Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odszedł, bo chce mojego szczęścia.

Polecane posty

Gość gość

Bo nie może dać mi tego, na co zasługuję. Nie mogę się z tym pogodzić. Skasowałam jego nr telefonu, gg, usunęłam go ze znajomych na facebooku. I tak cholernie cierpię.

Gość gość
Pieprzenie kotka za pomocą młotka. A co Ty jakieś specjalne wymagania masz? Wątpię. Złamas jakiś i tyle. Nie potrafi powiedzieć szczerze wprost, że ma dość i tyle. Daj sobie babo spokój, poszukaj takiego, który nie będzie chciał Twojego "szczęścia", za to będzie uczciwy.

Gość pietrusza
czemu niektórzy faceci nie mogą powiedzieć wprost, tylko kombinują z tymi wymówkami. co to za gadanie w ogóle "koniec z nami, bo chcę twojego szczęścia". to obraża inteligencję każdej kobiety. mógłby się chociaż wysilić na szczerość. xp

Gość Biała Mewa
Oni coraz częściej tak robią, niestety:-(

Gość gość
to jak z nim nie byłaś szczęśliwa to po co teraz cierpisz? A facet to idiota i całą winą obarczył Ciebie. Sam umył ręce dla "twojego szczęścia"

Gość wiem to
choć zwykle jest to wymówka, to uwierzcie mi że nie zawsze, czasem facet naprawdę zostawia kobietę z miłości do niej. Bo wie że nie jest w stanie zapewnić jej szczęścia.

Gość gość
to po co z nią jest? takie zostawianie dla czyjegoś szczęścia to tylko w kiepskich romansach. Facet nie chciał się angażować i sobie coś wymyślił

Gość rybkaaaaaaaaaaa
a mi powiedzial że nie chce się ze mną związać bo mnie skrzywdzi i będzie ograniczał....a przychodząc na noc bez zobowiązań na pewno mnie nie krzywdzi...?

Gość gość
To ja - autorka. To nie jest wymówka. On jest chory. Przewlekle. Nieuleczalnie. Nie będę wdawać się w szczegóły, ale ta choroba całkiem go zmieniła. Nasze życie całkiem się zmieniło. I wiem, że już nic nigdy nie będzie takie, jak kiedyś. A mimo to kocham go. Od dawna było źle. A on powiedział mi dziś, że nie może dać mi tego, czego oczekuję, na co zasługuję. A ja nigdy nie miałam jakichś szczególnych wymagań.

Gość gość
a po co go wpuszczasz?

Gość wiem to
Po co z nią jest? Bo w początkowym okresie zakochania jest euforia, optymizm, wiara. Ale potem przychodzi rzeczywistość. Ja zostawiłem w ten sposób kobietę dla której dałbym się pokroić. Tak więc ja wiem NA PEWNO że przynajmniej w części przypadków naprawdę nie jest to kłamstwo.

Gość gość
nawet jeśli nie chce Cię tym obarczać to i tak dziwne. Miłość to bycie ze sobą w zdrowiu i chorobie. On widać tego nie chciał

Gość rybkaaaaaaaaaaa
bo myślałam, że będzie z tego coś poważnego, ja tak to traktowałam...ale już nie wpuszczę :(:(

Gość gość
ja swojego faceta kocham ale też nie wiem czy nie powinnam odejść dla jego szczęścia...

Gość gość
no to dobrze:) tak będzie lepiej a o d*pku zapomnisz

Gość autorkaaaaaa...............
On strasznie się zmienił. Nie jest już tym samym człowiekiem. W jego ciele zamieszkała zupełnie inny człowiek, czułam się, jakbym była z zupełnie obcym człowiekiem. Byłam cierpliwa, pomagałam mu, starałam się zrozumieć, ale ja też mam uczucia! I czasami cierpliwość się kończyła, wiem, że nie jestem bez winy. Ale on tak strasznie zamknął się w sobie, traktował mnie jak wroga, nie zwracał na mnie uwagi. Nie czułam się z tym dobrze, byłam taka bezsilna. Ale kochałam go... I nadal kocham.