Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradźcie mi coś

Polecane posty

Gość gość

"Nie wiem nawet jak zacząć, bo przecież nie od "cześć" ani "witaj, wiesz Kocham Cię, zawsze Cię kochałam i brakuje mi Ciebie". Nie jestem aż tak szalona. Choć pewnie i jestem skoro w ogóle to piszę, że też w ogóle przyszło mi to do głowy. Ale tak będzie mi łatwiej. Chciałabym móc zajrzeć w przeszłość aby zobaczyć jak reagujesz na moje szczere wyznanie. Choć raz powiedzieć jak bardzo mi zależy i otwarcie cieszyć się Tobą- nie ważne czy przez wieki czy tylko na chwilę.Wtedy to wiedziałam i teraz nadal to wiem- to było "coś". I żałuję wszystkiego czego nie zrobiłam i czego nie wypowiedziałam. Byłam strasznym tchórzem czy miałam tak silną wolę, że gdy wszystko we mnie krzyczało, że chcę Ciebie i tylko Ciebie, dusiłam to w sobie i odwracałam twarz... Czasu nie cofnę. Ale lżej mi teraz na sercu gdy choć małą część tego co czuję przelałam w słowa. Dziękuję że jesteś." co byście zrobili dostając taką anonimową wiadomość

Gość gość
a co z tym można zrobić? nic :)

Gość mandalina
A co chcesz z tym zrobić? Masz jakiś pomysł?

Gość gość
czuję że wiem od kogo to ale nie chcę wyjść na głupka

Gość mandalina
odpisz i zapytaj grzecznie, kim jest

Gość gość
Tym bardziej,jeśli to anonim.

To zależy od tego od kogo bym to dostał, tylko... Wiesz... napisanie czegoś takiego wymaga wiele odwagi... Wiele razy wiele do potęgi "n"... Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co Ty czujesz? Jaki jest Twój stosunek do Tej osoby? Co byś jednak nie czuł i nie pomyślał, należy się Jej szacunek za szczerość i odwagę a Ty musisz zachować się jak mężczyzna i zaakceptować Jej uczucia, lub sprawić, żeby zrozumiała, czemu tego nie możesz zrobić.

Gość gość
Jeśli myślę o dobrej osobie, to kiedyś łączyło nas coś, w sumie bardziej z mojej strony, ale ona trzymała mnie na dystans. Kochałem ją, nasze drogi się rozeszły.

Gość mandalina
Ja też trzymałam kogoś na dystans, w sensie, że ważyłam słowa, nie chciałam powiedzieć, że go kocham, bo mnie zranił i wydawało mi się, że nie powinnam .. dziś o niego walczę ..

Gość mandalina
Co do odwagi, to tylko połowicznie, bo przecież nie podpisała się Ale widocznie coś ją skłoniło do napisania ..

Gość gość
u nas nikt nikogo nie zranił, byliśmy dobrymi znajomymi, na początku iskry leciały między nami, nie potrafię nawet tego opisać, potem pojawiła się miłość. Ale coś ją hamowało, była w związku bez miłości ale była wierna. Chciałbym żeby to była ona.

Gość mandalina
To skontaktuj się z nią.