złe. Jakas TY GLUPIA!! Pochwal mu sie ze jego matke oplulas!! Napewno ucaluje Cie z tego powodu i pochwai hehe

Gość a no ja
JA NIE MOGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewierze w to

Gość gość
a no ja !!!!!!!!!!!!!!! OD RAZU OD PATOLOGII wszyscy tu wyzywacie a ciekawe jak byście zachowali na jej miejscu no tak pewnie spokojna kulturalna rozmowa zdziałała by cuda na rozwścieczoną kobietę ..... BRAWO Mysle ze rozmowy spokojne na temat tego ze maja sie dokladac do domu byly wczesniej. Awantury sa raczej skutkiem tego ze jais beton nie chce zrozumiec ze powinien placic.

Gość gość
Jestem synową, mieszkam z jej synem, może wy chcecie od rodziny pieniędzy ale normalna osoba by nie brała. TEŚCIOWA wg. mnie jest lekko chora psychicznie.

Gość gość
Moja teściowa to POTWÓR...ale pluć,policzkować ...dno...

Gość a no ja
no chyba że tak , .................. bo ja sama niewiem jak miała bym sie zachowac gdyby moja taściowa mnie uderzyła wręcz nie mam pojęcia

Gość gość
gość Jestem synową, mieszkam z jej synem, może wy chcecie od rodziny pieniędzy ale normalna osoba by nie brała. TEŚCIOWA wg. mnie jest lekko chora psychicznie. To TY jestes chora psychicznie. W zyciu nie pracowaas. Nie znasz wartosci pienadza. I jak dzieco mysisz ze mozesz byc na czyims utrzymaniua. No Twoja durnota mnie powala. Nie placiec a skutiem tego bedzie wasza eksmisja.HEHE

Gość gość
stare prowo-ma wasy:P

Gość gość
P A T O L O G I A

Gość a no ja
troche dziwna sytuacja

Gość gość
I co z tego ze jestesc synowa. Dla tesciowej jestesc obca baba, ktora daje d**y jej synowi. Ktora jeszcze sie do niczego nie nadaje bo do pracy jej sie nie chce isc. Takiego pasozyta jak TY sie usuwa.

Gość a no ja
powinnaś spróbowac jakoś sie z nią dogadac...... to by było najlepsze rozwiązanie, może ustalic jakąś kwote którą byście dokładali do czynszu..... niewiem jakoś tak to widze

Gość gość
p a t o l o g i a jedna tym mlodym to przewraca sie w glowach.ja na miejscu twojej tesciowej wy****labym ciebie natychmiast........i nigdy bym ci tego nie wybaczyla

Gość gość
Nie będę nic jej płaciła i nie pozwolę aby mąż się dokładał.

Gość gość
ty myslisz,ze twoja tesciowa jest po to zeby was utrzymywac ,pasozyty........za wszystko trzeba placic,a jak nie do wypad..........chamko jedna!!!!ciekawe czy uderzylabys swoja matke i swoja siostre w tych samych okoloicznosciach!

Gość gość
Nie podoba Ci sie ze masz placic to W*********J. Jestes nikim nie pracujesz jestes gownem chodzacym. Tesciowa

Gość a no ja
no to będziesz miała raczej problem ale czemu niechcesz płacic przecież to jest dośc logiczne że za mieszkanie obojętnie gdzie trzeba płacic ................. nierozumiem troche Twojego podejścia do całej sytuacji

Gość gość
Kontaktowałam się z matką. I powidziała że postąpiłam bardzo dobrze. Teściowa przyjęła nas pod swój dach, więc powinna nam zapewnić utrzymanie a nie wybrzydzać i domagać się pieniędzy.

Gość gość
ja piepsze ,ale teraz mamy mlodziez roszczeniowa..rzygac sie chce takimi paskudami.To nie moze byc prawda,ze tyle pasozytow zyje na tym swiecie!

Gość a no ja
no to będziesz miała raczej problem ale czemu niechcesz płacic przecież to jest dośc logiczne że za mieszkanie obojętnie gdzie trzeba płacic ................. nierozumiem troche Twojego podejścia do całej sytuacji

Gość gość
Kontaktowałam się z matką. I powidziała że postąpiłam bardzo dobrze. A co ma powiedziec Twoja matka jeszcze sie jej zwalicie na glowe. Odetchnela z ulga ze sie Ciebie pozbyla t teraz popiera dzialanie zebys juz czasem nie wrocila.Hehe

Gość gość
To zamieszkaj ze swoja matka to zaraz ciebie nauczy poszanowania dla starszych.Jest to bardzo przykre,ze matka nie nauczyla ciebie manier i szacunku dla drugiego czlowieka .WSTYD

Gość a no ja
jak powinna Wam zapewnic utrzymanie??????????????? ile Ty masz lat ? ja myślałam że jesteś przypadkiem biednej napastowanej przez zła chciwą teściową ,ale to chyba zTobą jest coś nie tak! jak możesz wymagac od teściowej żeby Cie utrzymywała no prosze Cie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-/

Gość gość
Matka ja pochwalila za oplucie no bo przeciez pannica sie z patologii wywodzi. Na tych wzorcach sie wychowala i teraz powiela. Pewnie matka tez typowa rozczeniowa, ze w zyciu nie pracowala ale uwaza ze sie jej wszystko nalezy. Pewnie pannica pucie ternowala w domu hehe.

Gość gość
u mnie bys jeszcze dzis wyskoczyla z domu.........takiego darmozjada i niechluje,nie roba bym nie trzymala nigdy w zyciu..........normalnie to chore towarzystwo

Gość a no ja
no niestety trzeba przyznac że coś jest nie tak ,masz katastrofalne podejście do sprawy ..... raczej długo tak nie pociągniesz

Gość a no ja
:-) kawka wypita -rozmowa zakończona, miło było poznac ,pozdrawiam i wszystkim miłego reszty dnia życze :-) pa