Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black21

Jak przygotować się do sexu analnego?

Polecane posty

Gość black21

Jestem kobietą i chcę zapytać Panie jak najlepiej przygotowac się do sexu analnego, czyli jakich lubrykantów i jak najlepiej zrobić lewatywę? czy sama wodą czy jakieś inne sposoby?

Gość black21
Jak byście były tak miłe kochanieńkie, powiedzcie też, czy można dać jeszcze w jakiś otwór wepchnąć penisa? Tak się zastanawiamy nad nozdrzami, ale czy nie będę później wyglądała jak murzynka? Czy te dziurki się zejdą po seksie? Albo w ucho... Czy ktoś próbował walić bądź być walonym w ucho? Nie ma po tym zawrotów głowy, albo szumów jakiś? Poradźcie kochanieńkie :)

Gość black21
głupie dogadywanie , nie pytałem o opinie na temat sexu analnego , no tak ale zapomniałam że tu nie można o nic się zapytać !! same podszywy!

Gość black21
Sama ciemnota waginalna :( Wszyscy wiedzą, że wagina jest już niemodna i tylko buraki walą w ciipsko :O

Gość aron
Poco ta złość i psucie sobie nerwów.Jestem facetom dojrzałym,również na polu seksualnym i uważam,że ciepła woda z pachnącym mydłem w zupełności wystarczy.najlepiej to zrobić kila godzin po opróżnieniu i jak partner niema doświadczenia,to dobrze jest użyć żelu i wymasować d*peńkę.Doznania powinny być przyjemne dla obu stron.Miłych wrażeń.

ohh podszyw backi ma stresa i wlasnie go wyladowuje?? gratuluje, twoja sprawa i tylko twoja odwal sie od dziewczyny po prostu, :) jak nie masz nic do powiedzenia w temacie i nie masz pojecia o czum belkoczesz :) buziak nie, nie w d*pe :P:P:P:P