Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka665

kazda ze swoja dieta i kopenhaska

Polecane posty

Gość Zuzka665

Witam ktos chetny sie przylaczyc do diety kopenhaskiej ja zaczelam od dzis a moze ktoras chetna dzielis sie swoimi doswiadczeniami :)

Gość alfabetaiomega
ja chętnie

to ja:) nie, od dzis chce znowu się odchudzać. Niestety schudłam, ale znowu jadłam i przytyłam:(

zimny lod mam ten sam problem odchudzam sie od 3 lat odkad rzucilam palenie i tak walcze z kg i ciagle tyje najgorsza moja waga to 70 kg jakies czas temu z 4 mies zrobilam kopenhaska schudlam do 65 kg potem dieta 1000kcal i dzis waze 61.6 a bylo juz 59 teraz moj cel to 57 kg

powiem ci szczerze ze ta dieta jest straszna te 13 dni to koszmar dlamnie ale przy niej sie nauczylam nie jesc wieczorami i nie pije zdnych slodkich napoji tak juz sie nauczylam ze na stakle pije wode z cytryna a wogule mi nie smakuje nic inego jezeli masz silna wole to polecam ta diete mozna przy niej sporo zgubic

ja schudlam 5 kg poprzednio ale moja siostra schudla ponad 6 a prawie 7 kg bo miala wiecej do stracenia niz ja a jaka wage masz i wzrost

Gość gość
ja jej nei polecam, nie kazdy duzo gubi, zwłaszcza jak sie duzo na niej pije, a potem prawie u kazdego jest jo-jo, i to ogromne

ja mam 161 i wage 61.5 a tobie polecam ta diete jako wstep do odchudzania uczy dobrych nawykow w senie nie podjadania wieczorami oraz mi odeszly checi na slodycze a potem dieta 1000 kcal jak twoja silna motywacja wyglaa ?

Gość gość
wg mnie jej sukces polega na odwodnieniu, nie stosuje ise soli- a samo niestosowanie soli to utrata ok. 2- 3 kg wody z organizmu

gosc ja osobiscie nie znam zadnej diety bez efektu jojo chodzi w tym o to eby mienic swoje nawyki zywieniowe a ja znam przynajmniej 4 osoby ktore korzystaly z tej diety i nie nazekaly

Kiedyś była wielka i dużo zgubiłam teraz bardziej rozsadek mi podpowiada wez się znowu za siebie, mąż już alarmuje że kg wracają, to teraz umysł każe nie motywacja.

ja osobiscie stosuje sol do potraw zawsze oraz pije 2-3 litrow wody dziennie

Szczerze to nie wiem jak mam się teraz zebrać:( i to mnie dobija, niby chce a wychodzi z tego wielkie NIC:(

no to tak jak mi rozsadek kaze ie odchudzac .gosc ja nikogo nie zmuszam do tej diety napisalam przeciez ze kazda ze swoja dieta skoro ci ta dieta nie odpowiada roumiem to i szanuje twoje zdanie

ja muszę teraz kilka dni przestać tak jeść i już pojdzie :) ale jak to zrobić:( oj te diety:)

ja nie wiem sama cyje ze musze teraz nie mam juz duzo do stacenia w sumie nawet mieszcze sie w granicach normy z waga .ale bylo ciezko podstawa jest to abys ty chciala duzo plynow wypijasz >? co jest najgorsze w twoim jedzeniu slodycze czy raczej wolisz dobrze zjesc

Mam takie coś że w pewnym momencie zaczynam dostawać trzęsiawki do słodkigo, źle sie czuje musze zjeśc słodkie. Nie wiem o co w tym chodzi ale az się źle czuje i mnie telepie az znowu wpadam w ciąg jedzenia na podstawie a juz zjadłam to to tamto tez zjem:( i znowu jem :(

ale powiem ci ze jezeli masz problem z zebraniem sie to polecala bym zaczqac od diety 1000 kcal jezeli lubisz wazywa jako dodatek to nie jest meczaca dieta bo tysiacem kcal mozna spokojnie sie najesc a gubi sie ok 1 kg na tydzien ale glonda nie chodzisz ja nawet moglam spobie pozwolic na jakas slodycz co dzien

no to jak masz takie napady to sprawdz sobie diete 1000 a na napad na slodycze najlepsza jest gozka czekolada 2 kostki i masz dosc a wiem cos o tym bo ja normalnie to nie potrafie zjesc 2 kostek tylko odrazu cala