Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy sie ze mnie śmieją, bo odrzuciłam 2 dobre partie...

Polecane posty

Gość gość

1. ma wlasna firme i studiuje to co ja, bardzo ogarniety 2. ma prace na poziomie, wlasne mieszkanie, auto itp. i dla kogo ich olałam ? dla chlopaka, ktory ma podobno kiepską pracę, nie ma mieszkania, ma jakies tam auto nie wiem jakie ale jestem w nim bardzo zakochana i on z nich 3 wydał mi się najlepszy z charakteru tamci dwaj tacy jak samce szympansa - jakie zaloty szpan tym co posiadają ... a ten nie szpanował, bo nie miał czym, ale pokazał mi swoje serce 😍 jestem naiwna? koleżanki sie śmieją,że źle wybrałam i jeszcze prosiły mnie o kontakt do tych 2 których porzuciłam (pazerne dzi....... )

Gość Dave_­Gahan
skad bierzesz takie koleżanki :O?

Gość A pop LEX i ja
SLD I PO? :P, :P, :P

Gość gość
jedna jest studentką z wielodzietnej rodziny, druga w sumie ma chlopaka i dwojke doroslego rodzenstwa, trzecia jest corka kogos bardzo bogatego, nie rozumiem pazernosci tych ludzi, ale dodam,że ci kolesie byli też przystojni, szczególnie nr.2 ale ja jestem szczęśliwa,że wybrałam innego. mam inne priorytety :) tylko trochę żal mi tych odrzuconych, bo na pewno trafią na jakąś materialistkę, która ich nie pokocha :)

Gość Nie jestem Jane
dlaczego tak sadzisz? kazdy ma to na czym zalezy mu najbardziej... chociazby to byly drewniane kratki :classic_cool:

Gość gość
dlaczego tak sądzę? bo moje koleżanki, które lubiłam są takie, a pewnie wiecej jest takich dziewczyn, dla których tylko kasa sie liczy, zresztą moj byly chlopak, mial ogromne powodzenie a przystojny nie byl, ale bogaty i sie z tym obnosił, ja go zostawiłam z tego powodu a na moje miejsce pojawił sie tabun blachar :D