Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybkaaaaaaaaaaa

jak się dopiec facetowi?

Polecane posty

Gość rybkaaaaaaaaaaa

Przez jakiś czas spotykałam się z facetem, Byłam pewna, że będzie z tego coś więcej, niestety on zaproponował mi "wolny związek", "układ" nie wiem jak to nazwać, po prostu mielibyśmy nic nie zmieniać. Czyli spotykamy się jest miło, chodzimy do kina, na piwo, najczęściej kończy się to w łóżku. On wie, jakie jest moje stanowisko ale miałam to przemyśleć. Chcę mu powiedzieć, że nic z tego, ale w taki sposób by mu dopiec. Nie wiem czy założyć jakąś krótką spódniczkę, czy powiedzieć coś konkretnego, by chociaż przez chwilę zrobiło mu się żal, że wiecej się nie spotkamy? Doradźcie coś...

Gość Londa color
sadzisz ze go to ruszy? :D

Gość rybkaaaaaaaaaaa
w temacie miało być bez "się" ;)

Gość rybkaaaaaaaaaaa
chciałabym żeby tak było

Gość rybkaaaaaaaaaaa
twierdzi że w tym czasie nie było żadnej innej więc może choć trochę go ruszy :/ choć chyba macie racje marne szanse

Gość rybkaaaaaaaaaaa
tego akurat nie rozumiem, facet to może kiedy chce i z kim chce, a my mamy zachowywać jakieś słabe konwenanse. Ja też mogę mieć ochotę na seks i nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
pobawiliscie sie w chowanie slaami i tyle , daj spokój.

Gość gość
ale facet nie próbuje się mścić kiedy dziewczyna nie chce związku tylko układ

Gość rybkaaaaaaaaaaa
to nie chodzi o zemstę, chcę żeby przez moment było mu przykro że już się nie zobaczymy....

Gość wędzona makrela w sosie
Zastanów się trochę. Jesteś dla niego materacem. Gdyby ciebie twój materac kopnął w d**ę, to by cię zabolało to, że zrobił to obleczony w prześcieradło w kwiatki? W taki sposób mu nie dopieczesz. Zresztą, po co dopiekać? Chłop postawił sprawę uczciwie. Za co chcesz go ukarać? Że nie okłamuje cię, nie zwodzi, nie robi kretynki, która wiecznie czeka na swojego misiaczka, bo on kiedyś będzie jej? Poczytaj wątki kochanek i o kochankach. Tak na chłodno i bez emocji. Tam są oszukane idiotki, one mają się za co mścić i złościć. Tobie chłop sprawę postawił jasno. Ps. Byłam w takim "układzie" przez dwa lata. Oboje wolni, bez zobowiązań - układ czysty i bez żadnych niedomówień. Bardzo mile ten czas wspominam a z facetem utrzymuję kontakty do dziś (koleżeńskie rzecz jasna).

Gość gość
mozesz ewentualnie lekko mu 'dopiec' nie odzywajac sie do niego juz nigdy, nawet nie dajac znac jaka jest Twoja decyzja.

Gość rybkaaaaaaaaaaa
masz rację, ciężko sobie to uzmysłowić, jeśli on dla mnie był kimś więcej...:(