Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednataka1234

brak ochoty na seks ze strony partnera

Polecane posty

Gość gość
ale prawda jest ze faceci szybko sie nudzą i b. prawdopodobne ze znalazł inna

Gość jednataka1234
nie wypinam mu sie, wlasnie nie . kulturalnie sie pytam czy mialby ochote, musze prosic o buzi, o przytulenie,o obejrzenie ze mna filmu czy pojscia na spacer ...to nie tylko chodzi o seks, o wiele innych rzeczy moge mowic, moge krzyczec,prosic, plakac i tak nic

Gość gość
mam nadzieję jednak , że nie jest z niego taka kure.w i cię nie zdradza, ale czasy są chore, laski chętne, a faceci nie potrafią utrzymać ptaka w spodniach. Musisz pobawić się w szpiega

Gość jednataka1234
generalnie nie, jego zainteresowania to silownia i motorki ja od tego odstaje

Gość gość
on cie nie kocha

Gość jednataka1234
nie mam mozliwosci pojechania za miasto do niego do roboty z malym dzieckiem i szpiegowania niestety. w telefonie zawsze czysto, moze usuwa, ale po 2 latach juz by kogos znalazl?

Gość jednataka1234
moze i mnie nie kocha,tego sie nie dowiem bo mowi jedno, nie chce niby ze mna skonczyc zwiazku, ale moze jest mu tak wygodnie bo ma poprane, ugotowane,posprzatane

Gość gość
albo weź zacznij być obojętna, nie nadskakuj mu, pokaż, że już Ci nie zależy aby Pan łaskawie się do Ciebie przytulil, pocałował czy kochał się z Tobą. Ale w tego szpiega też się zabaw.

Gość gość
no siłownia sprzyja romansom. tam pewnie wiele zabranych lasek a tych chętnych też cała masa. nawet pewnie same się narzucają !

Gość gość
Moze przestac go prosic i pytac o sex.Olej go na tydzien ,dwa i zobaczysz jego reakcje.........

Gość jednataka1234
obojetnosc dziala przez chwile, sprawdzalam juz to, za chwile i tak wracamy do punktu wyjscia. z tym szpiegowaniem to nie glupie, ale z dzieckiem ciezko

Gość gość
może masz z kim zostawić dziecko na kilka godzin?:) jeśli tak to zrób sie na sex wampa i gdzieś wyjdź:) zobaczysz ja będzie zazdrosny:)

Gość jednataka1234
wiem,ze silownia sprzyja ale co ja moge? on chodzi i ja nie mam prawa slowa powiedziec. chyba tak zrobie oleje to wszystko, za duzo moze dostal

Gość gość
albo jego zostaw z dzieckiem i powiedz ze musisz wyjść:)

Gość gość
chyba możesz je komuś podrzucic? babci , mamie, koleżance, siostrze. Jedź pod firmę i śledź go. Ciekawe co za fuchy ma :)

Gość gość
nie masz prawa slowa powiedziec? z kim ty jestes? z jakims tyranem

Gość gość
ee tam szkoda czasu na szpiegowanie:) lepiej znajdź sobie kochanka:) przytyłaś po dziecku?:)

Gość jednataka1234
bylam w zeszla sobote , wrocilam przed 4 nad ranem bo ten niby poszedl do kumpla na piwo wolal isc do niego niz spedzic wolny wieczor ze mna kiedy dziecka nie mielismy pierwszy raz od kilku msc , bo moja mama mala zabrala. to wrocil akurat dziwnym trafem dwie minuty po mnie i nie wiem czy faktycznie tak sie zlozylo czy siedzial gdzies i patrzyl czy czasem ktos mnie nie odprowadza, bo dziwny zbieg okolicznosci

Gość gość
może szpiegowal bo sądzi po sobie.

Gość jednataka1234
no wlasnie pisalam, ze nic nie przytalam wrecz schudlam w ciazy, bo nic nie jadlam, a jeszcze duzo stresu bylo. wiec gdyvbym przytyla to bym zrozumiala, ze moze jestem za gruba, ale jestem chudsza niz przed zajsciem w ciaze. no wlasnie nie mam prawa slowa powiedziec, on chyba mysli ze znalazl sobie muzulmanke. a co do zsotawiania , zostawilam go z dzieckiemdwa tygodnie temu to sie zapytal tylko o ktorej wracam, bo on mnie kocha i musi wiedziec takie rzeczy

Gość gość
jednataka1234:) i tak trzymać;) a z kim sie bawiłaś do 4 rano?:)

Gość jednataka1234
cholera go wie, dzisiaj jego poprosilam zeby mi powiedzial czy chce ze mna jeszcze byc czy mnie kocha,bo jak nie to sie pakuje z dzieckiem i sie wyprowadzam, bo widze ze on sie meczy i ja sie tez mecze jego obojetnoscia to uslyszalam,ze mnie kocha ze chce byc ze mna, a to co ja zrobie to jest moja wola, bo jestem duza dziewczynka :)

Gość jednataka1234
najpierw spotkalam sie z kumplem, a pozniej z siostra tego mojego poszlysmy na starowke i tak nam sie zeszlo z rozmowami do tej godziny.

Gość gość
a na te wyjścia robisz się na maksa sexy? jakieś sexi ciuchy?:)

Gość gość
jak sie z siostra tego twojego spotykasz to on spokojny jest musisz tak żeby nie wiedział z kim się spotykasz:)

Gość jednataka1234
z reguly tak i mocno sie umaluje to 2 tygodnie temu wlasnie uslyszalam, ze dla kogos sie tak maluje :) specjalnie to robie,ze sobie myslal, ze moze sie z jakims spotykam ale gdzies tam sie pocalujemy czasem i on mysli, ze nie moge jego zdradzac skoro mowie kocham itp

Gość jednataka1234
nie,ale on nie wie ze sie z nia spotkalam, bo oni ze soba nie rozmawiaja, on nie znosi teraz swojej siostry i zabronil mi sie wlasnie z nia spotykac tylko, ze mam to zabranianie w d***e. ona sama wszystko trzyma w tajemnicy, bo jej facet pracuje z moim ( a z jej bratem) wiec oni nam obrabiaja d*pe,a my im

Gość gość
teraz musisz wybadac teren i sprawdzić czy Cię nie zdradza.

Gość gość
a gotowa byłabyś na kochanka ja sie czujesz zaniedbywana?:)

Gość gość
a gotowa byłabyś na kochanka jak sie czujesz zaniedbywana?