Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało kobiet w Polsce ma ładną, kobiecą budowe ciała. Grubaski albo szkielety

Polecane posty

Gość gość

Zauwazyliscie ? Świniaki, które zblizają sie do granicy chorobliwej otylosci, po prostu mają d**y jak szafy ale jeszcze nie wyglądają na otyłość kliniczną...z drugiej strony wychudzone szkielety, tak chude ze 10 letni chłopiec czy dziewczynka ma większą mase ciała... Spojrzcie jutro na ulice, bardzo malo jest dziewczyn o zdrowej, normalnej budowie ciała, szczupla ale kobieca z krąglosciami. Rzadkosc...

Gość gość
no co ty?

Gość gość
Wyjdz lepiej do ludzi a nie zakladasz jakies glupie tematy 🖐️

Gość gość
LOL

Gość gość
Zgadzam się z autorem :O🖐️

Gość takaaotosobka
to polecam podróż do Ameryki Łacińskiej. Tam są zdrowe, kobiece kobiety :D

Gość gość
Szczupla ale z kraglosciami, tzn plaski brzuch, duze cyce i ksztaltne posladki? Haha nie kazdemu sie tak trafia

Gość gość
czepiacie się świniaków i wieszaków a ja widziałam tak paskudnego faceta że masakra i brzydali ( facetów ) to już nikt się nie czepia

Gość takaaotosobka
tak btw, to ciekawi mnie autorze, jak Ty wyglądasz, bo jeśli byłbyś superprzystojny, wysoki i dobrze zbudowany, to nie musiał byś się użalać na brzydkie Polki, bo mógłbyś sobie przebierać w tych najładniejszych :)

Gość gość
ciekawe do jakiej grupy Ty się zaliczasz śmiem twierdzić, że do obleśnych grubasów

Gość gość
ty autorze nie wiesz co to chorobliwa otylosc. Jedz do stanow tam dopiero zobaczysz prawdziwe grubasy

Gość gość
k***a bez chamstwa ale tak jest tutaj są tylko mega przystojni mężczyźni którzy krytykują mega obleśne kobiety i tak ważę 60 kg i mam 173 wiec jestem obrzydliwym grubasem prostaku

Gość gość
Wielkie d**y to domena latynosek i czarnych. Poszaleliście, bo macie dostęp do TV i internetu. Białe kobiety, które mają szerokie biodra mają płaskie d**y (porównaj sobie zdjęcia białych i murzynek/latynosek)/

Gość gość
widać, że młoda i życia nie zna autorka, krytykować każdy głupi potrafi, a postaw się w sytuacji jednej z tych osób, może zamieńcie się miejscami, wtedy na pewno odechce się Tobie głupich nagonek na innych, nie tak idealnych jak Ty

Gość gość
tak oblechom z pryszczami na gębie i piwnym brzucholem co mają 150cm w kapeluszu marzą się latynoski buhahaa chyba w śnie będziesz taką miał

Autorytatywnie stwierdzam że w Polsce jest tyle samo tłustych paskudnych bab co wstrętnych obleśnych facetów . W końcu mamy równouprawnienie .

Gość gość
k***a bez chamstwa ale tak jest tutaj są tylko mega przystojni mężczyźni którzy krytykują mega obleśne kobiety i tak ważę 60 kg i mam 173 wiec jestem obrzydliwym grubasem prostaku x Tak z 5 kilo byś mogłą zrzucić pączuszku...

Gość gość
ja mam bardzo ladna kobieca budowe ciala. tylko pokryta tluszczem :D

Gość gość
hahaha dobrze, że faceci wszyscy jak Apollo :D duże cyce, krągły tyłek i płaski brzuch to tylko wśród celebrytek, sław i w fotoszopie.

Gość gość
Haha. pisałam o tym ostatnio w jakimś temacie.:D to jakie wymiary wg ciebie to są te "kobiece"?

Gość gość
a dlaczego tak mało facetów ma 185 cm ? Tylko same karły po 175 :) dlaczego tak mało facetów ma kaloryfery tylko piwne brzuchy ? dlaczego tak mało facetów jeździ super sportowymi autami za kilkadziesiąt tysięcy tylko 15 letnimi raszplami ? dlaczego tak mało facetów ma własne domu tylko mieszkają z rodzicami ? Więc na początku panowie ...spójrzcie na siebie ;)

Gość gość
Wielkie d**y to domena latynosek i czarnych. Poszaleliście, bo macie dostęp do TV i internetu. Białe kobiety, które mają szerokie biodra mają płaskie d**y (porównaj sobie zdjęcia białych i murzynek/latynosek)/ Nie zawsze. Kogoś tutaj Polka skrzywdziła? ;)

Gość gość
A Ty autorze jesteś idealny :D ? Jesteś wysoki, przystojny , świetnie zbudowany i bogaty ? Jak mnie śmieszą tacy nieudacznicy po 170 w kapeluszu z śmiesznymi zarobkami góra 2500 na miesiąc co sami nic zagwarantować kobiecie nie mogą i stawiają żądania , phiii :D

Gość gość
przecież mowicie że buzia ważniejsza , wiec o co chodzi

To ty autorze w Holandii nie byles :D Do mniej wiecej 13 roku zycia wygladaja jak nastolatki.Potem im rosna duopy zbudowane z majonezu a biodra i uda sa wielkosci nogi sloniatka po p***akaas.Patatjes oorlog.Konski usmiech a w statystykach......uwazaja sie za najpiekniejsze kobiety swiata.Dzieci sa najszczesliwsze,bo nikt sie nimi nie interesuje.Wolnosc i swoboda q.wa. rowiesnicy mojego dziecka,5 lat , dzwonia do bramy zeby sie pobawic o 21. Nie narzekaj na polki,bo sie przejedziesz

Gość gość
ale fakt kobiety nie wyczuwają tego momentu kiedy zmienia się metabolizm i trzeba zmienić odżywianie,jest trochę szczupłych ale sporo pewnej otylosci

Gość gość
Jest dużo szczupłych.

Gość gość
W Polsce to nie jest jeszcze tak zle mamy pelno ladnych kobiet ale coraz czesciej widac mlode zaniedbane czyli grube czy przesadnie chude blee:P