Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjdjsncjanankjasnjsnjsnkjfn

problem na tydzien przed ślubem

Polecane posty

Witam, mam taki problem nie wiem co robić, został nam tydzień do ślubu, a nie możemy się kompletnie dogadać.. Problem polega na tym, że nie widzieliśmy się przez ostatnie 2 tygodnie, ponieważ musiałam wyjechać do domu rodzinnego, żeby wszystkiego dopilnować przed ślubem.Wczoraj wybrałam się do miasta w którym oboje mieszkamy- poinformowałam go o tym, że jadę, myślałam że się spotkamy, najpierw próbował wywołać sztuczną awanturę,w sensie żeby się nie spotkać i żeby wyszło, że przeze mnie, natomiast potem coś kombinował, że musi sprzątać i prać w domu, okazało się że poszedł z kolegami na kebaba, po czym straciłam kontakt z nim- odezwał się w nocy po 23- tłumacząc, że oglądał TV z kumplem w jego pokoju.. Fajnie..Całą noc nie mogłam spać, a jeszcze dziś znów się pokłóciliśmy, bo wylukałam na FB, że jakaś dziewczyna której nie znam dedykuje dla Niego i Jego współlokatorów piosenkę, powiedziałam mu o tym i awantura gotowa- aktualnie się nie odzywamy bo twierdzi że położył się spać. Przepraszam z góry za błędy ale jestem zdenerwowana..

proszę poradźcie, co robić, porozmawiać,tłumaczyć czy po porstu odwołać wszystko

Gość gość
ale kaszana ty sie zastanow lepiej:)

Gość gość
wykorzystuje ostanie chwile "wolności" :-D a tak serio może ma wielkie wątpliwości i później też nie będziesz mogła na niego liczyć... takiego chcesz życia z nim?? Po co się rozwodzić - lepiej nie ślubować ;-)

Gość gość
zastanów sie nad ślubem z nim.

Gość gość
też bym miała obawy przed ślubem.powiedziała bym swemu jak by mi taką akcje odwalił:ej ziom,wszystko u ciebie ok?niepokoję się żę ze mną się nie widujesz,czuję się źle że unikasz,może zdradzasz. a jak by nie chciał gadać,mącił coś to fakju ślub i adios.