Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona5647

Jaką książkę czytasz?

Polecane posty

Gość gość
to prawda, że jak popołudnia są dłuższe to miło jest posiedzieć z dobrą książką i kubkiem herbaty. O czytałam pierwszą książkę pani Marii więc z przyjemnością sięgnę i po tę.

Gość gość
Łosoś norwesko-chiński - książką rozbawił mnie do łez polecam

Gość czytający   nałogowiec
Zmierzch Johan Theorin czytelnik do samego końca ma wrażenie jakbybył w środku wydarzeń super książka polecam

Gość gość
Polecam stronę bookmaster.pl Można tam znaleźć wiele ciekawych propozycji, które na pewno przykują uwagę.

Gość czytający    nałogowiec
Przyjaciółki -Lisa Verge Higgins polecam życiowa ciepła i bardzo fajnie się czyta

Gość gość
właśnie skończyłam anioły jedzą trzy razy dziennie -147 dni w psychiatryku Grażyny Jagielskiej a teraz zabrałam się za 11XJA moje życie z osobowością mnogą R. Oxnama

Gość gość
Kaznodzieja Camilli Lackberg, w kolejce kolejne czesci

Gość gość
" Morelowy sad" - dostałam w prezencie pod choinkę, spodziewałam się czegoś lepszego, pomysł na powieść dobry ale realizacja, taka sobie, bardzo w niej dużo nielogiczności i powierzchowności, jakoś dobrnę do końca, ale jestem rozczarowana.

Gość damheicyde1987cilsf
Ja teraz kończe książke "Opowieści z miasta wdów i kroniki z ziemi mężczyzn" dosyć kontrowersyjna ...a to że w Polsce ludzie nie czytają to jakaś propaganda hihi ja mam samych znajomych którzy czytają a ja sama nie wyobrażam sobie życia bez książek !!pozdrawiam czytających Jasne http://tiny6.com/7

Gość maestemacor1973ykvaz
Zagubiona...no widzisz ja za stara na taką rozrywkę haha a poważnie mam też inny "nałóg"czyli układanie puzzli ...mąż "przeklina" na czym świat stoi żart jak się dorwe do jednego albo drugiego....gry mnie nie potrafią tak wciągnąć .. Jasne http://enhat.ch/19

Gość nordtarelta1977eegjj
Męczę od dawna "Intrygę małżeńska" Eugenidesa. Świetna książka, ale ja już tak mam, czasami wciągam kilka ksiązek pod rząd a czasami przez rok nie jestem ww stanie skonczyc zadnej Jasne http://url.dy.fi/23

Gość canmanfmekin1984fmmzw
Zagubiona..No widzisz to jest nas więcej ale każdy ma jakieś inne Hobby czytaj niektórzy mają nałogi hihi ja teraz kończe następną książke Tess Gerritsen pt.Ostatni,który umrze ,odłożona nowość w bibliotece dla takich nałogowców ...dają cynk i zostawiają ile się da hihi ,no ile wolnych pozycji do wypożyczenia.Tą szybko przeczytam ,lekko napisana jak to powieść Amerykańska.zawsze szłam pod prąd i szukałam powieśc***isarzy niekoniecznie Amer.lubie Skandynawie i wszystko co z nią związane a książki przede wszystkim i filmy za tą oryginalność!! ale jak zostawią Amer.nowość to też dla odmiany przeczytam hihi Pozdrawiam Jasne http://doo.lu/25

Gość mipipofe1986zpmrv
NIEBO ISTNIEJE NAPRAWDE swietna ksiazka dostepna w empiku i na zamowienie polecasm Jasne http://jasonchua.me/f

Gość gośćakron
Reva Mann: Córka rabina. Polecam

Gość BaBOOKshka
Ja obecnie "Uwikłanie" Zygmunta Miłoszewskiego - świetny polski kryminał :) Polecam! Zapraszam na blog BaBOOKshka na blogspocie - jutro wrzucę pełną recenzję :)

Gość czytający     nałogowiec
obecnie "Normalsi" fajna lekka i przyjemna autor David Gilbert

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

Gość Jaska_Kaska
"Dzika droga" Cheryl Strayed

Gość czytelniczka pasja
"Herbata szczęścia" Agnieszka Grzelak, "Przepowiednia Dżokera" Jostein Gaarder, obie polecam zwłaszcza dla młodzieży

Obecnie czytam wszelkie powieści Moniki Szwai - duża dawka humoru na długie zimowe wieczory

Gość gość
Książki Moniki Szwaji są genialne. Wszystkie przeczytałam i z chęcią do nich wracam.

Gość Adzikaa
Obecnie Władcę Piasków - mimo, że liczy ponad 400 stron to w 4 dni przeczytałam ponad połowę! Bardzo wciągająca! ;)