Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaszane zegarki

Hej Forumowiczki- mam pytanie...

Polecane posty

Gość blaszane zegarki

Od paru dni jest mi nie dobrze, jestem zmeczona i bola mnie piersi. Do miesiaczki mam jeszcze troche czasu, a po za tym to nie sa typowe objawy mojej miesiaczki. Zrobilam wczoraj test ciazaowy ale nie wykazal ciazy. Obawiam sie ze test mogl sie pomyslic. Czy tak moze byc? a moze to objawy jakiejs choroby ? prosze o pomoc lub rade... i bez wyzwisk lub glupich komentarzy. Z gory bardzo dziekuje

Gość blaszane zegarki
Prosze o odpowiedz... zastanawiam sie czy to czasami nie zatrucie jakies... ale co mnie zastanawia to to ze tak mnie piersi bola

Gość gość
Hmm. Zrób jeszcze jeden test i się okaże. Cycki czasami bolą bo może Cię przewiało, albo coć i od węzłów ci promieniuje, nie wiem. Obserwuj się jakiś czas, jak nie minie no to lekarz.

Gość gość
Zeby test ciazowy byl jednoznaczny musisz odczekac przynajmniej pare tygodni. Poczekaj do dnia w ktorym powinnas dostac okres, jesli nie dostaniesz zrob test jeszcze raz. Inne powody, moze Cie przewialo, poczatki grypy lub cos w tym rodzaju.

Gość zielona=)
ja miałam tak przy ciąży dokładnie tak samo, na teście wyszło za trzecim razem. Uzbroj sie w cierpliwosc i za kilka dni zrob go jeszcze raz. Moim zdaniem troche za duzo zbiegow okolicznosci i objawow ciazy ale lekarzem nie jestem wiec moze to tylko zla forma a tkliwosc piersi moze byc spowodowana roznymi czynnikami. Powodzenia

Gość blaszane zegarki
Dziekuje za odpowiedz. W takim razie musze poczekac do miesiaczki i sie wszystko okaze.

Gość blaszane zegarki
zielona- a po jakim czasie zrobilas te testy ? i kiedy mialas takie obawy ? zaraz po owulacji czy zaraz przed miesiaczka. Chcialabym zaznaczyc ze poprzednia miesiaczka byla normalna.

Gość zielona=)
pierwszy test zrobilam gdzies w polowie cyklu zaraz jak tylko zaczelam zle sie czuc za dwa dni drugi tez nic nie wykazal. Ostatni zrobilam juz jak dwa dni spoznial mi sie okres i wyszlo ze ciaza ale dla pewnosci poszlam do lekarza ku mojemu zdziwieniu pomimo ostatniej normalnej miesiaczki moje malenstwo juz zaczynalo 7tydzien dzis jestem szczesliwa mama 2,5 letniej coreczki. Glowa do gory;) czy zatrucie czy ciaza wszystko sie ulozy. Wiem ze to stres wielki ale uzbroj sie w cierpliwosc. Jak dostaniesz okres to i tak po jego zakonczeniu wykonaj test wykluczajacy dla pewnosci

Gość blaszane zegarki
Dziekuje bardzo za odpowiedz :) ... to w takim razie poczekam jeszcze tydzien.