Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cóż_zrobić

Moja koleżanka karmi 6 latka piersią!

Polecane posty

Moja koleżanka ( właściwie to koleżanka mojej starszej siostry, ale jakoś razem się trzymamy), karmi swojego 6 letniego syna piersią :/ Nie wiedziałam o tym, przyznała nam się do tego dopiero jak byłyśmy u niej ostatnio. Moim zdaniem to nienormalne, ona ogólnie jest przewrażliwiona na punkcie swojego syna, powiedziała też,że czasami jak nie może zasnąć to śpi z nim w łóżku. Miałam praktyki na oddziale pediatrycznym widziałam, gorsze rzeczy, maltretowane dzieci, jestem szczególnie czuła na krzywdę najmłodszych, ale nie posądzam jej o to, że jest zboczona ( tego jestem prawie pewna, tak na 99%). Ona ma świra na punkcie tego syna, o niczym innym nie da się z nią porozmawiać tylko o dziecku: 'Sylwuś to, Sylwuś tamto'. Nasze kontakty się ograniczyły po urodzeniu Sylwka, bo nie szło z nią wytrzymać, a kiedyś to była bardzo fajna i towarzyska dziewczyna. Chciałabym jakoś zareagować, ale nie wiem jak :< Żal mi tego dzieciaka, bo mimo, że jest trzymany pod kloszem, to całkiem fajne dziecko. Wydaje mi się, że ona nie może sobie poradzić z tym, że on dorasta i idzie za rok do szkoły,a teraz chodzi do zerówki ( nie wiem, czy tak, ale gdzieś tam uczęszcza ;p). Co mam zrobić, bo szkoda mi i jej, i jego?

Gość Dama12222
Myślę,że w tej sytuacji możesz tylko porozmawiać z jego mamą i uświadomić jej jaki błąd popełnia i czym to grozi w skutkach. Moze wtedy zrozumie i zmieni swoje postępowanie,ale jeśli jest tak zapatrzona w swoje dziecko to wątpie. doradzałabym także wizytę u psychologa rodzinnego. www.InhalatorDlaDzieci.pl

Powiedz jej, że jej zachowanie może być zinterpretowane jako nadużycie seksualne wobec dziecka. Karmienie cycem 6-latka i spanie z nim w jednym łóżku? To chore...

Gość gość
Dziwna sprawa. Może opowiedz jej o takim "przypadku" jak u kogos innego i sprawdź jej reakcję?