Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrzasnieta

ślyszałyscie o tych blizniakach z lomzy???

Polecane posty

Gość wstrzasnieta

jak mozna trzymac dzieci za regalem i glodzic je jak bym to idiotke spotkala to chyba bym ja powiesila kto normalny robi takie rzeczy wlasnemu dziecku;/

Gość gość
o ile wiem, matka chciała je zostawić w szpitalu, bo nie była w stanie ich wychowac, ale ojciec się uparł, że on ich nie zostawi. No cóz, powinien teraz gnić w pierdlu, ja kobiety nie winię - ona chciała podjąć dobrą decyzję.

Gość wstrzasnieta
nie wiadomo tak naprawde jak to bylo.i pomyslec ze dwa lata temu mieszkala obok w bloku i prawie codzien przechodzilam pod ich oknem dziweie sie ze nikt nie reagowal

no okropne, szkoda mi tych dzieci, niekochanych, odrzuconych, a co one były tak naprawdę w tym wszystkim winne. Mnie dziwi, że starsze rodzeństwo nikomu się nie wychlapało, że to nie wyszło jakoś na światło dzienne. Dziwne. Kobieta powinna dostać zarzut znęcania się nad dziećmi, patologia jedna. Nic jej nie tłumaczy. Chłopa też.

Gość gość
A ty dopiero uslyszalas o tym? Przeciez to w maju jakos bylo glosno,w czasie komunii. Z tego zo mi wiadomo to matka dawala im jesc,zapewniala im podstawowe potrzeby higieniczne.tylko nie zaznaly nigdy zadnych uczuc,nikt z nimi nie rozmawial,byly pozostawione same sobie.

Gość gość
Wstrzasnieta a ktory to byl dokladnie nr bloku?bo to na prusa chyba?i powiedz mi skoro tam mieszkalas,jak teraz okolica,bo chce wrocic do lomzy i mieszkanie jest do kupienia tam na przeciwko postoju taksowek a drugie na staffa. W miare spokojnie?oprocz tego ze wieza za regalami? Ja tam juz ponad 10 lat nie mieszkam.

Gość gość
to ją nie usprawiedliwia za takie zachowanie! Ojciec nie chciał, więc ona biedna głodziła je...;/ bo ojciec nie chciał jej pozwolic zostawic je w szpitalu;/ wariatka!

Gość gość
ja mieszkalam w dwojce zeromskiego w wiezowcu a to byl blok obok ale prusa juz chyba nr 4 jak sie nie myle.nie no juz dawno slyszalam przeciez mieszkam tu ale chcialam znac wasze opinie.a i gdyby zapewniala im wszystko ta mamusia to by nie wazyly tyle co roczne dziecko prawda.

Gość wstrzasnieta
spokojnie w miare tam tlko gowniarze w lato na boisku przesiaduje ale ogolnie dobrze sie tam mieszkalo