Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niepaląca

Przeszkadzają Wam mamy karmiące piersią a nie przeszkadzają Wam palacze?

Polecane posty

Gość wifigdańsk
czyli za kazdym razem gdy dziecko poczuje głód mam brac taksówkę? hm ciekawe... poza tym -pierwsze słysze i nigdy nie widzialam takiego obrazka zeby kobieta karmiąca piersia -wywalała całego cyca.owszem najpierw trzeba "wyjać" zeby maluszek chwycił ale jak juz chwyci to się zakrywa. i tyle. a co do rozwolnienia to moze nie bede komentowac. poza tym jak ktos ma rozwolnienie to zazwyczaj nie wychodzi z domu ewentualnie jak go chwyci gdzies na miescie to bierze taksówke lub szuka kibla.nie porównujmy tego z karmieniem piersia.znaczy trzeba by było wogole moze nie wychodzic z domu az maluszek wyrośnie z piersi? wiecej golizny widac na plażach-niektore kobiety opalają się zupełnie bez stanika. a ze matka czsami nakarmi swoje dziecko? robi to dla dziecka,.nie na pokaz.

Gość gość
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a mi przeszkadzaja sikajacy na murki i drzewa faceci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mnie śmieszy to że ludzie bardzo szybko odwracają wzrok od onanizującego się zboka zaszytego w krzakach , tak samo robią kiedy nagle rzuci im się w oczy penis pijaka sikającego na widoku lub lejącego bezczelnie po murze budynku w Centrum miasta (byłam świadkiem kilka razy) ale och jakże długo patrzą się jak kobieta karmi swoje dziecko i ile mają wtedy do powiedzenia że gdzie tu kultura, że nie wypada , że dzieci przechodzą obok :D.....Tu się jak doczytałam wypowiedziała oburzona mamusia że jej syn nastolatek był świadkiem karmiącej mamy .....No litości :D. Uważam że tacy gapie to prymitywy i tchórze którzy w prawdziwie obrzydliwej sytuacji odwrócili by wzrok i nic nie powiedzieli a zwykłą karmiącą by z błotem objechali bo taka niegroźna więc trzeba poszczekać trochę.

Gość gość
Dodam że moja sąsiadka którą zwykle cenię za mądrość bardzo mnie rozczarowała kiedy stwierdziła że pijak czy zboczeniec to pół biedy bo to mężczyzna i po nich zbyt wiele się nie oczekuje i trzeba machnąć ręką ale kobieta która karmi przy ludziach to ladacznica. Ja bym tą sąsiadkę teraz poszczuła takim zboczeńcem to by się przekonała że Taki niegroźny nie jest.