Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzikk

Problem w okolicach intymnych

Polecane posty

Gość bzikk

Sama nie mogę uwierzyć, że szukam porady na forum, ale na wizytę u ginekologa muszę zaczekać do poniedziałku, a do tego czasu chyba bzika dostanę jeśli nic nie zrobię. Od niedawna jestem aktywna seksualnie i wraz z partnerem dosyć często uprawiamy seks. Od kilku dni spóźnia mi się okres, miałam niby typowe PMS, ale okresu brak. Ciążę raczej możemy wykluczyć, bo stosujemy zabezpieczenie, a dodatkowo jesteśmy ostrożni. Co więcej dla świętego spokoju zrobiłam łącznie dwa testy ciążowe - oba negatywne. Podczas ostatniego stosunku czułam delikatny dyskomfort, jakby lekkie opuchnięcie okolic intymnych - początkowo myślałam, że to przez zbliżającą się miesiączkę. Dwa dni później dostałam lekkiego plamienia o raczej różowej barwie, trwało to dosłownie chwilę. Przez następne dwa dni oprócz nieznacznie brązowego śluzu, nic więcej już u siebie nie zaobserwowałam. Dzisiaj czuję pewien dyskomfort, chyba można powiedzieć, że jest to lekkie pieczenie od wewnątrz. Śluz jest może odrobinę lepki, ale barwa i reszta wydaje się być w normie. Najbardziej mnie jednak niepokoi fakt, że w momencie gdy próbowałam zrobić swój własny "wymaz" na patyczku kosmetycznym, okazało się, że się lekko zaróżowił. Drogie Panie, czy jesteście w stanie mi coś podpowiedzieć, poradzić lub najlepiej w jakiś sposób mnie uspokoić?

Gość gość
radze umówić się do ginekologa. pieczenie i upławy mogą świadczyć o infekcji. póki co proponuje lactovaginal dopochwowo i maść clotrimazolum na swędzenie.

Gość gość
Jakie zabezpieczenie stosujecie? Ile masz lat?

Gość gość
To jest grzybek.Jak zmieniasz partnerów to teraz myśl.

Gość gość
Żaden grzybek tępaku. Te swoje mądrości zachowaj dla siebie.

Gość gość
Wyslij zdjęcie piczki to forum oceni co ci jest

Gość gość
posmaruj provag żelem, świąd czy pieczenie powinien uśmierzyć, można go dostać bez recepty, do czasu wizyty u ginekologa powinien złagodzić objawy