Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pachnąca kwiatami

Czy każdy musi pracować bo mi się nie chce

Polecane posty

Gość Pachnąca kwiatami

Skończyłam ogólniak i od roku siedzę w domu i nie zamierzam już ani studiować ani pracować :) kiedyś znajde męża ktory będzie mnie utrzymywał i tyle

Gość Agnieszka.....................
powodzenia :)

Gość Pachnąca kwiatami
dorabiam z tys zł miesięcznie na internecie ale wszystko wydaje na swoje przyjemności nie dokładam się rodzicom choć w sumie radzą sobie dobrze. Myślicie że jestem pasożytem albo coś nie moja wina że jestem leniwa

Gość Zenonbladyfiut
Spoko, doczekasz się 444zł socjalki i chińską zupke na bilbordach będziesz oglądać

Gość Pachnąca kwiatami
Z kasa nie mam problemu tylko głupi bieduje. Mi się po prostu nie chce iść do takiej zwyczajnej pracy współczuje ludziom którzy zapierdzielaja od rana do wieczora to do niczego nie prowadzi, sama nie już wiem, wiem że powinnam iść do pracy żeby potem jak coś mieć już te doświadczenie ale gdzie ja znajde pracę matka ma kwiaciarnie ale nie chce mnie bo się będę opierdalac :-/

Gość gość
nie musisz pracować - przymus pracy wymyślili komuniści - żyjemy w wolnym kraju z czym niektórzy nie mogą się pogodzić!!!

Gość bogata niunia
nie pracuję, nie zamierzam pracować, praca jest dla głupich

Gość bogata niunia
dokładnie, jesteśmy wolnymi ludźmi, niech ci co muszą i chcą pracują, ja to mam centralnie w d***e i nie martwię się o przyszłość, od samego początku coś się mną opiekuję, na rodziców nie mogłam liczyć :P

Gość gość
Zenonbladyfiut Spoko, doczekasz się 444zł socjalki i chińską zupke na bilbordach będziesz oglądać xxxxxxxxxxxxxxxx Renta socjalna Od 1 marca 2013 r. 698,17 zł !!!