Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ten świat kurwa nie może być mniejszy?

Polecane posty

Gość gość

bo jest za mały !!! całą szkołę średnią użerałam się z idiotami którzy wyśmiewali się z mojej tuszy, figury, całą! całą szkołę średnią podkochiwałam się w pewnym facecie, który rzecz jasna najbardziej ze mnie szydził ze swoją ekipą, cały czas dogadywał jaka ja brzydka, weź się za siebie, kijem nikt Cię nie dotknie smutas.gif szkoła średnia i szyderstwa śnią mi się do dziś, bardzo bardzo często!!! po technikum przyjechałam do siostry w Wiedniu i zostałam mieszkam tu 8 lat Wiecie jaką mam radochę jak starym znajomym opada kopara jak jestem w Polsce z modnych, szczupłych i wiecznie uśmiechniętych ludzi stali się grubi, i tylko narzekają na kredyty, dziewczyny 0 klasy, a tak się śmiali ... Codziennie biegam 10 - 15 km, dzisiaj wybrałam trudniejszą trasę kąt nachylenia przez 4 km jest 9%, z góry rozpościera się cudowny widok na Wiedeń, dobiegam resztkiem sił, cała mokra spocona, a to dopiero połowa mojej trasy - na górze był mój 7 km, w byle jakich ciuchach dobiegam a wiecie kto podjeżdża i zatrzymuję się by również podziwiać widok właśnie ten przystojniak który całe technikum mi ubliżał, podjechał wypasionym samochodem, mazda chyba to była, ubrany zabójczo wysiada z kolegą, tak patrzę i myślę nie to nie możliwe ale to był on, przystojny jak nigdy a ja spocona jak mysz po porodzie!!! k***a miałam fatalny dzień w pracy, chciałam się zrelaksować, a teraz płaczę że nigdy nie pozbędę się miana brzyduli smutas.gif wiem że nie mnie poznał to jego niedowierzanie, zapewne i moja mina taka była k***a w zyciu nie uwolnię się od demonów przeszłości smutas.gif

Gość gość
:D

Gość gość
Ciesz sie tym co masz teraz i nie mysl o idiotach.

Gość gość
miałaś pecha dziewczyno hihi

Gość gość
no miałam w najmniej spodziewanym miejscu i czasie ale przynajmniej widział szczupła wypocona dziewuchę a nie ponad stukilową co z tego że wówczas bardzo dbałam o siebie, makijaż, włosy w szkole średniej ważyłam 124 kg!!! przy 164 cm, teraz ważę 58 kg zdrowo jem, intresuje się modą ale gdy idę na trening zakładam byle jakie ciuchy, sportowe leginsy, rozciągniętą podkoszulek, buty do biegania, jestem mokra jestem pewna na 100% że to był on i jestem pewna na 1000% ze to był on pochodzę z Gołdapi to miejscowość na granicy z Obwodem Kalinigradzkim tak daleko od domu jestem, i takie spotkanie

Gość gość
i wiem że mnie rozpoznał bo kolega kóry z nim był przyglądał się i mnie i jemu zapewne naszym zdziwionym minom ale facet taki przystojny.................................. masakra

Gość gość
Znasz Baske z Goldapii?

Gość gość
jestem... z***biście żałosna

Gość gość
znam jakieś 4 baśki z gołdapii

Gość gość
gdybyście widzieli jak szybko wracałam do domu chyba rekord pobiłam na 7 km, biegłam co sił, jak wróciłam przestraszyłam się odbicia w lustrze, i on to widział... no nic świat jest mały

Gość gość
Faceci sie nie znają na ciuchach. Jedyne co widział to twoja odchudzona osoba. Wierz mi.

Gość gość
Moze on sie zdziwil,bo zobaczyl jaka z ciebie laska sie zrobila.Teraz moze pluc sobie w brode.

Gość gość
I tak mi źle z tym wierzcie lub nie - ale sny z szyderczymi uśmiechami, docinkami czasem pojawiają się co noc, czasem co drugą noc przed snem powtarzam sobie "spokojnie szkołę już dawno skończyłam, jestem OK" i budzę się bo wiem że znów mi się śni że szydzą ze mnie w odchudzaniu bardzo pomógł mi dietetyk ale w głowie nadal mam traumę sprzed lat wiecie jak nastolatki znoszą krytykę i mam to do dziś jak wróciłam do domu to nie mogłam przestać płakać że nie pozbędę się tej metki sprzed lat :(

"w szkole średniej ważyłam 124 kg!!! przy 164 cm," 1 o ja pierdzielę. to w sumie ile zrzuciłaś? 1 przestań przejmować się ludźmi, poza swoimi przyjaciółmi. olej ich po prostu.

Gość gość
nie wiem ile w sumie zrzuciłam jak poszłam do dietetyka ważyłam 121 kg wrzesień 2005 roku przez rok na przemian chudłam i tyłam w grudniu 2006 ważyłam 54 kg, wówczas dostałam pracę w biurze i pracuje w nim po dziś dzień teraz ważę różnie 56 - 58

Gość gość
jak wracam z joggingu rzucam się na lodówkę, staram się kontrolować ale różnie to wychodzi...