Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama mi mowi ze duzo jem, moj dzien ocencie

Polecane posty

Gość gość

miseczka musli z mlekiem (jedna szklanka) banan garsc frytek z piekarnika i jajko sadzone, szklanka coli 2 kanapki z razowca z tunczykiem 1,5 litra wody niegazowanej 6 sztuk rurek czekoladowych z biedronki to duzo??

Gość YnEa
Bardzo mało. Mama nie robi obiadów????

Gość gość
strasznie malo jesz, pewnie jestes bardzo chuda? przykro mi, ze masz taka mame.. wpedzi cie w anoreksje. ja waze tylko 50 kilo a jem 4 razy tyle co ty.

Gość gość
up

Gość gość
to nie dużo, ale nie zdrowo

Gość gość
wlanie nie jestem bardzo chuda, mam kilka kg nadwagi i dlatego mam twierdzi ze powinnam ograniczyc jedzenie...tylko ja nie wiem z czego...

Gość gość
A po co te rurki i aż 6 sztuk Ps. Jesz mało

Gość gość
garść frytek, rurki czekoladowe i cola? chyba żartujesz, że chcesz na takim żarciu schudnąć -.-

Gość gość
Akurat dzis wypilam cole do frytek, normalnie pije cole raz na miesiac albo rzadziej i to wlasnie szklanke... Cwicze conajmniej 3 razy w tygodniu, wczoraj na rowerze zrobilam ponad 30 km to chyba ta szklanka coli mi tak nie ciazy :/

Gość ktoś z forum
Autorze czy wiesz na czym polega dieta rozdzielcza? Zainicjowana przez dr Haya ? Ewentualanie dieta Montignat która też jest dietą rozdzielczą jednak z zasadą wyeliminowania produktów które zawierają wysoki wskaźnik IG ?

Gość ktoś z forum
jeśli chcesz schudnąć to nie zmieniaj ilości jedzenia , tylko rozdzielaj składniki, i nie jedz więcej posiłków dziennie niż maxymalnie 4. Przy czym każdy z posiłków oddziel 3 lub 4 h przerwy pomiędzy sobą

Gość gość
Wiem na czym polega zasada wysokiego IG...Jak teraz patrze na to co zjadlam to faktycznie same "wysokie"produkty... Tylko ze ja tak jak dzis normalnie nie jem, frytki i cola to rzadkosc, przewaznie nie mam w ogole obiadow tylko jakis ryz z mlekiem albo warzywa z kurczakiem..

Gość ktoś z forum
to chyba ta szklanka coli mi tak nie ciazy :/ Czytałam ostatnio recenzje książki napisanej przez dr..... Dr ten napisał na coca coli napisane jest "light"- jednak nikt nie wie co oznacza to słowo

Gość gość
Jesz malo i to prawie same smieci - rurki,cola? To ci idzie w tluszcz bo organizm dostaje tak mal wartosci odzywczych ze z desperacji wszystko odklada na zapas. Ta cola i rurki to jakbys 2 szklanki cukru jadla. Jedz male posilki 5x dziennie ale same zdrowe rzeczy to schudniesz.

Gość gość
dziekuje wszystkim za opinie, chyba faktycznie musze zmienic jakos posilkow :(

Gość gość
Nie jesz dużo. Może tyjesz z powietrza?

Gość gość
mysle ze jednak tyje ze zlego odzywiania...

Gość jaq
No jasne że tyjesz- cola, rurki, frytki? Daj spokój. Nigdy nie schudniesz, na dodatek colą to sobie żołądek rozwalisz.

Gość gość
i czytaj etykiety. To "musli" zazwyczaj ma pełno cukru. lepiej przygotowuj je sama (płatki owsiane, orkiszowe, nasiona, ziarna, suszone owoce, orzechy) albo kupuj w sklepach ze zdrową żywnością tuńczyka jeśli jesz z majonezem to ten majonez wywal, a jak już musisz to rób majonez sama używając stevii zamiast cukru (uwaga, zmień proporcje bo jest dużo słodsza niż cukier. i musi ta stevia być nierafinowana) pij więcej wody odstaw słodycze nie jedz na noc, chyba że samo białko jedz regularnie kilka razy dziennie. 2 śniadanie czy podwieczorek to np. owoc, na kolację mało węglowodanów lub wcale tylko białko i warzywa

Gość gość
dziekuje za rady, musze to zmienic bo jesli sie nie wezme to bedzie tylko gorzej...