Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy ten świat ku..a nie może być mniejszy?

Polecane posty

Gość gość

bo jest za mały !!! całą szkołę średnią użerałam się z idiotami którzy wyśmiewali się z mojej tuszy, figury, całą! całą szkołę średnią podkochiwałam się w pewnym facecie, który rzecz jasna najbardziej ze mnie szydził ze swoją ekipą, cały czas dogadywał jaka ja brzydka, weź się za siebie, kijem nikt Cię nie dotknie :( szkoła średnia i szyderstwa śnią mi się do dziś, bardzo bardzo często!!! po technikum przyjechałam do siostry w Wiedniu i zostałam mieszkam tu 8 lat Wiecie jaką mam radochę jak starym znajomym opada kopara jak jestem w Polsce z modnych, szczupłych i wiecznie uśmiechniętych ludzi stali się grubi, i tylko narzekają na kredyty, dziewczyny 0 klasy, a tak się śmiali ... Codziennie biegam 10 - 15 km, dzisiaj wybrałam trudniejszą trasę kąt nachylenia przez 4 km jest 9%, z góry rozpościera się cudowny widok na Wiedeń, dobiegam resztkiem sił, cała mokra spocona, a to dopiero połowa mojej trasy - na górze był mój 7 km, w byle jakich ciuchach dobiegam a wiecie kto podjeżdża i zatrzymuję się by również podziwiać widok właśnie ten przystojniak który całe technikum mi ubliżał, podjechał wypasionym samochodem, mazda chyba to była, ubrany zabójczo wysiada z kolegą, tak patrzę i myślę nie to nie możliwe ale to był on, przystojny jak nigdy a ja spocona jak mysz po porodzie!!! k***a miałam fatalny dzień w pracy, chciałam się zrelaksować, a teraz płaczę że nigdy nie pozbędę się miana brzyduli :( wiem że nie mnie poznał to jego niedowierzanie, zapewne i moja mina taka była k***a w zyciu nie uwolnię się od demonów przeszłości :(((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować